O jeigu bus praktika organizavimo tai dar ziurint pas koki destytoja...man is dalies pasiseke ir nepasiseke teko papluset
 O jeigu bus praktika organizavimo tai dar ziurint pas koki destytoja...man is dalies pasiseke ir nepasiseke teko papluset  

Ale ikisa kiekviena semestra koki sunku dalyka... Idomu kas ten per Socialinis marketingas bus? Tikiuos uzdaviniu nereiks sprest
 Ale ikisa kiekviena semestra koki sunku dalyka... Idomu kas ten per Socialinis marketingas bus? Tikiuos uzdaviniu nereiks sprest 
 ,Bartoseviciene,Vaitkevicius-teks dirbti,ypatingai su Vaitkevicium.Venskus
 ,Bartoseviciene,Vaitkevicius-teks dirbti,ypatingai su Vaitkevicium.Venskus  ,Aleknaviciene ir,pas ja bus praktinis darbas.
 ,Aleknaviciene ir,pas ja bus praktinis darbas. prisiskaiciau
  prisiskaiciau   cia apie Vaitkeviciu
 cia apie Vaitkeviciu  negi jis jau toks baisus?
  negi jis jau toks baisus?  sakykit o pas jy gynimai kaip? zodziu prie kompo ar kaip?
  sakykit o pas jy gynimai kaip? zodziu prie kompo ar kaip?  laukiu jau kito pusmetcio su siaubu
  laukiu jau kito pusmetcio su siaubu 

prisiskaiciau
  prisiskaiciau   cia apie Vaitkeviciu
 cia apie Vaitkeviciu  negi jis jau toks baisus?
  negi jis jau toks baisus?  sakykit o pas jy gynimai kaip? zodziu prie kompo ar kaip?
  sakykit o pas jy gynimai kaip? zodziu prie kompo ar kaip?  laukiu jau kito pusmetcio su siaubu
  laukiu jau kito pusmetcio su siaubu 
 . Pavyzdžiui uždavė tokį klausimą: "Kas yra laisvės laipsnis?"(jei gerai pamenu) ir ka į tą klausimą pasiskaitęs "Statistikos " vadovėlį neatsakysi ir jis juokiasi, kad į tą klausimą galima rasti atsakymą kitų autorių knygose... na ir ka su tuo laisvės laipsniu susidūrėm tik per ekonometriką po pusmečio...Pasityčiojmas
 . Pavyzdžiui uždavė tokį klausimą: "Kas yra laisvės laipsnis?"(jei gerai pamenu) ir ka į tą klausimą pasiskaitęs "Statistikos " vadovėlį neatsakysi ir jis juokiasi, kad į tą klausimą galima rasti atsakymą kitų autorių knygose... na ir ka su tuo laisvės laipsniu susidūrėm tik per ekonometriką po pusmečio...Pasityčiojmas  . na svarbu pas jį laikytis metodinių nurodymų rašant kursinį...
 . na svarbu pas jį laikytis metodinių nurodymų rašant kursinį...

sunkiai man sekesi su tais laboratoriniais
 sunkiai man sekesi su tais laboratoriniais   tureciau pavyzdi gal butu lengviau
 tureciau pavyzdi gal butu lengviau  Is anksto didelis aciu Jums
 Is anksto didelis aciu Jums  mano el. pastas giedrute22@hotmail.com
 mano el. pastas giedrute22@hotmail.com