Įkraunama...
Įkraunama...

KTU EVF ekonomika-vadyba

QUOTE(Ginara @ 2009 12 18, 11:11)
ar yra musu tarpe dirbanciu buhalteremis?

yra:)ziurint ko reikia:)
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2009 12 17, 21:00)
Musu laborai kitokie truputį nei buvo pernai. Aš dariau tik 1 laboro 1 dalį ir 4 laborą.  O PTR kaip tu apskaičiuosi, jei turi ti 1 kintamąjį? g.gif

Sveiki zuasta, kilo toks klausimas blush2.gif
ar jus namu darba padaret su vienu kintamuoju?Ar jus su elektra daret?
Atsakyti
QUOTE(v.a.i.d.a. @ 2009 12 18, 14:38)
Sveiki zuasta, kilo toks klausimas blush2.gif
ar jus namu darba padaret su vienu kintamuoju?Ar jus su elektra daret?

Darėm su 1 kintamuoju, bet ne su elektra.
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2009 12 18, 15:54)
Darėm su 1 kintamuoju, bet ne su elektra.

ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
mergikes gal kuri nors zinot kaip apskaiciuoti prekes savikaina kai zinomas atkrautu prekiiu kiekis, pagamintos pr.iki ataskaitinio laikotarpio, per ataskaitini laikotarpi, iplaukos per ataskaitini laikotarpi, gauta suma avansu uz prekes, finansines-investicines veiklos pelnas ir veiklos sanaudos blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes,

as esu is V kurso neakyvaizdinio, jei ko reiks is ankstesniu kursu klauskit jei ka turesiu permesiu smile.gif

O as tokiu klausimu, gal turejot elektronine komercija ir raset su kompais kolius-testus per 7 min? Tai reiktu kokiu testuku (klausimu) is antro kolio-egzo smile.gif Busiu l.dekinga. Lauksiu a.z.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cikki: 18 gruodžio 2009 - 19:28
QUOTE(v.a.i.d.a. @ 2009 12 18, 01:34)
kas galit pasakyt, ką paspaust, kad nubraižyti kintamųjų porines sklaidos diagramas? doh.gif  čia pirmas laboratorinis, pamiršau ką paspaust, kad nubrėžtų tą liniją per taškus.

Jeigu gerai supratau, tai "suspaudzioti" viska jau pavyko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cikki @ 2009 12 18, 20:27)
Sveikutes,

as esu is V kurso neakyvaizdinio, jei ko reiks is ankstesniu kursu klauskit jei ka turesiu permesiu smile.gif

O as tokiu klausimu, gal turejot elektronine komercija ir raset su kompais kolius-testus per 7 min? Tai reiktu kokiu testuku (klausimu) is antro kolio-egzo smile.gif Busiu l.dekinga. Lauksiu a.z.

Sveikute, as esu antrakurse neakivaizdinis, gal kartais turi koki referata rusu kalba, buciau kabai dekinga.
Atsakyti
QUOTE(dinciuka @ 2009 12 18, 22:33)
Sveikute, as esu antrakurse neakivaizdinis, gal kartais turi koki referata rusu kalba, buciau kabai dekinga.

Niu kiek rasiau referatu kursiniu visi lietuviskai sad.gif
Atsakyti
o tai kokios problemos del referato rusu kalba? yra daug rusisku psl, pvz. bankreferatov.ru ir issitrauk koki referata rolleyes.gif
Atsakyti
Personalo rezultatai jau yra bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif turiu cia viena beda. destytoja liepe nubraizyti koncepcijos zemelapi pavadinimu socialine atsakomybe, tik nzn kaip tai padaryti, jokiu pavyzdziu neturiu. Gal kas nors kartais turi koki pvz kaip tai padaryti? Jei ka nors turetume imeskit man i emaila dovilyke@gmail.com
Atsakyti