Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kada nors vyras yra mušęs?

QUOTE(Molė @ 2009 07 23, 08:25)
Ne, niekada.
Galit pykti, galit akmenim užmėtyti, bet moteris muša, nes jos pačios to nori. Paaiškinsiu. Na gali vyras moteriai užduoti , sumušti, nuskriausti ir t.t. vieną kartą. Bet antro karto turėtų nebebūti, tiesiog to žmogaus moters gyvenime turėtų nebelikti. O dabar kas, gauna į galvą, atleidžia, nes myli, toliau vėl gauna į galvą ir vėl atleidžia, nes dar labiau myli doh.gif . Turiu savo rate gerą draugę ir giminaitę. Seniau gailėdavaus jų, dabar nesigailiu, nes negali uždrausti žmogui mylėti doh.gif  doh.gif  doh.gif . Nu tiesiog patinka moterim būti aukomis ir mazochistėmis

Kaip bebūtų žiauru, bet jūs teisi. Gal vienas iš šimto būna atvejis, kaip moteris tikrai neturi kitos išeities, tarkim - tačiau visi pasiteisinimai vaikais, šeimos išsaugojimu, atleidimais... na, nerimta. Gal tai ne meilė, gal tiesiog poreikis gailėtis savęs, mazochizmas, niekam nereikalingas "pasiaukojimas" g.gif
Atsakyti
Taip, turejau skaudzios patirties... Nepasakyciau, kad pati to norejau ar leidausi musama, atvirksciai, esu is tu, kurios moka uz save pastoveti. Tiesiog kartais vyras sugeba tave taip sumenkinti, kad tu nepajegi pasipriesinti ir pasiduodi tam, kas vyksta. Nors randai islike iki siol, tiek ant veido, tiek sirdyje, bet ne kiek del to nesigailiu. Skaudi pamoka buvo, bet ji isliks visam gyvenimui, tvirtai zinau, kad daugiau to niekada nebus.
Atsakyti
Reikia reikia berzines koses zmonai kartais paimti, jei graziuoju nesupranta, bent jau pradzioje bendro gyvenimo, kol supras kaip sakant "who is who", va net tokioje demokratijos Mekoje, kaip JAV yra galiojantys istatymai:

Alabamos valstijos Džaspero mieste draudimai skirti vyrams: nė vienam vyrui nevalia mušti žmonos lazda, jei ji storesnė nei vyro didysis pirštas. Be to, šito negalima daryti daugiau nei kartą per mėnesį.
Los Andžele tebegalioja įstatymas, draudžiantis vyrui mušti žmoną diržu, platesniu nei du coliai. Londone tebegalioja įsakas, draudžiantis mušti žmoną po 9 val. vakaro, „nes jos riksmai gali trukdyti miestiečiams miegoti“.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhilius: 30 liepos 2009 - 08:33
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2009 07 29, 14:09)
Yra tame tiesos grudas. Kazkuri cia aprase baisia istorija, apie 3 metus trunkanti smurta su smaugimais ir dauzymais ir visvien niekur neina. Turbut patinka toks gyvenimas ir nera ko tuomet skustis. Is kitos puses, zinau pavyzdziu, kai moteris neturi kur eiti. Ji visiskai priklausoma nuo vyro, sedi su mazais vaikais ir kencia. Taciau moralas tas pats. Gavai snukin, bek nuo tokio kuo toliau.

Tas "neturi kur eiti " yra toks sąlyginas. Juk be vyro būna dar kokie artimieji. Aš pvz savo giminaitei siūliau visokeriopą pagalbą - gyvenamą vietą, pragyvenimą, kol susitvarkys viską. bet po kiekvieno smurto, girdžiu -" skirsiuos", dar po dienos - "myliu". doh.gif Beje ir pati moteris turėtų ragais ir nagais kabintis pati į gyvenimą, kad nebūtų priklausoma nuo kažkokio smurtautojo. galvojat vaikai, matantys šeimoje smurtą , užaugę tuo džiaugsis , gerbs tėvus.
Save gerbianti ir mylinti moteris neleis savęs žeminti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2009 07 30, 10:58)
Tas  "neturi kur eiti " yra toks sąlyginas.  Juk be vyro būna dar kokie artimieji.  Aš pvz savo giminaitei siūliau visokeriopą pagalbą - gyvenamą vietą, pragyvenimą, kol susitvarkys viską.  bet po kiekvieno smurto, girdžiu -" skirsiuos", dar po dienos - "myliu" Save gerbianti ir mylinti moteris neleis savęs žeminti g.gif

Tiksliai tokiu atveju zinau ir ne viena. Smurta patyrusiu moteru argumentai, kodel jo vis tebeuna su tais vyrais, kartais skamba daugiau nei juokingai. Faktas vienas: stipri ir protinga moteris tokiu atveju VISADA paliks vyra
Atsakyti
Jo, tikra tiesa, iseitis visuomet yra. Galu gale Caritas priglaudzia smurto aukas ir suteikia pagalba.
Man kitkas yra idomu. Ar gali buti, kad vyras, skeles antausi savo pirmajai zmonai smurtautu ir su antraja zmona (manim). Nes per 6 bendro gyvenimo metus net neitarciau, kad jis butu smurtautojas o zinau, kad pirmoji yra syki gavus i kaili (inicidento smulkmenu nezinau, nes pati fakta suzinojau is bendru draugu). Biski nerimauju, bet progu gauti jau buvo sociai (nes tai as esu toji, kuri prisidirba), bet niekad iki siol tokios galimybes realiai nesvarsciau.
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2009 07 30, 20:47)
Jo, tikra tiesa, iseitis visuomet yra. Galu gale Caritas priglaudzia smurto aukas ir suteikia pagalba.
Man kitkas yra idomu. Ar gali buti, kad vyras, skeles antausi savo pirmajai zmonai smurtautu ir su antraja zmona (manim). Nes per 6 bendro gyvenimo metus net neitarciau, kad jis butu smurtautojas o zinau, kad pirmoji yra syki gavus i kaili (inicidento smulkmenu nezinau, nes pati fakta suzinojau is bendru draugu). Biski nerimauju, bet progu gauti jau buvo sociai (nes tai as esu toji, kuri prisidirba), bet niekad iki siol tokios galimybes realiai nesvarsciau.

Yra. tai tik laiko klausimas. Pati esu gavus nuo pirmojo kuris preis tai muse buvuse drauge... deja, as suzinojau gerokia veliau del ko pries mane buvusi draugyste nutruko. Issiskyriau su pirmu butent del to kad tai pasikartojo. Tikiuosi kad antroji jo zmona taip nekentes,
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2009 07 30, 13:47)

Tikrai galiu uztikrinti jus, tai nereiskia, kad pakels preis jus ranka. Kai dar gyvenau su savo buvusia, tai buvo n situaciju, kai tiesiog drebedavau suspaudes kumscius kuomet mane "pyliavodavo" ir nors iskenciau 6 metus nestuktelejes, su dabartine zmona ne karto nebuvau atsidures padeti, kad nors vienas mano kapiliaras suvirpetu barnio metu, ji paprasciausia net ir labai noredama nesugebetu manes isprovokuot ja nuskriausti, su ja visai kitoks rysys ir santykiai.
Tad neklausykit tu ziniuoniu, kurios skalambija apie musima nuolat, po pirmo karto, jokia cia taisykle patikekit manim kaip vyru, - labai daug kas priklauso nuo zmonos, nors yra ir despotu vyru, proto invalidu, apie kuriuos net nekalbu.
Atsakyti
Sutinku su pakutine nuomone, jei vyras nera psichikos ligonis, kuris jaucia malonuma kazka musdamas, tai priklauso nuo dvieju zmoniu.
Turejau ne viena pavyzdy pazistamu rate kur pvz vienas vyras pirmos zmonos ne pirsteliu nepaliete per 6metus, o antrai kludavo ir ne karta.O kitas pirmai pirtis kurdavo daugiau nei 10 metu, o su antra kaip silkinis ir jau bveik 15 metu.
Yra ir daugiau pvz, bet nesigilinsiu,isvada kaip ir minejau nuo dvieju zmoniu priklauso mus ar ne...
Atsakyti
QUOTE(zhilius @ 2009 07 30, 16:47)
Tikrai galiu uztikrinti jus, tai nereiskia, kad pakels preis jus ranka. Kai dar gyvenau su savo buvusia, tai buvo n situaciju, kai tiesiog drebedavau suspaudes kumscius kuomet mane "pyliavodavo" ir nors iskenciau 6 metus nestuktelejes, su dabartine zmona ne karto nebuvau atsidures padeti, kad nors vienas mano kapiliaras suvirpetu barnio metu, ji paprasciausia net ir labai noredama nesugebetu manes isprovokuot ja nuskriausti, su ja visai kitoks rysys ir santykiai.
Tad neklausykit tu ziniuoniu, kurios skalambija apie musima nuolat, po pirmo karto, jokia cia taisykle patikekit manim kaip vyru, - labai daug kas priklauso nuo zmonos, nors yra ir despotu vyru, proto invalidu, apie kuriuos net nekalbu.

Gerai yra isgirsti vyriska nuomone ir pozicija. Sutinku, viskas nuo abieju priklauso. Be to, moteris turetu buti pakankamai ismintinga ir nesudaryti provokuojanciu situaciju. O santykius aiskintis galima graziuoju ir svelniuoju budu, kai vyras yra blaivas, skaniai pavalges ir patenkintas gyvenimu po geru futbolo varzybu ar sekmingo sanderio, tada kur kas lengviau pasiekti norima rezultata nesukeliant jokiu neigiamu emociju ir be "pylavojimu" biggrin.gif

Velgi, kalbu ne apie patologinius smurtautojus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolocka505: 30 liepos 2009 - 21:31
Kai tekėjau močiutė man pasakė- jei kada gyvenime gausi, tai kas po ranka- tas į galvą.vėliau gal gausi dar daugiau, bet užtad kitą kartą pagalvos...na kiek ji žinau ji su savo vyru pakovodavo ir niekad nenusileido, paskui išsiskyrė...

laimei man dar neteko pasinaudot patarimu, bet mano vyras ne kartą girdėjo kad geriau tegu nebando ir kol kas tarp mūsų smurto nėra gal ir nebus.tiesiog man tai per žema....
Atsakyti
smile.gif+2009 07 31, 18:03-->
QUOTE(Gintarėsmile.gif @ 2009 07 31, 18:03)
Kai tekėjau močiutė man pasakė- jei kada gyvenime gausi, tai kas po ranka- tas į galvą.vėliau gal gausi dar daugiau, bet užtad kitą kartą pagalvos...na kiek ji žinau ji su savo vyru pakovodavo ir niekad nenusileido, paskui išsiskyrė...

laimei man dar neteko pasinaudot patarimu, bet mano vyras ne kartą girdėjo kad geriau tegu nebando ir kol kas tarp mūsų smurto nėra gal ir nebus.tiesiog man tai per žema....

Blogai mociute patare, blogai...
Kito karto gali ir nebebuti, o gali buti kad po veiksmo "kas po ranka, tas i galva", visa gyvenima paziurejus i veidrodi, prisiminsit savo ex mylimaji.
Atsakyti