QUOTE(pukeliux @ 2008 12 29, 23:49)
Žinai,
Aprile, kai perskaičiau, ką parašei, iš pradžių pagalvojau, kad čia apie mane kas nors rašo

. Ir šaltis krėtė, ir temperatūra 38 (beje ji tik nepilną parą laikėsi). Ir visa kita tiko. Tik aš jau nebevalgiau nieko per visas šventes. Iš pradžių kaltinau skrandį (silpna vieta), po to - kasą. Prisiskaičiau visko... Man tinka daug kas, išskyrus skausmą - skausmas toks keistas, nemoku nupasakot, bet ne pastovus (gal net ne skausmas, o sunkumas nenusakomas, ir palengvėjo išsivėmus (vieną kartą)), ir ne juosiantis (nors galėtų kas nors dorai paaiškinti, kas tai yra "juosiantis"), tas kelias dienas kartais lyg padurdavo tai šen, tai ten. Dabar jau geriau... Beje, man Smecta padėjo (jau kaip "užrišo", tai ...). Pirmas 2 dienas nuo rehidrono taip pat negerai buvo. Tik arbata tiko...
O gal čia vis tik virusas? Bet juk būna ir kasos uždegimas be didelio skausmo, ar ne? Kažkada, kai panašiai buvo, gydytojai sakė, kad ne kasa kalta, šį kartą net nebuvau pas juos...
Tikiuosi, bent Naujus ne vien su arbata pavyks sutikt
Sveikutė, šen jau džiugavau gal ne juk ir gydytoja tvirtina, kad nerodo tyrimai jokio uždegimo

Nu bet savijauta nemoku apsakyti tikrai ir dabar jaučiu skrandyje sunkumą ir yra noras išsivemti atrodo palengvės

bet palengvės tik iki kito valgymo

o tas valgis net valgiu nepavadinsi

dėl to ir parinuos begalo

aš išsekus nuo nusividuriavimo

dar dvi dienas badavau, nes nuo visko pykino, o ir valgyt ka nors bijojau, nes net gert nieko vienu metu negalėjau. Kaži koks če virusas galėtų būti

bet tyrimai juk tūrėjo parodyti virusą

apsoliučei nieko gydytoja neužsiminė kuo toliau tuo labeu net žliubt norisi. Blecha, kaip blogai turiu sunutį mažą nu šakės gulčeu ligoninėn, bet su kuom jį palikti

o dar nauji metai tempiu bale kol tikrai jau klaust nereiks
O maudimas tas juosentis nu ta prasme po krutine kur prasideda skrandis apsijuosk ir susiverzk dirza toks nemalonus pojutis

ir tikrai į kairį šoną skausmas tvinksi, bet ne per daugiausei. Sakau gal ryt skambinti gydytojai ir prašyti extra echo jau net pati nebežinau ligoninės krataus, kaip
Aš, kaip tik arbatos nusipirkau nuo kasos uždegimo ir žadu ja gerti nors gydytoja ir ka kita tvirtina ten zoles tikrai nepakenks ir lauksiu tos nelemtos sausio 14d., echoskopuos

b Dabar tikrai labanktis bandysiu užmigti, bet net bijau ait gult nes pykina