Įkraunama...
Įkraunama...

pankreatitas (kasos uždegimas)

Oi, mergaitės, nesipykit mirksiukas.gif

Šiandien tokia prasiblaškymo diena buvo, visai nebloga, tik kai draugė išvažiavo- visokios liūdnos mintys lenda...

O šiaip labai smagiai "prasinešėm" per Gedimino prospektą, Pilies gatvę, senamiestį, žodžiu sudalyvavom Kaziuko mugėje smile.gif Poto nusiaubėm kosmetikos parduotuves ir Big'o chilli linksmai paplepėjom clap_1.gif
Džiaugiuosi, kad ir mano silpnavaliavimas nedavė liūdnų pasekmių, taip skaniai aš tą cepeliną sudorojau blush2.gif Bet jaučiuosi nusižengus pati sau mellow.gif

Na o dabar lauksiu dar vienos bemiegės nakties g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 07 kovo 2009 - 20:09
QUOTE(Jammin1 @ 2009 03 07, 21:02)
Šiandien tokia prasiblaškymo diena buvo, visai nebloga, tik kai draugė išvažiavo- visokios liūdnos mintys lenda...

Na o dabar lauksiu dar vienos bemiegės nakties  g.gif

unsure.gif Kas kirminiuka i dusele ileido verysad.gif juk viskas gerai, 4u.gif cepelinas skanus... biggrin.gif o visa kita irnesakyk.gif

Idomu kaip Leliunas sekesi pas homeopatus, niekaip nerandu kas mums tiktu is homeopatiniu, gal tiesiog reiktu bendrai ziureti virskinimo sutrikimus ? blush2.gif
Ir apie biologinio lauko korektorę butu idomu daugiau suzinoti, esu girdejus tik nuogirdas blush2.gif thumbup.gif
Anksciau galvojau kad esu stipri biggrin.gif o dabar matau kad schmoll.gif netik saldumynu spinteles pereinu bet ir mesytes keptos, rukytos essen.gif labai jau noret pradedu (anksciau net nemegau) ax.gif
Zinoma laikausi nuo pagundu, kolkas biggrin.gif bet verysad.gif

Atsakyti
Su moters dienele, mergaitės 4u.gif
Mylėkit, saugokit save ir visad būkit gražios ir sveikos smile.gif

Aš irgi vis laukiu kol Leliūnas pasirodys ir papasakos kaip sekasi, bet kažkaip jau ilgokai nematyti jos čia ax.gif
Gal homeopatai išgydė biggrin.gif

Sanita, su rūkytais geriau net neprasidėti-neverta irnesakyk.gif Pati matei filme kokio velnio ten pridėta doh.gif

O vat su saldumynais kartais ir man bėdų kyla blush2.gif Iki to laiko, kol nesirgau kasos uždegimu-saldumynų nemėgau.Na negaliu sakyti,kad ir dabar labai mėgstu.. g.gif Bet va būna taip, kad imu ir staigiai užsimanau kažko saldaus. Pavyzdžiui kaip šiąnakt ėjau pjautis pyrago... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 08 kovo 2009 - 11:13
Su sventem ! visom sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 03 07, 11:35)
Tiesa, šiandien darysiu cepelinus essen.gif  Galvoju ar nebus čia man blogai, jei ir aš vieną sukirsčiau  blush2.gif  Aišku, be jokių svogūnų ir spirgučių, be jokių riebių grietinių ir su jautienos įdariuku ...  blush2.gif Ką manot?  Bijau, kad neatsilaikysiu prieš tokias pagundas  000189.gif

Kaži, kuom baigėsi cepelinų ataka? Kas laimėjo? smile.gif

Dėl dietos nesilaikymo neburbėsiu. Ilgainiui pati atsirinksi, ką gali, o ko ne.

Atsakyti
QUOTE(vi_ @ 2009 03 08, 22:34)
Kaži, kuom baigėsi cepelinų ataka? Kas laimėjo? smile.gif

Dėl dietos nesilaikymo neburbėsiu. Ilgainiui pati atsirinksi, ką gali, o ko ne.

Vienas - nulis, cepelinus nugalejau as biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 03 09, 11:14)
Vienas - nulis, cepelinus nugalejau as  biggrin.gif

saunuoliuke 4u.gif taip ir reikia tiems cepelinams mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiandien vėl prie troškinių grįžau. Išsivirėm labai keistų šaldytų daržovių- valgau ir nelabai suprantu ką valgau biggrin.gif Bet skanu... Net labai thumbup.gif

Šiąnakt sulaukiau palaikymo komandos- atvažiavo draugė, kuriai kaiptik bemiegės naktys, tai abi visą naktį ir praplepėjom. Bent linksmiau buvo friends.gif

Deja, rytas prasidėjo nekaip- sudurniavo vieno iš kompų operacinė... O po tų visų nemigų aš dar tokia irzli visada vaikštau. Norisi jam kažką negero padaryti lotuliukas.gif gun_bandana.gif devil.gif gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 03 09, 14:07)
Šiandien vėl prie troškinių grįžau. Išsivirėm labai keistų šaldytų daržovių- valgau ir nelabai suprantu ką valgau  biggrin.gif  Bet skanu... Net labai  thumbup.gif

Šiąnakt sulaukiau palaikymo komandos- atvažiavo draugė, kuriai kaiptik bemiegės naktys, tai abi visą naktį ir praplepėjom. Bent linksmiau buvo  friends.gif

Deja, rytas prasidėjo nekaip- sudurniavo vieno iš kompų operacinė... O po tų visų nemigų aš dar tokia irzli visada vaikštau. Norisi jam kažką negero padaryti  lotuliukas.gif    gun_bandana.gif  devil.gif  gun_rifle.gif

Geriau kanors gero rolleyes.gif
As kai neuzmigau ejau pas neurologe skyre gydima tris men geriau vaistukus vis kitokius, kol sureguliavo. Sake nusilpusi nervu sistema po siu ligu ir dar narkoze ir tie stiprieji nuskausminamieji i stubura ir leidziami nemazas kiekis savo padaro. Dabar miegu tik sapnai doh.gif

Rodos grazi dienele vakar buvo o dusele kazkokia sudrumsta liko. blush2.gif Prisiminiau kaip mama dvi savaites zvakutes degino ir meldesi kad angel_not.gif vietoj manes ja pasiimtu. Pagalvojau sergi zmogus blogai jauties, duse drasko visokios baimes.. bijau.gif Bet artimiesiems gali skaudeti ir daugiau..
Atsakyti
Taaaip... Artimieji gerokai išgyvena tokiom akimirkom... Morališkai jiems tenka turbūt sunkesnė našta, nei mums pačioms g.gif

Šiandien galvojau išvažiuosiu vėl greitąja "pasivažinėt", kai surietė mane skausmeliai, tokie ne mažesni, negu priepuolių metu būdavo... swoon.gif Ir diclac'o susileidau, ir nurofeno tabletę įsimečiau. ~4 valandas KRAUPIAI skaudėjo mega_shok.gif Greitukės nekviečiau tik todėl, kad į lazdynų ligoninę daugiau tikrai nesigulsiu schmoll.gif

Vieni vargai man su ta kasa... O taip norisi pasveikti kuo greičiau!
Jau atrodo buvau pradėjusi sparčiai atsigaudinėti ir vėl tie nelemti skausmai unsure.gif
Taip laukiu, kol galėsiu iš namų ramiai išeiti nepasiėmus vaistų nuo skausmo...
Ech, bet ateis ir į mano kiemą šventė sokiai.gif Kadanors...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 09 kovo 2009 - 21:09
Jammin1, Tik nepasiduok, reikia i ligonine, tai reikia o gal gali rinktis ar reikalaut i kuria vestu.. mastau.gif Zinau kad ligonine baisu bet reikia kad tau tyrimukus padarytu, paremontuotu, pakonstruotu, pastiprintu Jammin1 jei blogai ne kovok su liga viena blush2.gif
Mes palauksim biggrin.gif tu nesijaudink ax.gif ir kumstukus palaikysim 4u.gif
Atsakyti
Tai aš tikiuosi išlaukti tas dvi savaites (tiksliau jau tik 1.5 smile.gif ) ir jei nepagerės, tada mane operavęs gydytojas spręs ką čia su manim daryti. Bet šiaip aš laukiu ir tikiuosi pagerėjimo bigsmile.gif Na o išsikvietus greitąją man anuos kartus rinktis neleido, nors neabejodama būčiau pasirinkusi Santariškes. O Santariškės ir lazdynų ligoninė skiriasi kaip dangus ir žemė. Man net dabar negera važiuoti pro lazdynus doh.gif Gal čia tik man taip pasitaikė, o gal jie su visais jaunais pacientais elgiasi kaip tik nori g.gif
Žodžiu aš jau geriau kankinsiuosi, negu vėl ten gulėsiu schmoll.gif

O kumštukus galit jau ir dabar laikyti, kad neprireiktų man išvis jokios ligoninės blush2.gif
Atsakyti