Įkraunama...
Įkraunama...

Reiki- 2

QUOTE(dinazaure @ 2011 09 30, 09:23)
Jei reklamuotis, tai drasiai ir trumpai. kad negaut streliu, galima greit ir istrint smile.gif
Man labiau rupi kaip cia Evutei pavyksta taip jausti meile VISIEMS zmonems  g.gif
Reiketu kad pasidalintu patirtim. O gal jau ....HMMM

Evutė dar tik stengiasi,o tai jau labai gerai.. thumbup.gif O kad tai pasiekti,daug košės reikia suvirškinti 4u.gif Pas mane jau dažnai gaunasi,bet ne visada,deja...kai kas gyvenime yra nepriimtina..tada siunčiu meilę kaip sugebu ir palengvėja.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ČAKAS @ 2011 09 29, 16:13)
Gal ir laikas atimti,nes mes to nevertiname...bet tai ne mūsų nosiai. g.gif O jei neatėmė anksčiau,matyt dar ne laikas biggrin.gif O Lazarevas kas toks,kad jį reikia studijuoti?Čia kaip sanskritą,ar fotoninę fiziką?Man tas žmogus nėra Dievas... ax.gif

Primenu: Reiki yra tik ramentai, o žmogus turi savo dvi kojas. Kai eini savo keliu, tos kojos sveikos. Ir kas atsitiktų, jei netektume ramentų? Ogi nieko. Blogiau yra prie jų prisirišti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ramentus gauti spėsime,eikime į priekį,ir ne tik su REIKI...Neveltui budistų vienuoliai akcentuoja daugiau ne gydymą,o dvasinį tobulėjimą....o aš manau,kad reikia ir to ir ano,nes mūsų kūnas yra mūsų Šventovė,skirta tobulėjimui... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ČAKAS @ 2011 09 30, 12:09)
Ramentus gauti spėsime,eikime į priekį,ir ne tik su REIKI...Neveltui budistų vienuoliai akcentuoja daugiau ne gydymą,o dvasinį tobulėjimą....o aš manau,kad reikia ir to ir ano,nes mūsų kūnas yra mūsų Šventovė,skirta tobulėjimui... 4u.gif

Man labiau priimtina būtų ne gydymui, o gydymuisi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sutinku su Vaižgantės nuomone. 4u.gif Na,jei labai reikia,būtinai žmogui padedu... wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
http://www.edmundas-...a.blogspot.com/
Cia daugiau tiems, kas neseka sio tinklapio. Reikistai , manau, paskaito.
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 09 30, 13:46)
http://www.edmundas-...a.blogspot.com/
Cia daugiau tiems, kas neseka sio tinklapio. Reikistai , manau, paskaito.

Skaičiau. Man įdomu, kaip japonams atrodo tie europiečių mėginimai interpretuoti jų simbolius ir pan... Jie gi turi tūkstantmetinę tradiciją...Mes savąją palaidojom ir ramiai gyvenam...
Atsakyti
Manau, tai japonų reikalas,ką jie mano,o mes tikrai ne prastesni...bendravau su japonų kalbos mokytoju,su žmonėm,kurie ten gyveno...be stebuklų,jie vaikosi europiečių įpročius,o mes-jų bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Norėčiau paklausti kolegų nuomonės.
Neseniai turėjau tokią situaciją: Švedijoje gyvenanti moteris paprašė jai pasiųsti Reiki, nes tuo metu turėjo rimtų bėdų ir pažadėjo man užmokėti. Jos pasiūlymą užmokėti praleidau pro ausis, bet Reiki siunčiau tris dienas iš eilės. Po kiek laiko per kitą moterį man buvo perduota pinigų... Žmonės, gyvenantys ne Lietuvoje, yra įpratę užsimokėti už visas paslaugas, o pas mus tai yra neįprasta- Reiki esu siuntus šimtus kartų už ačiū. Ir dažną dieną gaunu sms-us su prašymu pasiųsti Reiki. Gerai, jeigu sms-ą gaunu pvz šunį vedžiodama, o kitą kartą tenka į šalį padėti savo darbus ar reikalus, jei situacija išties rimta (gi dėl niekų paprastai žmonės nesikreipia).
Kaip manot, kolegos, ar būtų etiška paprašyti užsimokėti už Reiki siuntimą?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 10 05, 07:30)
Kaip manot, kolegos, ar būtų etiška paprašyti užsimokėti už Reiki siuntimą?

Manau tai yra grynai susitarimo reikalas.

Vienminčiai paprastai nemoka, atsilygina vienas kitam pagelbėdami tada kai reikia.
O pašaličiai turėtų suprasti kad tai mokamos paslaugos, tik ne visada atlygis gali būti piniginis. Tik tą atlygį reikėtų aptarti iš anksto mirksiukas.gif

O užsieniečiai taip -jie įpratę kad viskas yra darbas ir už viską yra mokama.

Kitas klausimas - o kaip įvertinti tą Reiki? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dera1: 05 spalio 2011 - 09:20
Iki šiol siūsdavau nemokamai,bet kažkodėl supratau,kad turi mokėti.. 4u.gif Na,su kolegom apsikeičiam....tik ką siunčiau. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ČAKAS @ 2011 10 05, 09:55)
Iki šiol siūsdavau nemokamai,bet kažkodėl supratau,kad turi mokėti.. 4u.gif Na,su kolegom apsikeičiam....tik ką siunčiau. drinks_cheers.gif

Kaip manai, kodėl tas "kažkodėl"?
Su kolegomis tai aišku, kad vyksta mainai, vienas kitam siunti ir viskas tvarkoje. Bet atsiranda žmonių, kurie mėgina naudotis tavo gerumu, o kai prašo, negi atsisakysi? mastau.gif
Atsakyti