QUOTE(Sanita @ 2009 02 13, 13:53)
Leliunas, amylaze 600 jau yra tikrai nemazai, nes norma skaitoma iki 100 reiktu susirupinti, labai girzta dieta, pabadauti kad kasa pailsetu....
Jammin1 o kaip pas tave CRB (serektyvinis baltymas) teisingai padraugauk su chirurgais nekentek jei kas ir kreipkis. As ir telefonus mobilius ju turejau skambindavau ir vakarais jei kas neaisku budavo. Laikykis juk stiprybes turi, rukyt metei

svarbeusia daug daug poilsio ir su maisteliu maitinkis tarytum butum kudikis ... turejau gal 6 gyditoju patarimus visi skirtingi bet paklausiau tik dvieju renimacijos ir gastrologes patarimais vadovavaus

sake jei nori gyvent 6m. valgyk ka nori jei nori gyvent.. valgyk griestai pagal dietas.. Pradzia buvo labai sunki

nes ka reikia valgyt nieko nemegau ir anksciau nieko nevalgiau bet pasirodo prie visko galima priprast

ir dabar jau visai skanu
Taip vadinasi gavom nemazai narkotiku

, mane tuo morfijum penkes dieneles maitino ir iseme del tikimybes infekcijos baiminosi, veliau kai klausdavo ar skauda , klausdavau o tai ka vel narkotikai , sypsojosi ir sake nebijokit nepriprasit.. Geras tas epidurinis guli kaip gyvas lavonas nors nieko neskauda.. as labai jau bijau skausmu, nors smegenis nuo komos apsaugojo.. O kasos ne man neliete, man vale tulzies latakus nuo akmenuku ir po to sukilo umus pankretitas, isveze i renimacija o ten kadangi amilazes buvo netoli 2000 kasa pradejo save virskint ir sukele plauciu pleurita, pilvapleves uzdegima ir uzsidege tulzis tai veze operuot tulzi. Buvau aukstoj temperaturoj pertinus visa pilna visur nesvariu iranciu skysciu, bet as dievo palaimintas zmogutis matyt dievulis nusprende kad negaliu namie trimetes mazules palikt ir iskapste

Ir dar beveik sveika kasa nes pazeista liko lygtai tik kasos galvute (taip tomografijos rodo)
Na, kas liecia morfiju, tai kai man jo doze padare viena svirksta per para, tai ir skausmus jausdavau

Nors reanimacijoj tai tikrai kaip gyvas lavonas gulejau, siaubinga net prisimint... Ziuriu tu irgi nemazai istverei,net labai nemazai

O savo CRB as kazkaip niekada nesiteiravau, sake kad kazkas netvarkoj, o kas tai ir nezinau

tiesa pasakius net nezinau ka lemia tas crb
O su maistu ir dietom man dabar jokiu bedu nera,nes as jau seniai ipratau taip maitintis

Is pradziu irgi buvo bedu-nieko nemegau,bet dabar valgau ir nesiskundziu

skausmas ismoke laikytis grieztos dietos

Dabar galvoju gerai,kad as saldumynu nesu didele gerbeja, nors susirgus kasos uzdegimu ir padidejo potraukis saldumynams,bet atsispirti galiu. O ir suvalgius maza pyrago gabaliuka ar sokolado-jokiu skausmu

Sunkiausia buvo su kava-TAAAAIP ja megstu

Na ir ka-puse metu isbuvau be kavos

Tik dabar grizus po operacijos jau kelis kartus geriau kavos su pienu ir nieko nenutiko.. tiesa sakant jau ir torciuko gabaliuka valgiau

Reikia po truputi griezciau laikytis,nesinori vel bedu prisisaukt