Aprile, tokius šposus gali krėsti ir tulžiapūslė, jei joje yra akmenų. Rytoj, kai turėsi kur vaiką palikti, kvieskis greitukę, nes poliklinikoje reikalai gali ir užtrukti. Geriau nieko nevalgyk iki to.
Ir butinai parasyk kaip sekesi.. Stiprybes

QUOTE(vi_ @ 2008 12 28, 22:24)
[b]Aprile[/b
QUOTE(Jammin1 @ 2008 12 29, 13:08)
O dieve tik tiek galiu pasakyti. Mergaitės jaučiat 21a., nežinau kuom aš sergu

Tad exstra padarė kraujo ir šlapimo tyrimą mane labai domina šios ligos atveju ką turi rasti, jokio uždegimo nerado

Dar mergaitės ar girdėjot hemopatinius vaistukus Diarrheel nusipirkau jų hemopatijos vaistinėlėj. O valgyt noriuuuu, bet sakė pabadaut neprošalį

Tai ir žinokis ar če džeugtis ar verkti, kad to uždegimo joms tyrimai nerodo, bet man nuo to tikrai negereu

Gydytoja teisingai išsireiškė sakydama,kad skausmai tarsi gimdant
Nebe pirmą kartą girdžiu taip sakant
Nežinau kiek tiksliai turi būti leukocitų, bet visais uždegimo atvejais jie tikrai gerokai viršijo normas. Dar yra toks rodiklis kaip p-amylazė - jei ji viršija normas, tai jau reikėtų tikrai nervintis dėl kasos.
Na šiaip simptomai pas tave ganėtinai panašūs į pankreatito. Keista,kad gydytojai tokie abejingi
Mane jau vos ne visi gydytojai pažįsta
Ir niekada neteko susidurti su tokiu abejingumu...
Jei jau tokie dalykai dedasi, gal pabandyk surasti kas pažiūrės vaikutį(jei pablogės) ir kviestis gritąją. Ten bent ištirs žmoniškai

Na šiaip simptomai pas tave ganėtinai panašūs į pankreatito. Keista,kad gydytojai tokie abejingi

Mane jau vos ne visi gydytojai pažįsta

Jei jau tokie dalykai dedasi, gal pabandyk surasti kas pažiūrės vaikutį(jei pablogės) ir kviestis gritąją. Ten bent ištirs žmoniškai

QUOTE(Jammin1 @ 2008 12 29, 15:24)
Tai va, kad net per gereusius norus vaiko ner kam palikti

Nu bet blogumas praaitį, kol valgyt nepradėjau

Numalšinau alkį jogurtu, nes bijau po dviejų dienų bado jį kuom nors apkrauti

Bet kas tada man

Nu bet tu man pasakyk tuos skausmus turi jausti nuolat

Nes man tik toks ūmus tuo laikotarpiu buvo skausmas, kai gulėjau susirietus ir nežinojau kur dingti iš skausmo raičiojausi lovoj dejavau krėtė šaltkrėtis po to ir tempa sukilo

Ir žinok taip jaučeusi ne pirmą kartą

Ne tikrai žinau kad kažkas man yra, bet kas

Na skausmas uzdegimo metu būna pastoviai ir nepakenčiamas, po dienos ar dviejų jis kiek atslūgsta. Jei uždegimas sunkesnis-gali ir porą savaičių raitytis. Čia tikriausiai priklauso kokio stiprumo tas uždegimas
Ir dar- nepadeda jokie vaistai nuo skausmo (nebent tie tramadol narkotiniai, kur ligoninej suleidzia).
Sakai, kad praejus skausmui vel gali valgyti ka nori... Hm, na kasininkes nuo betkokio nepriimtino maisto vel pradeda jaustis prastai, vel kyla skausmai, pykinimai ir t.t...
Tai vat ir nezinau ka patarti, turbut teks tau pakenteti iki echoskopijos kazkaip... gal tuomet kazkas paaiskes

Ir dar- nepadeda jokie vaistai nuo skausmo (nebent tie tramadol narkotiniai, kur ligoninej suleidzia).
Sakai, kad praejus skausmui vel gali valgyti ka nori... Hm, na kasininkes nuo betkokio nepriimtino maisto vel pradeda jaustis prastai, vel kyla skausmai, pykinimai ir t.t...
Tai vat ir nezinau ka patarti, turbut teks tau pakenteti iki echoskopijos kazkaip... gal tuomet kazkas paaiskes

QUOTE(Jammin1 @ 2008 12 29, 15:48)
Na skausmas uzdegimo metu būna pastoviai ir nepakenčiamas, po dienos ar dviejų jis kiek atslūgsta. Jei uždegimas sunkesnis-gali ir porą savaičių raitytis. Čia tikriausiai priklauso kokio stiprumo tas uždegimas

Tai vat vakar paskaičeu jūsų temukę ir tikrai seubas sumė nejau tokią bisę ligą turėsiu, bet šian dar baisiau, kai neinai kas tau yr

Bet jauti gydytoja tiek te ir patarė sako tikrai ne kasa, nes uždegimą rodytų tyrimai, rodo, kad nusividuriavau

Nuvareu hemopatinėn vaistinėn, tai nupasakojau savo bėda, tai davė žolių mišinių ir tų vaistukų Diarrheel paskaičeu nete apie juos, tai tikrai gersiu, nes jie nuo visko ir nuo apsinuodijimo ir nuo gastrito ir nuo viduriavimo nuo to pankreatito

O tu kokius vaistukus geri ar gėrei, skaičeu apie kreoną ir pankrolį jų man nerašė, bet be mezym, jokio maisto valgyt negaliu

Dėkui malonu, kad yr su kuo pasidalinti rūpestėliu savo

As tai kreona 25000 vartoju, bet kol tau nera diagnozuotas pankreatitas- nesiulyciau paciai bandyti gerti ju...
reikejo gydytojos paprasyti,kad ir endoskopija siustu darytis, tada zinotum ar kartais ne skrandis streikuoja..
reikejo gydytojos paprasyti,kad ir endoskopija siustu darytis, tada zinotum ar kartais ne skrandis streikuoja..
QUOTE(Jammin1 @ 2008 12 29, 16:07)
As tai kreona 25000 vartoju, bet kol tau nera diagnozuotas pankreatitas- nesiulyciau paciai bandyti gerti ju...
Ne kreono tikrai negersiu gersiu tuos hemopatinius, nes žinau tik valgyt pradėsiu dietini maista vel tulikas mano draugas bus

Butinai gastrologo prasysiu endoskopijos

na man ir lyg aprimo,bet kai ka uzvalgau tai skaudet pradeda sona arba pilvo apacia. ir temperatura yra ,neauksta bet...
ir baisiausia galva skauda,bet pas gyditojus neinu ,kadangi man moket reikia,o finansu atliekamu neturiu
kiek tie vaistai hemeopatiniai kainuoja?
ir baisiausia galva skauda,bet pas gyditojus neinu ,kadangi man moket reikia,o finansu atliekamu neturiu

QUOTE(jotke @ 2008 12 29, 19:42)
na man ir lyg aprimo,bet kai ka uzvalgau tai skaudet pradeda sona arba pilvo apacia. ir temperatura yra ,neauksta bet...

Labuka 17lt su biškiu

Diarrheel yra nurodyti visais atvejais, skrandžio ir žarnyno sutrikimams, ypač kai fekalijos yra diarrheic, ir, todėl, pankreatitas, viduriavimas septinių metu kitomis ligomis, skilvelių ir dvylikapirštės žarnos opų, cholangitis, cholecistitas, tulžies akmenligė, trikdo bakterijų augimą , Ir tt Nu kaip visada tikiuosi stebūklo

Mergaitės naktinėju, nes sopa oi
Surizikavau ir iš alkio vakarienei pieniškos makaronu suvalgeu, o gailiuosi
nes apjuosė visą mane, kaip su diržu kokiu ir maudžia kairėj pusėj po šonkauleis
toks lėtas, bet užsitesentis maudimas, o naktis ant nosies
Nu bet kodėl tadu leukocitų rodo normą 4.4
Nu, ir taip esu nusivylusi tais daktarais, bet dabar visai nebepasitikėsiu, nes iš kabineto išėjau su skambančeis žodžeis jum ne uždegimas ir viskas daugiau nieko nei kas man yra net pasvarstymu nuo ko taip man
Tai kam tada tokie gydytojai nesuprantu, kad pati sau diagnozes turi nusistatinėti, o šudas ryt vėl badausiu
nes kol alkana buvau niekur neskaudėjo
apart žvėriško noro duokit valgyti
Labanaktis 
Beje Jammin1 vienas sakei jokie vaistai nepadeda, o aš galvoju nošpos įkalt
gydytoja minėjo, kad galima

Nu, ir taip esu nusivylusi tais daktarais, bet dabar visai nebepasitikėsiu, nes iš kabineto išėjau su skambančeis žodžeis jum ne uždegimas ir viskas daugiau nieko nei kas man yra net pasvarstymu nuo ko taip man

Beje Jammin1 vienas sakei jokie vaistai nepadeda, o aš galvoju nošpos įkalt