Įkraunama...
Įkraunama...

pankreatitas (kasos uždegimas)

Kaip laikotės? 4u.gif
Atsakyti
o, Jammin, kokia pasikeitusi bigsmile.gif ir visai neblogai atrodai mirksiukas.gif
kažkaip aprimo visos kasininkės, gal pasveiko dauguma jau?
o kaip tu pati jautiesi, gal jau rimsta tavo visi neramumai?
Atsakyti
QUOTE(Deisi @ 2009 03 16, 16:09)
o, Jammin, kokia pasikeitusi  bigsmile.gif  ir visai neblogai atrodai  mirksiukas.gif
kažkaip aprimo visos kasininkės, gal pasveiko dauguma jau?
o kaip tu pati jautiesi, gal jau rimsta tavo visi neramumai?

Ačiukas, bet čia sena nuotraukytė blush2.gif Dabar neatrodau taip...
Na, man tai negeriau nė kiek schmoll.gif Tempiu laiką iki vizito, laukiu kad kuo greičiau viskas susitvarkytų, pavasaris- pats laikas atsigauti smile.gif
O kodėl taip įdomiai nusprendei, kad dietos nuo devynioliktos dienos laikysies? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 03 16, 16:31)
Ačiukas, bet čia sena nuotraukytė  blush2.gif  Dabar neatrodau taip...
Na, man tai negeriau nė kiek  schmoll.gif  Tempiu laiką iki vizito, laukiu kad kuo greičiau viskas susitvarkytų, pavasaris- pats laikas atsigauti smile.gif
O kodėl taip įdomiai nusprendei, kad dietos nuo devynioliktos dienos laikysies? smile.gif

o aš galvojau, kad tu či ataip po operacijos pasitaisei ax.gif
o tai čia normalu, toks gijimas komplikuotas ar čia tik tau taip darosi?
o nuo 19 todėl, kad iki gimtadienio bus lygiai 2 mėn mirksiukas.gif , o tame tarpe 19 d. - mamos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deisi: 16 kovo 2009 - 16:35
QUOTE(Deisi @ 2009 03 16, 17:33)
o aš galvojau, kad tu či ataip po operacijos pasitaisei  ax.gif
o tai čia normalu, toks gijimas komplikuotas ar čia tik tau taip darosi?
o nuo  19 todėl, kad iki gimtadienio bus lygiai 2 mėn  mirksiukas.gif , o tame tarpe 19 d. - mamos  wub.gif

Galima būtų sakyti, kad normalu smile.gif Kiti vien ligoninėj po operacijos po porą mėnesių guli, o aš tik tris savaites smile.gif Jei ne tas stentukas, tai jau ir šokti galėčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 03 16, 18:08)
Galima būtų sakyti, kad normalu smile.gif Kiti vien ligoninėj po operacijos po porą mėnesių guli, o aš tik tris savaites smile.gif Jei ne tas stentukas, tai jau ir šokti galėčiau biggrin.gif

Sveika sokejele musu assa.gif kaip tos pavasario dieneles bega, sulauksi remontuko blush2.gif 4u.gif
As nieko laikaus, ax.gif echoskopija dare viskas ten normaliai kiek gali but normaliai biggrin.gif , dabar laukiu kraujo tyrimuku. Gyditoja stebisi blink.gif , turbut pasipuoseu pries velykas biggrin.gif arba koks letinis laikrodukas isijunge verysad.gif
box.gif kiek galesim tiek kovosim ax.gif
Mergaiciukes abi apsirgo tai laikelio prisest neuztenka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanita @ 2009 03 16, 18:46)
Sveika sokejele musu  assa.gif   kaip tos pavasario dieneles bega, sulauksi remontuko  blush2.gif    4u.gif
As nieko laikaus,  ax.gif  echoskopija dare viskas ten normaliai kiek gali but normaliai  biggrin.gif  , dabar laukiu kraujo tyrimuku. Gyditoja stebisi  blink.gif , turbut pasipuoseu pries velykas   biggrin.gif   arba koks letinis laikrodukas isijunge  verysad.gif
  box.gif kiek galesim tiek kovosim    ax.gif
Mergaiciukes abi apsirgo tai laikelio prisest neuztenka  schmoll.gif

OOO,Sanita!

Oi, o aš čia jau buvau prisigalvojus, kad kažkas negerai tau... Tfu tfu tfu blush2.gif
Smagu, kad echoskopija nieko blogo neparodė, tikėkimės, kad nieko lėtinio irgi nėra drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 16 kovo 2009 - 18:19
o ką jums rodo echoskopas? ką jie ten randa?

man nervas ima, nes negaliu susilaikyti nuo visokių pagundų doh.gif
Atsakyti
Deisi, echoskopu žiūrint mato kasos dydį(uždegimo metu ji padidėja), skystį pilvo ertmėje(jei kaupiasi), mato latakų dydį, cistas,jei tokios yra smile.gif Jeigu teisingai supratau tavo klausimą ax.gif

O pagundos ir man šiandien neduoda ramybės, ypač dabar mielai įsimesčiau kokio pieniško šokolado gabalą bigsmile.gif Ech... kaip kartais pikta rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 17 kovo 2009 - 00:07
Jammin1, 4u.gif
Kada jau remontukas? Kaip laikais, kaip savijauta? Matau naktelemis vis dar nemiegi.. Kada kumstukus laikyt ? ax.gif
Ziurejau nuotraukytes, puikia seima turi.. thumbup.gif

Deisi, matau ilgokai ir tu maistelio netoleruoji.. o kokios ligeles buve dar be pankretito?
Gal cia mums jau lemta visam laikui, gal jau niekas ir nebesusitvarkys, tiesiog turesim atsirinkt ka galim deti i burna ka ne. g.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanita @ 2009 03 17, 12:37)
Jammin1,  4u.gif
Kada jau remontukas? Kaip laikais, kaip savijauta? Matau naktelemis vis dar nemiegi..  Kada kumstukus laikyt ?  ax.gif
Ziurejau nuotraukytes, puikia seima turi..  thumbup.gif

Sanita, dėkoju 4u.gif Šeimą išties turiu nuostabią smile.gif
Dėl remontuko dar nieko nežinau, rytoj skambinsiuos savo chirurgui ir turbūt ketvirtadienį važiuosiu pas jį bigsmile.gif Jaučiu vėl paskirs pasidaryti echoskopiją ir tada bus aišku kaip ir kada, ir ar išvis reiks smile.gif
Šiandien teko po miestą važinėti, nemažai pasivaikščioti- reikėjo soc.garantijas prasitęst. Oras tai doh.gif Dar kai skauda ir greitai eiti nebaisiai gaunasi, grįžau šlapia kaip po liūtim papuolus būčiau biggrin.gif Eisiu karštos arbatos įkalsiu, kad nesugalvotų dar ir kokia peršalimo bacila manęs pakirst ax.gif

Kaip tu, Sanita, laikaisi?
Atsakyti
As aciuks.gif Svelniai apgeltau ir veidas susiraukslejo lyg butu kas 10metu pridejas. Pirmas ispudis buvo nerviniu soku cray.gif As jei nieko nevalgau biggrin.gif tai visai neblogai, kai pavalgau kazkas desnem sonia pradeda sprogineti mastau.gif ir wc prireikia hihihi.gif tada jau prasideda belekas net nezinau kaip ivardint .. wink.gif
O seip reikia tik i veidrodi neziuret irnesakyk.gif

Jammin1, O savo chirurgui viska papasakok nieko nepabijok, schmoll.gif nepamirsk smulkmeneliu, gali ka dar ir dadet topsecret.gif biggrin.gif kad tik atliktu visus issamius tyrimukus ko nors nepraleistu, gal kokia tomografija ar magnetini rezonansa gerai butu po tiek visko mastau.gif
Ir tu bacilu tai neisileisk unsure.gif console.gif 4u.gif
Atsakyti