Įkraunama...
Įkraunama...

Reiki- 2

QUOTE(VirgisM @ 2011 02 08, 16:31)
4u.gif

Ar cituojamam tekste kažkas neteisinga, jūsų nuomone?

aha, pradedam nuo: zodis "Kosmine"; ir dar, kad "negali pakenkti zmogui".
Atsakyti
QUOTE(VirgisM @ 2011 02 08, 16:31)
4u.gif

Ar cituojamam tekste kažkas neteisinga, jūsų nuomone?

Taip, Virgi.
Atsakyti
Ar praktikuojantis Reiki gali pakenkti zmogui? As nieko apie tai neismanau ir man labai idomu. Kaip?
Atsakyti
QUOTE(beiza @ 2011 02 08, 19:52)
Ar praktikuojantis Reiki gali pakenkti zmogui? As nieko apie tai neismanau ir man labai idomu. Kaip?

Gali. Bet tai ne SM tinkanti pokalbio tema.
Atsakyti
Reiki niekam pakenkti negali. Tik pats zmogus sau gali pakenkti, be atitinkamo pasiruosimo darydamas praktikas.
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 02 08, 20:02)
Reiki niekam pakenkti negali. Tik pats zmogus sau gali pakenkti, be atitinkamo pasiruosimo darydamas praktikas.

Klausimas skambėjo kitaip: ar praktikuojantis Reiki gali pakenkti žmogui , o ne ar Reiki gali pakenkti žmogui. mirksiukas.gif
Atsakyti
Jeigu praktikuoja butent Reiki, o ne ka kita dar pridedamas "nuo saves", ir naudodamas kazkokius dar panasius i Reiki metodus, tada negali. Dabar jau gal tiksliau.
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 02 08, 20:12)
Jeigu praktikuoja butent Reiki, o ne ka kita dar pridedamas "nuo saves", ir naudodamas kazkokius dar panasius i Reiki metodus, tada negali. Dabar jau gal tiksliau.

Visgi gali mirksiukas.gif Ir su Reiki tai neturi nieko bendro.
Įsivaizduok, dinazaure, kad tau daro Reiki seansą žmogus, turintis apsėdimą (tai yra- du viename). Jei tu esi visiškai nejautri, nepajusi nieko. Jei jautri, gali nepajėgti nuo stalo pati atsikelti mirksiukas.gif Man teko dalyvauti meditacijoje, kurią vedė reikistas, turintis dvi pakopas. Mane pradėjo šaltis krėsti. Tada jį gerai apžiūrėjau ir šį tą pamačiau...Daugiau ten nėjau...
Atsakyti
Dazniau ziurekim i save, kodel mus saltis ar dar kas nors krecia. Dazniausiai priezastis yra mumyse.
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 02 08, 20:36)
Dazniau ziurekim i save, kodel mus saltis ar dar kas nors krecia. Dazniausiai priezastis yra mumyse.

Žinai, kartais tavo nesupratingumas mane stebina...

Kai kurie meistrai duoda iniciacijas žmonėms, kuriems negalima jas duoti. Padaras, vadovaujantis apsėstajam, diktuoja mintis, kad tas žmogus visą laiką būtų tarp žmonių, kad juos gydytų, masažuotų ir t.t. Tokiu būdu jis maitinasi. Kai prarandi energiją, pajunti šaltį.
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 02 08, 20:12)

Paantrinsiu Vaižgantei. Gali. Ir net ne konkretus žmogus, o pati Reiki energija.
Žmogui gali pavažiuoti fazės. Antras dalykas, antroje pakopoje visi tampa įgalūs siųsti energiją per atstumą. Ir dėl siunčiančio žmogaus neatsakingumo, jis ją gali siųsti tam, kuris tuo metu pvz vairuoja mašiną. O jau tada gali būti baisinės pasekmės. doh.gif
Atsakyti
O kaip zinoti mokytojas apsestas ar ne? Juk norinciam mokytis Reiki tikrai tai nesuprantama. As galvojau, kad mokytojai yra apsivale nuo visu prilipusiu astralu.
O kaip tada su Dvasiniu Vedliu kuri Reikistai girdi jiems patarinejant? Kas tai? g.gif
Atsakyti