Įkraunama...
Įkraunama...

pankreatitas (kasos uždegimas)

As puse metu ejau i WC zaliai tai geriau Cordyceps (kazkoks kininis grybas) ir Padma - susitvarke, dabar tik draugauju su Kreon, Lanobax ir angliukais.
Jammin1 kaip laikotes , ilsekites ir rupinkites, mylekit save kaip kudiki, jokiu rupesciu darbu (man taip labai puikus daktariukas is renimacijos sake ir bus viskas gerai o kitaip sake sugrysit pas mane atgal) ax.gif
Atsakyti
Mergaites, pasakykite prasau, ar amilaze beveik 600 jau baisu? Tiek man nustate is kraujo tyrimo. Bet as neviduriuju, laikas nuo laiko pasikartoja tik skausmas po kairiu sonkauliu, nueina i nugara o paskui i pilvo apacia. Tada jau buna,,smagu'', bet nuo spa, dar nuo skausmo kas nors ir akys prasvieseja. Kaip man elgtis, geriu Kreon 1000 3kartus per diena. O kas toliau? Pasidalinkit, prasau, savo patirtimi. Aciu.
Atsakyti
Sveiki visi, skaitau dabar knyga ir ten nemenkas skyrelis apie pankreatita. Knyga vadinasi "Žiniuonio patarimai - Kaip suvokti ligos priezastis ir pagyti be vaistu" Anatolijus Malovicko. Kas tiki naturopatija cia. Manau ja puikiai galima derinti su jusu paskirtu gydymu. Gera knyga - super viskas isaiskinta. thumbup.gif
Atsakyti
Leliunas, amylaze 600 jau yra tikrai nemazai, manau reiktu susirupinti... O ka sako gydytojai,kad amylaze taip virsyja normas? Kas jums isprovokuoja skausmus,ar jie atsiranda tiesiog siaip?
Papildyta:
QUOTE(Sanita @ 2009 02 12, 13:11)
As puse metu ejau i WC zaliai tai geriau Cordyceps (kazkoks kininis grybas) ir Padma - susitvarke, dabar tik draugauju su Kreon, Lanobax ir angliukais.
Jammin1 kaip laikotes , ilsekites ir rupinkites, mylekit save kaip kudiki,  jokiu rupesciu darbu (man taip labai puikus daktariukas is renimacijos sake ir bus viskas gerai o kitaip sake sugrysit pas mane atgal)  ax.gif

Aciu, laikausi neblogai, tik kad pilveli maudzia ir zaizdos nenustoja puliuoti. teks man pas savo chirurgus pasirodyti, nes kazkaip neramu man jau schmoll.gif
vakar buvau pas viena labai gera gastroenterologe santariskese, tai israse geruju zarnyno bakteriju pagerti ir vidurius reguliuojanciu vaistuku smile.gif

p.s.maciau praeitam komentare rasete,kad turejote narkoze i nugara. tai vadinasi epidurinis. nezinau kodel, bet man pries operacija padare epidurini, o poto dar ir bendra narkoze. poto,kol gulejau nesikeldama is lovos pro ta pati vamzdeli nugaroje leido morfiju su tokiu dozuojanciu aparatu. cia apie pora savaiciu, tai manau kad ir man tai palengvino pooperacines kancias smile.gif
nelabai gerai supratau, jums taip pat pasalinta dalis kasos? blink.gif
Atsakyti
Leliunas, amylaze 600 jau yra tikrai nemazai, nes norma skaitoma iki 100 reiktu susirupinti, labai girzta dieta, pabadauti kad kasa pailsetu....

Jammin1 o kaip pas tave CRB (serektyvinis baltymas) teisingai padraugauk su chirurgais nekentek jei kas ir kreipkis. As ir telefonus mobilius ju turejau skambindavau ir vakarais jei kas neaisku budavo. Laikykis juk stiprybes turi, rukyt metei biggrin.gif svarbeusia daug daug poilsio ir su maisteliu maitinkis tarytum butum kudikis ... turejau gal 6 gyditoju patarimus visi skirtingi bet paklausiau tik dvieju renimacijos ir gastrologes patarimais vadovavaus ax.gif sake jei nori gyvent 6m. valgyk ka nori jei nori gyvent.. valgyk griestai pagal dietas.. Pradzia buvo labai sunki verysad.gif nes ka reikia valgyt nieko nemegau ir anksciau nieko nevalgiau bet pasirodo prie visko galima priprast biggrin.gif ir dabar jau visai skanu

Taip vadinasi gavom nemazai narkotiku drinks_cheers.gif , mane tuo morfijum penkes dieneles maitino ir iseme del tikimybes infekcijos baiminosi, veliau kai klausdavo ar skauda , klausdavau o tai ka vel narkotikai , sypsojosi ir sake nebijokit nepriprasit.. Geras tas epidurinis guli kaip gyvas lavonas nors nieko neskauda.. as labai jau bijau skausmu, nors smegenis nuo komos apsaugojo.. O kasos ne man neliete, man vale tulzies latakus nuo akmenuku ir po to sukilo umus pankretitas, isveze i renimacija o ten kadangi amilazes buvo netoli 2000 kasa pradejo save virskint ir sukele plauciu pleurita, pilvapleves uzdegima ir uzsidege tulzis tai veze operuot tulzi. Buvau aukstoj temperaturoj pertinus visa pilna visur nesvariu iranciu skysciu, bet as dievo palaimintas zmogutis matyt dievulis nusprende kad negaliu namie trimetes mazules palikt ir iskapste 4u.gif Ir dar beveik sveika kasa nes pazeista liko lygtai tik kasos galvute (taip tomografijos rodo)

Atsakyti
QUOTE(styte74 @ 2009 02 13, 12:26)
Sveiki visi, skaitau dabar knyga ir ten nemenkas skyrelis apie pankreatita. Knyga vadinasi "Žiniuonio patarimai - Kaip suvokti ligos priezastis ir pagyti be vaistu" Anatolijus Malovicko. Kas tiki naturopatija cia. Manau ja puikiai galima derinti su jusu paskirtu gydymu. Gera knyga - super viskas isaiskinta.  thumbup.gif

Kazin kur butu galima isigyti sia knygute.. g.gif pasveikt jau nebepasveiksim tongue.gif bet susigyvent turim biggrin.gif o naturopatija man patinka
Atsakyti
Jammin1, nesuprantu kas man tuos skausmus sukelia, na valgau tikrai koses dziuveselius ir arbata uzsigeriu. Kai mano semos gydytoja pamate ta mano tyrima net nesuregavo pati klausiu tai kaip, sako tai nieko baisaus, kaune(gavau siuntima pas gastro-skrandyje ir stempleje rado erozija), tik israse kreon 1000 ir sako pasiziurek maista. Galeciau ir turiu valios pabadavimui, bet del skrandzio nezinau kaip bus-kils rugstys. Mano tetis sirgo kas, jam ja operavo ir t.t. Nezinau ka daryti, gerti ta kreona, valgyti tai kas nurodyta lankstinuki ar ieskoti kur nors issamesnes konsultacijos. Ka man patartumet, juk jus jau ne kaip kas kitas patirties turite kovodama su sia sunkia liga. Linkiu is visos sirdies-stiprybes, stiprybes. Man tai jos truksta, verkiu, niekas nebemiela, atrodo, kad jau viskas...istizau juodai. Atsiprasau
Atsakyti
[quote=Lėliūnas,2009 02 13, 15:53]

600 amilazė manau daugoka g.gif Aš patarčiau kreiptis pas kitą gydytoją,nes kai įsivažiuos tas uždegimas tai sunku bus jį suvaldyti doh.gif
O pas ką buvai Kaune dėl skrandžio?
Laikykis nepasiduok pasistenk but stipri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanita @ 2009 02 13, 15:53)
Kazin kur butu galima isigyti sia knygute..  g.gif  pasveikt jau nebepasveiksim  tongue.gif  bet susigyvent turim  biggrin.gif  o naturopatija man patinka

O ta knygute isigijau internetu cia:
http://pigu.lt/knygo...arimai?id=42057
Tikrai neblogai ten parasyta.
Atsakyti
Lėliūnas,2009 02 13, 16:53]
..... Man tai jos truksta, verkiu, niekas nebemiela, atrodo, kad jau viskas...istizau juodai.

Nenusimink doh.gif , turi daug apie save informacijos ir gali didesniu bedeliu isvenkt tik reikia ismokti kitaip gyventi (nesijaudinti blush2.gif ) biggrin.gif , zinoma badaut jau ne kas , gerai yra pagerti Plantagliucid (cia gyslotis granulem) o tai turetum ir Omeprozoli gerti jei yra erozijos, pakiles rukstingumas. Ar neitu KMU pasitikrinti ten neblogi gastroenterologai..
Atsakyti
QUOTE(styte74 @ 2009 02 13, 18:15)
O ta knygute isigijau internetu cia:
http://pigu.lt/knygo...arimai?id=42057
Tikrai neblogai ten parasyta.

Aciu styte74 bigsmile.gif
Atsakyti
Adrute kaip sekasi sveikti, kaip tas garuose maistelis ar padeda, nesikartoja saltkretis. Skaiciau kad pas jus amilazė buvo virš 4000 ir jus be renimacijos apsiejot?? Kaip tas jusu sveikimo perijodas..

Merginos, kaip jum sekas?Kaip su maitinimusi?Ar prisitaikėt prie naujų mitybos įpatumų?
Metus laiko laikiaus grieztai maitinimosi jau taip neblogai jauciaus bet kaledos visi per danty pradejo traukt (tipo cia prisimeti verysad.gif ) pasilepinau torto paragavau kavos blink.gif esu begalo smalize einu isproto del kavos, sokolado, tortai ir du menesiai nebeturiu ramybes, nebesureguliuoju rugstingumo, gerkle net visa isgrauze, pilvas pastovei marsus groja ir t.t. dave siuntima gyd. tyrimus visus atsilikt. schmoll.gif
Atsakyti