Įkraunama...
Įkraunama...

pankreatitas (kasos uždegimas)

Labas rytelis mergaites 4u.gif

Druska, puliuoja tai man ne nuo siulu, nes jie jau senokai istraukti,dar ligonineje mirksiukas.gif Ir labai smagu girdeti, kad tavo reikaliukai geri thumbup.gif
Taigi, vakar galima sakyti veltui as savo jegas eikvojau grusdamasi i poliklinika, chirurgas neprieme,nes sake kad daug zmoniu schmoll.gif
Taigi parsivilkau namo, temperatura vel iki 38 pakilo. O keiciant tvarstukus pilvas jau toks issiputes buvo doh.gif Gal as uzkabinau ar smarkiau atplesiau tvarstuka ir sprogo mano visas tas "balionas", siaubas kiek visokio brudo is manes istekejo doh.gif O nakti vel keliausi pleistru keistis, nes permirke tokie,kad grezti galima buvo doh.gif Na siandien pas chirurgus jau pateksiu,ziuresim ka jie pasakys del tokiu gausiu puliavimu smile.gif

Tiesa, Leliunas vakar galvojau apie Jus vakare. O Jums nuo eroziju ir refliukso omeprozoli paskyre, ar galbut kazkokiais kitais vaistukais gydo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 18 vasario 2009 - 08:21
QUOTE(Jammin1 @ 2009 02 18, 09:15)
Taigi, vakar galima sakyti veltui as savo jegas eikvojau grusdamasi i poliklinika, chirurgas neprieme,nes sake kad daug zmoniu schmoll.gif
Taigi parsivilkau namo, temperatura vel iki 38 pakilo. O keiciant tvarstukus pilvas jau toks issiputes buvo  doh.gif  Gal as uzkabinau ar smarkiau atplesiau tvarstuka ir sprogo mano visas tas "balionas", siaubas kiek visokio brudo is manes istekejo  doh.gif  O nakti vel keliausi pleistru keistis, nes permirke tokie,kad grezti galima buvo  doh.gif  Na siandien pas chirurgus jau pateksiu,ziuresim ka jie pasakys del tokiu gausiu puliavimu  smile.gif

Nežinau, ar čia dabar tokia nauja mada su nesugijusiom/pūliuojančiom žaizdom namo paleisti? Ar čia toks mūsų „didvyriškumas“ veržtis gydytis namo, kur, atseit, ir sienos padeda? Paskaičiau tavo pasipasakojimą apie „prasprogusį balioną“, ir kūnas pagaugais nuėjo. Nenoriu gąsdinti, lai tai poliklinikinis chirurgas padaro. Nors... Jei jis neturi laiko priimti ligonio su užpūliavusia pooperacine žaizda, matyt, jam tai atrodo tik eiline smulkmena, su kuria pirm būtina į parduotuvę užeiti. sad.gif O šiaip jau, džiaukis, kad žaizda prasprogo ir ta bjaurastis išėjo išorėn, o ne į kraują pateko. Gal čia parduotuvė ir padėjo... sad.gif Anyway, tavo vietoj aš po parduotuves ir kitas „žmoningas“ vietas nevaikštinėčiau. Nebent bais jau būčiau gripo bei jo komplikacijų išsiilgusi. O dėl baliono Šileikiui paskambyčiau, nes jam geriau žinoti, kas ten per balionas ir ką bei kaip greitai su juo reikia daryti.

Sėkmės tau. Ir labiau savęs žiūrėk bei dėl savęs pergyvenk, o perdėtą drąsą, kol suvisai nepagijai, geriau po kaldra pakišk, kad jos nė ausų nesimatytų...

Atsakyti
Jammin1, na ziuriu cia kai kas tave ir bara, bet...judejimas tik i gera, tas gulejimas man atrodo tik meskos paslaoga padaro. Na aisku tai mano nuomone. gal tiesa tik tame, kad kokia gripo bacila neprikibtu. O kad chirurgui, kuris operavo, tai tikrai galetumet paskambinti. Per galva neduos, bet paciai ramiau butu. Nesuvokiu as tu mediku-duoda hipokrato priesaika, o realiame gyvenime...va keliolika litu, manau, butu viska sutvarke. Gal ir ne, bet as cia is savo varpines, ateini pas gydytoja, apziuri, sako reikia darytis tyrimus, bet ten eile, uzsirasykit ir tai bus po men ar net po dvieju. Taciau cia pat suzinai, jei gali susimoketi(neoficialiai) tai tuos tyrimus ta pacia diena padarys. Tai va tokia ta musu medicina. Neveltui sakoma tavo liga tai ir tavo paties reikalas... Na bet as cia jau nugrybavau. Atsiprasau.
Taip, Jammin1,man parase Gasec-20, bet nezinau nuo jo ar ne nuo jo man labai dega burna. Tai ju negeriu, geriu semenis, geriu alijosiu, medu su ramunelem, na ir saltalankio alieju 1arbatini sauksteli per diena, bet va bijau ar cia nebus blogai mano kasai. Nezinau ar taip padesiu as savo skrandziui.Ryt tureciau apsilankyti pas gydytoja homeopata, matysiu ka man patars.
Seip kokio astresnio skausmo nejauciu, tik maudzia vis po kairiuoju sonkauliu, nepykina, zarnynas ir normalus
Pas mus taip graziai sninga, ryte anksti, kai dar musu miestelis miega, isejau pavaikscioti. Taip gera pasidare, elektros sviesoje sniegas taip spindi, atrodo kad aplink tokia gausybe mazyciu kristaliuku pribire...Grazu...
Kazkaip sirdis keistai virpa, vis galvoju kaip Jums siandien ir taip norisi, labai norisi, kad pagaliau viskas susitvarkytu.Laikykites, na dar trupuciuka reikes matyt pakenteti. O paskui drinks_cheers.gif
Atsakyti
oho, vi_ kaip grieztai cia blink.gif
Na didvyres as tikrai nevaidinau ir namo is ligonines as nesiprasiau, tol kol patys neisrase. O kas liecia ejimus i parduotuves, tai po jas irgi nesitasau. Zymiai daugiau bacilu poliklinikoj galeciau prisigaudyti, kur kas antras dabar gripu serga. Bet tfu tfu tfu... O pajudeti man jau siek tiek tikrai reikia, nes jauciu kaip kojos silpsta begulint. Bet betkuriuo atveju sutinku su tavimi , kad pasisaugoti man reikia ax.gif

Na o siandien grizau is chirurgo praardyta zaizdele, i vidu prikimso kazkokiu tamponu su vaistais ir liepe kasdien lankytis perrisimuose, kadangi zaizda dviejose vietose supuliavus doh.gif Nors as jau taip steriliai namie perrisinedavau ir dezinfektanta pati geriausia nusipirkau, bet ne viskas vien nuo to priklauso. Gerai, kad patekau pas pati normaliausia chirurga musu poliklinikoje, tai manau pasirupins manimi. Na, o jei gydymo rezultatu nesimatys, tai ilgai nelaukus butinai skambinsiu Sileikiui.

Leliunas, sekmes pas homeopatus, butinai pasipasakok ka gero ir naujo pasake bigsmile.gif
Atsakyti
labai labai linkiu Jammin kuo greičiau pasveikti 4u.gif
Atsakyti
Aciukas 4u.gif

Va parvaziavau katik is poliklinikos, jau geryn mano reikaliukai thumbup.gif
Aisku proceduros plovimu ziauriai skausmingos ir nemalonios, o siandien dar ir su zirklem prakirpo daugiau zaizdos blink.gif Na tikiuosi, kad rytoj jau nebeplesys ir nebekarpys manes daugiau, tada jau ir perrisimai nebebus tokie baisus smile.gif

Laikykites visos ir nesirkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 02 19, 17:02)
Aciukas  4u.gif

Va parvaziavau katik is poliklinikos, jau geryn mano reikaliukai  thumbup.gif
Aisku proceduros plovimu ziauriai skausmingos ir nemalonios, o siandien dar ir su zirklem prakirpo daugiau zaizdos    blink.gif  Na tikiuosi, kad rytoj jau nebeplesys ir nebekarpys manes daugiau, tada jau ir perrisimai nebebus tokie baisus  smile.gif

Laikykites visos ir nesirkit  4u.gif

jetau jetau, kad greičiau baigtųsi tavo kančios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 02 18, 15:59)
oho, vi_ kaip grieztai cia  blink.gif
Na didvyres as tikrai nevaidinau ir namo is ligonines as nesiprasiau, tol kol patys neisrase. O kas liecia ejimus i parduotuves, tai po jas irgi nesitasau. Zymiai daugiau bacilu poliklinikoj galeciau prisigaudyti, kur kas antras dabar gripu serga. Bet tfu tfu tfu... O pajudeti man jau siek tiek tikrai reikia, nes jauciu kaip kojos silpsta begulint. Bet betkuriuo atveju sutinku su tavimi , kad pasisaugoti man reikia  ax.gif
Na o siandien grizau is chirurgo praardyta zaizdele, i vidu prikimso kazkokiu tamponu su vaistais ir liepe kasdien lankytis perrisimuose, kadangi zaizda dviejose vietose supuliavus  doh.gif  Nors as jau taip steriliai namie perrisinedavau ir dezinfektanta pati geriausia nusipirkau, bet ne viskas vien nuo to priklauso. Gerai, kad patekau pas pati normaliausia chirurga musu poliklinikoje, tai manau pasirupins manimi. Na, o jei gydymo rezultatu nesimatys, tai ilgai nelaukus butinai skambinsiu Sileikiui.

Leliunas, sekmes pas homeopatus, butinai pasipasakok ka gero ir naujo pasake  bigsmile.gif

Nesuprantu kas per medicina.. po tokiu operaciju tokia prieziura, ar cia tik Vilniuj taip... maziausei kas desimt dienu turi daryti kraujo tyrimus, kol bus CRB normoj ir priziuret turi ne tik chirurgai bet seimos ir gastroenterologas juk tik kelios valandeles ir kraujo uzkretimas/sepsis isisukti gali.. verysad.gif
Jammin1 prasyk sau daugiau demesio gal susiges.. doh.gif atsimins savo pareigas
Man grieztai is ligonines isleidziant buvo pasakyta poilsis ir dar karta poilsis , galima po kambari pasivaikstineti, atsigulus kojytes pakilnoti thumbup.gif o (vi) teisi.. tai ka tu perejai yra begalo daug .. 4u.gif turi ir toliau del saves kovoti ir nepasiduok, reikalauk neleisk tave nurasyti . Sek temperatura kas 1-2valandas jei sokineja sakyk gyd. jei krecia saltis, drebulys taipat sakyk.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 02 18, 15:59)
oho, vi_ kaip grieztai cia  blink.gif

Jo, mėgstu pagąsdinti... smile.gif Kaip temperatūra?

Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif

Temperatura mano jau normali 36.6 , o ir savijauta pagerejus thumbup.gif
Siandien vel buvau perrisimuose, uzmeciau aki i zaizda, tai visai graziai tvarkosi smile.gif O tose vietose,kur nebuvo supuliave-isvis grazu-sasiukai krenta,lieka tik randelis smile.gif Ir gydytojas giria, kad jau zenkliai geriau, pirmadieni jau tikriausiai nebedes jokiu tamponu i vidu ir leis zaizdai pradeti gyti thumbup.gif O kraujo tyrimo jau paprasiau, nes patys galbut nebutu paskyre...

Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 02 21, 10:47)
Labas rytelis  4u.gif

Temperatura mano jau normali 36.6  , o ir savijauta pagerejus  thumbup.gif
Siandien vel buvau perrisimuose, uzmeciau aki i zaizda, tai visai graziai tvarkosi  smile.gif O tose vietose,kur nebuvo supuliave-isvis grazu-sasiukai krenta,lieka tik randelis  smile.gif  Ir gydytojas giria, kad jau zenkliai geriau, pirmadieni jau tikriausiai nebedes jokiu tamponu i vidu ir leis zaizdai pradeti gyti  thumbup.gif  O kraujo tyrimo jau paprasiau, nes patys galbut nebutu paskyre...

Saunuole thumbup.gif
Atsakyti
na va, kaip smagu skaityti, kai Jammin taip šauniai tvarkosi thumbup.gif
Atsakyti