Įkraunama...
Įkraunama...

KTU EVF ekonomika-vadyba

Mergaites pasimeciau blink.gif , negi is makroekonomikos reikia ir namu darba padaryt, koli, egza parasyt ir kursini parasyt doh.gif ? As 2 kurse neakivaizd pas Laskiene. Gal ji kokia knyga paminejo is ko ruostis? ACIU smile.gif

Atsakyti
QUOTE(neringute miaukalys @ 2009 12 21, 18:54)
Mergaites pasimeciau blink.gif , negi is makroekonomikos reikia ir namu darba padaryt, koli, egza parasyt ir kursini parasyt doh.gif ? As 2 kurse neakivaizd pas Laskiene. Gal ji kokia knyga paminejo is ko ruostis? ACIU smile.gif

Nu taip smile.gif . Ruoštis iš knygos "Makroekonomika"
Atsakyti
Sveikos panos, gal kas galetu pasakyti ka reikia ruostis ekonometrikai? yra kolis, o is ko reikia ruostis,kokie skyriai? o klausimai atviri, ar testo forma? o kontroliniui is ko rekia pasiruosti? ar bus kokie uzdaviniai? ir is kokios medziagos reikia mokintis?
taip pat norejau paklausti is kokiu skyriu reikia pasiruosti makroekonomikos2 koliokviumui? ar buvo testo forma? o taip pat ir egzaminui? ar buvo kokiu uzdaviniu per egzamina? ir mazdaug is kokiu uzdaviniu ir skyriu?
ACIUKAS blush2.gif
Atsakyti
La,visoms ir as jungiuosi prie jusu studijuoju vadyba 2 kursas .Ten viena klause del makro taip tiek darbu ir reikia pristatyti ir iki sausio 1 dienos. 2 namu darbai turi buti pas ja

Dar noreciau paklausti gal kas turis speru kolio makro ir egzo ir galetumet pasidalinti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smail: 21 gruodžio 2009 - 23:02
QUOTE(anglė @ 2009 12 21, 22:05)
Sveikos panos, gal kas galetu pasakyti ka reikia ruostis ekonometrikai? yra kolis, o is ko reikia ruostis,kokie skyriai? o klausimai atviri, ar testo forma? o kontroliniui is ko rekia pasiruosti? ar bus kokie uzdaviniai? ir is kokios medziagos reikia mokintis?
taip pat norejau paklausti is kokiu skyriu reikia pasiruosti makroekonomikos2 koliokviumui? ar buvo testo forma? o taip pat ir egzaminui? ar buvo kokiu uzdaviniu per egzamina? ir mazdaug is kokiu uzdaviniu ir skyriu?
ACIUKAS  blush2.gif

labas smile.gif
ekonometrikos kolis- testas, iš ko tiksliai ruoštis nepasakysiu, nes aš beveik nesiruošiau, perskaičiau 1,2 laboratorinių aprašus ir laikiau testą ax.gif čia gal kitos mergaitės prisimins iš ko ruoštis.
Kontroliniui ruoštis reikia iš laboratorinių darbų, nes viskas susieta su jais.Bus 5 klausimai, duotos kokios nors lentelės-paveiksliukai ir reikės ką nors paanalizuot,pakomentuot.Galima naudotis laboratorinių darbų aprašais.Jeigu yra supratimas apie tai ką darei- tai šis darbas vienas juokas tongue.gif
Makroekonomika ir kolis ir egzas testas, taip bus ir keli uždavinukai.
kolis temos maždaug tokios:nedarbas ir infliacija.Ekonominio augimo teorija.
egzaminui tema valiutų rinka.
daugiau nezinau, gal kas nors kitas ką nors pasakys dar g.gif
Papildyta:
gal kas nors pasidalins savo žiniomis dėl ekonometrikos namų darbo? blush2.gif
vis galvoju ir galvoju nuo ko jį pradėt.Man reikia daryt su elektra.Tai x kintamasis bus elektros sunaudotas kiekis per mėnesį.O kas bus y?gal mėnesiai?
padėkit kas nors susigaudyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2009 12 21, 21:31)
Nu taip smile.gif . Ruoštis iš knygos "Makroekonomika"

Gal ji tiksliau isvardino kuriuos skyrius? Is ko ruostis koliui ir egzui?

Lb aciu 4u.gif
Atsakyti
Aciu vaiai uz informacija. na as kai dariau ekonometrikos namu darba, tai dariau su gamtinem dujom ir pas mane buvo vienas kintamasis y as nzn ar gerai, bet dariau tik su vienu kintamuoju!
Papildyta:
ATSIPRASAU TEN TUREJO BUTI VAIDAI! blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(v.a.i.d.a. @ 2009 12 22, 00:10)
gal kas nors pasidalins savo žiniomis dėl ekonometrikos namų darbo? blush2.gif
vis galvoju ir galvoju nuo ko jį pradėt.Man reikia daryt su elektra.Tai x kintamasis bus elektros sunaudotas kiekis per mėnesį.O kas bus y?gal mėnesiai?
padėkit kas nors susigaudyt 4u.gif

elektra turėtų būti tavo Y, o X -eilės numeris, kuriam priskiri mėnesius. Aš manau taip.
Atsakyti
QUOTE(rencė @ 2009 12 22, 10:20)
elektra turėtų būti tavo Y, o X -eilės numeris, kuriam priskiri mėnesius. Aš manau taip.

Aš irgi taip pat manau 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(smail @ 2009 12 22, 00:01)
La,visoms ir as jungiuosi prie jusu studijuoju vadyba 2 kursas .Ten viena klause del makro taip tiek darbu ir reikia pristatyti ir iki sausio 1 dienos. 2 namu darbai turi buti pas ja

Dar noreciau paklausti gal kas turis speru kolio makro ir egzo ir galetumet pasidalinti  blush2.gif

kokiu adresiuku? mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kuri turit visokiu speru ir kitokio velnio is Makroekonomikos pas Laskiene? lotuliukas.gif Buciau labai dekinga 4u.gif . Pas ja testai buna ar atviri?

miaukalys@inbox.lt
Atsakyti
Labai prašau pagalbos 4u.gif
Būkyt geros, užpildykit anketą apie savęs pristatymą kasdieniame gyvenime. Ji labai trumpa, sugaišit tik kelias minutes 4u.gif

Kopijuojant adresą, tarpelį po žodžio publika reikia ištrinti
http://www.publika .lt/apklausa-15-4b3103020b7e9.html
Atsakyti