Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kada nors vyras yra mušęs?

QUOTE(Medinis @ 2009 07 09, 17:28)
Ne. Nes tai jums sakė kriminalistai. Tie, kurie tiesiogiai susiduria su tais dalykais, kurie aiškinasi, kurie atlieka tyrimą. Teisininkai - jiems iš tiesų juk nesvarbu ar žmogus kaltas ar ne. Svarbu ar užtenka įrodymų. Kriminalistai gi braido iki kaklo po mėšlą.

Skaiciau laikrastyje, kad mergina ejo namo plentu, nese uogu kibira. Pro sali masina vaziavo vyriskis, kuris liepe jai lipti i masina. mergina atsisake, pradejo begti. Vyriskis ja pasivijo sumuse ir isprievartavo. Paaiskink man kaip ta mergina isprovokavo vyriski? gal tas uogu kibiras ji sugunde.
Moters "ne" reiskia ne. Nesvarbu kaip ji elgiasi, nesvarbu kaip ji apsirengusi ir nesvarbu kokioje vietoje ji yra. O jeigu kazkoks menkysta nevaldo savo ranku ir tarpukojo, tai ji isprovokuos ir greblys atremtas i siena. Prievartautojams, kaip ir kitiems nusikalteliams vieta yra kalejime.
Tokie kriminalistu teiginiai yra tipiniai supuvusiu homo sovieticus vyru pasisakymai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neblondine: 11 liepos 2009 - 20:39
Sveikos, na sikart as pagirsiu GITULES sugebejimus.
user posted image

Tortas laaaaaaaaabai skanus buvo thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(neblondine @ 2009 07 11, 21:36)
Tokie kriminalistu teiginiai yra tipiniai supuvusiu homo sovieticus vyru pasisakymai.

Su kiek dešimčių prievartautojų ir prievartos aukų jums teko bendrauti?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 07 12, 11:35)
Su kiek dešimčių prievartautojų ir prievartos aukų jums teko bendrauti?

Jus neatsakete i mano klausima ir uzdavete man savo. Pirma atsakykite i manaji, prasom, jeigu tikites atsakymo i jusiski.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neblondine: 13 liepos 2009 - 09:57
Idomu, kaip Medinis pakomentuotu, jeigu jam mylima motera kelis sonkaulius sulauzytu ar kocelu atsivedejus uzvoztu. Nes nuotaika prasta del PMS o ir siaip jegu perteklius namie sedint. Turbut labai geras pasidarytu ir stengtusi daugiau neprovokuoti kivircu, stengtusi pataikyti i takta ir elgtusi graziai biggrin.gif . Ane?
Papildyta:
QUOTE(neblondine @ 2009 07 11, 21:36)
Skaiciau laikrastyje, kad mergina ejo namo plentu, nese uogu kibira. Pro sali masina vaziavo vyriskis, kuris liepe jai lipti i masina. mergina atsisake, pradejo begti. Vyriskis ja pasivijo sumuse ir isprievartavo. Paaiskink man kaip ta mergina isprovokavo vyriski? gal tas uogu kibiras ji sugunde.
Moters "ne" reiskia ne. Nesvarbu kaip ji elgiasi, nesvarbu kaip ji apsirengusi ir nesvarbu kokioje vietoje ji yra. O jeigu kazkoks menkysta nevaldo savo ranku ir tarpukojo, tai ji isprovokuos ir greblys atremtas i siena. Prievartautojams, kaip ir kitiems nusikalteliams vieta yra kalejime.

Prievartauja ne todel, kad sexo truksta, ne del to kad meiles truksta o del to kad patiria pasitenkinima naudodamas prievarta, pazemindamas, skriausdamas. Priezastys ne tarpukojyje o galvoje. Ir provokuot sito nereikai, pakanka greblio kaip teisingai pastebejote. Ir lygiai taip pat smurtas seimoje pries artima zmogu. Toleruoti sito negalima ir del savo pacios ir vaiku saugumo reikia nuo tokio zmogaus laikytis kuo toliau.
Atsakyti
Turiu tokį klausimą: o kas yra laikoma smurtu (šeimoje)? Daug moterų pasisako, jog netoleruotų smurto, iškart skirtųsi. O iki kokios ribos yra toleruojama? Ar smurtas yra tik trenkimas į veidą? Ar tarkim pastumimas ar stiprus supurtymas irgi netoleruotinas? Cia forume kazkuri rase savo istorija ir buvo toks pasakymas jog "smarkiai ten nieko nebuvo tik sugrėbė už plaukų ir paguldė ant žemės". Tai čia toleruojamas smurtas ar kaip? ( tegul neįsižeidžia autore, kad paminėjau jos pasakojimą kaip pavyzdį savo klausime 4u.gif , tiesiog man įdomu kaip žmonės vertina koks yra netoleruojamas-neatleidžiamas smurtas, o koks priskiriamas prie dar dovanotinų (aisku po daugybės atsiprasimų).
Dar vieną pavyzdį galiu paminėti: labai senai draugavau su tokiu vaikinu ir barnio metu as jį "gaidžiu" pavadinau blush2.gif tai jis man stipriai sugriebė už rankos, stipriai prisitraukė ir pasakė, kad daugiau tokio žodžio nesakyčiau. Tai čia buvo smurtas ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(mergytė @ 2009 07 16, 09:53)
Turiu tokį klausimą: o kas yra laikoma smurtu (šeimoje)? Daug moterų pasisako, jog netoleruotų smurto, iškart skirtųsi. O iki kokios ribos yra toleruojama? Ar smurtas yra tik trenkimas į veidą? Ar tarkim pastumimas ar stiprus supurtymas irgi netoleruotinas? Cia forume kazkuri rase savo istorija ir buvo toks pasakymas jog "smarkiai ten nieko nebuvo tik sugrėbė už plaukų ir paguldė ant žemės". Tai čia toleruojamas smurtas ar kaip? ( tegul neįsižeidžia autore, kad paminėjau jos pasakojimą kaip pavyzdį savo klausime  4u.gif , tiesiog man įdomu kaip žmonės vertina koks yra netoleruojamas-neatleidžiamas smurtas, o koks priskiriamas prie dar dovanotinų (aisku po daugybės atsiprasimų).
Dar vieną pavyzdį galiu paminėti: labai senai draugavau su tokiu vaikinu ir barnio metu as jį "gaidžiu" pavadinau  blush2.gif  tai jis man stipriai sugriebė už rankos, stipriai prisitraukė ir pasakė, kad daugiau tokio žodžio nesakyčiau. Tai čia buvo smurtas ar kaip?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Cia tai jooooo
Atsakyti
QUOTE(mergytė @ 2009 07 16, 09:53)
Turiu tokį klausimą: o kas yra laikoma smurtu (šeimoje)? Daug moterų pasisako, jog netoleruotų smurto, iškart skirtųsi. O iki kokios ribos yra toleruojama? Ar smurtas yra tik trenkimas į veidą? Ar tarkim pastumimas ar stiprus supurtymas irgi netoleruotinas? Cia forume kazkuri rase savo istorija ir buvo toks pasakymas jog "smarkiai ten nieko nebuvo tik sugrėbė už plaukų ir paguldė ant žemės". Tai čia toleruojamas smurtas ar kaip? ( tegul neįsižeidžia autore, kad paminėjau jos pasakojimą kaip pavyzdį savo klausime  4u.gif , tiesiog man įdomu kaip žmonės vertina koks yra netoleruojamas-neatleidžiamas smurtas, o koks priskiriamas prie dar dovanotinų (aisku po daugybės atsiprasimų).
Dar vieną pavyzdį galiu paminėti: labai senai draugavau su tokiu vaikinu ir barnio metu as jį "gaidžiu" pavadinau  blush2.gif  tai jis man stipriai sugriebė už rankos, stipriai prisitraukė ir pasakė, kad daugiau tokio žodžio nesakyčiau. Tai čia buvo smurtas ar kaip?

Cia turbut kiekvienai individualiai yra, pas kiekviena ta riba yra kitur. Tavo minetas atvejis (stipriai sugriebe uz rankos ir pasake, kad kazko nedaryciau) jeigu taip butu atsitike man nebutu traktuojamas kaip smurtas. Tuo labiau, kad neturiu teises jo izeidineti. Todel pati pagalvok, gali suprasti sita veiksma ar ne. Mes moterys neturime tiek jegos, kaip vyriskiai, todel daznai griebiames psichologinio smurto: izeidimu, kontroles ar ignoravimo ir darome tai kasdien. Vyrai, nebudami tokie subtilus sioje vietoje reaguoja savaip. Santykiuose laikausi principo "nedaryk kitam taip, kaip nenori kad tau butu daroma". Problemu kol kas nekyla.
Atsakyti
per 22-ejus metus-19 is ju santuokoje,- ne karto nera rankos pries mane pakeles... Net minties tokios ...kad mustu ar dar kazka baisaus issigalvotu. schmoll.gif
Atsakyti
Nėra ir nebus...nes taip gautų atgal,kad kaulų sveikų nesurinktų...
Be to,kada žmogus kultūringas,tai ko gero,jam tokios mintys nekyla... rolleyes.gif
Atsakyti
Sako,rusai muša,kad meilę įrodytų...o musulmonas nebent šuniui uždrož...tas daigtas,maišu apsigobęs,nekelia jiems didelių emocijų...kol sėdi tyliai kampe...
Atsakyti
Siaubas doh.gif nesu to mačiusi, nesu gavusi nuo tėvų "diržiuko", (buvau auklėjama griežtai, bet žodžiu), nemačiau vyro pakelta ranka, tikiuosi to gyvenime ir neteks patirti verysad.gif
Atsakyti