Įkraunama...
Įkraunama...

Reiki- 2

QUOTE(ypata @ 2011 03 06, 20:56)
Sveika, vaižgante, o gal galėtum plačiau papasakoti, kas čia bus per praktika, ar visiems prieinama ir pan.?

Kol kas nieko negaliu pasakoti. Šį tą jau darau. Bet kol kas nieko nemokau...
Atsakyti
O kodėl tai taip paslaptinga - ar pasakyti, kokia tai bus praktika kažkas uždrausta? Nes jei taip, kodėl ne kartą jau užsiminėt, kad "tuo nebeužsiimu, dabar užsiimsiu anuo", bet nesakysiu kuo smile.gif
Atsakyti
Aš tai visada turiu viską "pačiupinėti",o tada patikiu... schmoll.gif
Ir BUDA sakė;niekuo netikėk,net manim,o tik savo patirtim... thumbup.gif
Ojei praktika padeda žmonėms tobulėti,tada nebesusigaudau,kam tylėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ypata @ 2011 03 06, 21:18)
O kodėl tai taip paslaptinga - ar pasakyti, kokia tai bus praktika kažkas uždrausta? Nes  jei taip, kodėl ne kartą jau užsiminėt, kad "tuo nebeužsiimu, dabar užsiimsiu anuo", bet nesakysiu kuo smile.gif

Man uždrausta.
O rašau tai, ką noriu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Galiu suprasti,jeigu uždrausta....bet kam tada viso to reikia... g.gif
Kaip tam anekdote"niekam niekam,tik mamai" schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ČAKAS @ 2011 03 06, 21:35)
Galiu suprasti,jeigu uždrausta....bet kam tada viso to reikia... g.gif
Kaip tam anekdote"niekam niekam,tik mamai" schmoll.gif

Parašiau todėl, kad reiki meistrams nebesu konkurentė. Mano veikla pasikeitė. Tegul būna ramūs- jų mokinių nebeinicijuosiu biggrin.gif O mokinių man netrūksta. Per pastaruosius 10 m sukaupiau daug žinių ir patirties, nesusijusių su reiki.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaižgantė: 06 kovo 2011 - 21:42
Smagu,kai žmonės sukuria naujas mokyklas.O aš vis abejodavau,kad daug REIKI linijų... schmoll.gif
Pirmyn ir sėkmės,jeigu tai teisingas sprendimas,o jei ne,tada ojojoj doh.gif
Atsakyti
Gal yra Vilniuje besimokanciu reiki? Gal galite pasidalinti mokytoju kontaktais/nuorodomis (aisku jei sie sutinka).
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2011 05 14, 22:58)
Gal yra Vilniuje besimokanciu reiki? Gal galite pasidalinti mokytoju kontaktais/nuorodomis (aisku jei sie sutinka).

Man irgi idomu kokia siuo metu Vilniuje Mokytoju rinka smile.gif Kai pagoogloni, tai dauguma Mokytoju kaunieciai kazkodel.
Čakas juk Reiki Mokytojas, Virginijus Mockus. Dar vis randu Audrones tinklapi http://www.zvaigzdik...ai.lt/aaudr.htm
Matyt dauguma ju neturi savo tinklapiu. Reikes pasiklausineti zinanciu asmenu smile.gif
dimming, kas ka bepatartu, vis tiek turesi pries pasirenkant Mokytoja su juo susitikti, pabendrauti. Pati pajusi, ar tas zmogus tau tinka. Subjektyvi vieno asmens nuomone ne visada bus teisinga tau.
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 05 14, 22:15)

Matyt dauguma ju neturi savo tinklapiu. Reikes pasiklausineti zinanciu asmenu smile.gif
dimming, kas ka bepatartu, vis tiek turesi pries pasirenkant Mokytoja su juo susitikti, pabendrauti. Pati pajusi, ar tas zmogus tau tinka. Subjektyvi vieno asmens nuomone ne visada bus teisinga tau.

Internete salyginai mazai informacijos net apie tai, kur juos rasti. blush2.gif
Manau, kad susitikus su Mokytoju ne tik as rinksiuosi, gali buti kad ir mokytojas rinksis. Naturalu smile.gif

Tiesiog noretusi patikimu atsiliepimu apie tuos mokytojus ir zinoti i ka kreiptis tam pirmam "apzvalginiam" susitikimui smile.gif

Atsakyti
http://www.reikicent...=...iai&page=16
Vilnius ir Klaipėda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2011 05 15, 08:50)
Internete salyginai  mazai informacijos net apie tai, kur juos rasti. blush2.gif
Manau, kad susitikus su Mokytoju ne tik as rinksiuosi, gali buti kad ir mokytojas rinksis. Naturalu smile.gif

Tiesiog noretusi patikimu atsiliepimu apie tuos mokytojus ir zinoti  i ka kreiptis tam pirmam "apzvalginiam" susitikimui smile.gif

Mokinys pats turi rinktis, ne Mokytojas. Pasikartosiu, bet svarbu: "patikimi saltiniai" daznai yra subjektyvi zmoniu nuomone. Kas tinka kitiems, gali netikti tau.
Atsakyti