Įkraunama...
Įkraunama...

pankreatitas (kasos uždegimas)

QUOTE(Jammin1 @ 2009 03 09, 22:06)
Vieni vargai man su ta kasa... O taip norisi pasveikti kuo greičiau!
Jau atrodo buvau pradėjusi sparčiai atsigaudinėti ir vėl tie nelemti skausmai  unsure.gif
Taip laukiu, kol galėsiu iš namų ramiai išeiti nepasiėmus vaistų nuo skausmo...
Ech, bet ateis ir į mano kiemą šventė sokiai.gif  Kadanors...

Gal, kol organizmas, netekęs nekurių organų ar jų dalies, neprisitaikė prie naujos situacijos vertėtų griežtesnės dietos prisilaikyti? Aš viso labo tulžiapūslės netekau, o virškinimo fermentai balansą daugmaž atgavo tik po metų maždaug. Tik aš sugriešindama rizikuodavau vidurių paleidimu ir papykinimu, gi pas tave ant kortos žymiai daugiau pastatyta. Dabok save. Juk po operacijos kiek tepraėjo? Mėnuo? Du? Skaityk, nieko...

Atsakyti
QUOTE(vi_ @ 2009 03 09, 23:12)
Gal, kol organizmas, netekęs nekurių organų ar jų dalies, neprisitaikė prie naujos situacijos vertėtų griežtesnės dietos prisilaikyti? Aš viso labo tulžiapūslės netekau, o virškinimo fermentai balansą daugmaž atgavo tik po metų maždaug. Tik aš sugriešindama rizikuodavau vidurių paleidimu ir papykinimu, gi pas tave ant kortos žymiai daugiau pastatyta. Dabok save. Juk po operacijos kiek tepraėjo? Mėnuo? Du? Skaityk, nieko...

Bet kad dietų aš griežtai laikausi, tik va tuomet tas cepelinas man koją pakišo ax.gif
Kažkaip su mityba kolkas žaisti nesu linkusi wink.gif
Tiesa, dar prisiminiau kelis pyrago gabaliukus... blush2.gif Bet tai ir visas blogis, daugiau nesu nusižengusi bis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 09 kovo 2009 - 22:19
QUOTE(Jammin1 @ 2009 03 09, 23:16)
Bet kad dietų aš griežtai laikausi, tik va tuomet tas cepelinas man koją pakišo  ax.gif
Kažkaip su mityba kolkas žaisti nesu linkusi wink.gif
Tiesa, dar prisiminiau kelis pyrago gabaliukus...  blush2.gif

Dar egzotines daržoves pamiršai... smile.gif O juk lašas po lašo belekokią kasą pratašo... smile.gif

Beje, ką ten tokio baisaus tau tuose Lazdynuose iškrėtė, kad taip jų baidaisi?

Atsakyti
Galėsiu kada truputį parašyti apie lazdynus. Aišku,tikrai nesakau kad ten visi blogi...bet.. Dabar tik labai tingisi rašyti.. blush2.gif

O aš apie tas "egzotines" daržoves kažkaip net nesusimąsčiau g.gif Visos lyg švelnios buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 03 09, 23:32)
Galėsiu kada truputį parašyti apie lazdynus.  Aišku,tikrai nesakau kad ten visi blogi...bet.. Dabar tik labai tingisi rašyti.. blush2.gif

O aš apie tas "egzotines" daržoves kažkaip net nesusimąsčiau  g.gif  Visos lyg švelnios buvo  ax.gif

Apie Lazdynus būtinai parašyk. Na, negali viskas būti taip blogai. Tiesa, priimamąjam ten toks, švelniai tariant, LABAI nemalonus chirurgas dirba. Jis mane savo elgesiu įvarė į šoką. Antra vertus, tik šoko būsenoje mane buvo įmanoma hospitalizuoti Kalėdų rytą... smile.gif

O dėl daržovių, tai mums neįprastos daržovės savyje gali turėti mums neįprastų medžiagų, kurias organizmas gali nežinoti kur kišti... Net ir niekuom nekaltos bulvytės, sutarkuotos pavirsta gan sunkiai, o kai kam (mano MB, pvz.) suvis nevirškinamu reikalu.
Atsakyti
Matyt aš irgi lazdynų priimamąjam pas tą patį chirurgą papuoliau antrą kartą gulant į VUGPL ohmy.gif Neapsiverčia liežuvis jo mediku vadinti schmoll.gif
Parašysiu ryte plačiau wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 10 kovo 2009 - 05:03
QUOTE(Jammin1 @ 2009 03 09, 23:11)
Tai aš tikiuosi išlaukti tas dvi savaites (tiksliau jau tik 1.5 smile.gif ) ir jei nepagerės, tada mane operavęs gydytojas spręs ką čia su manim daryti. Bet šiaip aš laukiu ir tikiuosi pagerėjimo  bigsmile.gif  Na o išsikvietus greitąją man anuos kartus rinktis neleido, nors neabejodama būčiau pasirinkusi Santariškes. O Santariškės ir lazdynų ligoninė skiriasi kaip dangus ir žemė. Man net dabar negera važiuoti pro lazdynus  doh.gif  Gal čia tik man taip pasitaikė, o gal jie su visais jaunais pacientais elgiasi kaip tik nori  g.gif 
Žodžiu aš jau geriau kankinsiuosi, negu vėl ten gulėsiu  schmoll.gif

O kumštukus galit jau ir dabar laikyti, kad neprireiktų man išvis jokios ligoninės  blush2.gif

Bet juk gali nelaukti tas dvi savaites ir pasiskambinti sendien daktarui ir papasakoti kokia padetis. O ir greitukei paaiskinus kad visa ligos istorija yra ten ir daktarai zino kokia padetis ir laukia po dvieju savaiciu, gal vestu tiesei ten. Juk literaturos parskaitei daug ir zinai kas per ligele ir kad turi su daktarais vienoj komandoj dirbti kitaip liga laimes verysad.gif Juk tiek daug jau iveikiai nepasiduok 4u.gif
Juk zinai ka tie skausmelei reiskia, neeksperementuok . Manau nereikia pasakot? Letinei procesai neskauda.... blink.gif
Atsakyti
Mastau apie tave ir visi sonai pradejo skaudet blush2.gif o jei taip butu mano dukrai blink.gif drebulys pradejo krest fear.gif

Pagalvok apie savo mamyte gal lengviau bus save i rankas susiimt console.gif
O del dietu vi_ teisi , as vis vyliaus filmuka matei, literatura domies kad buni atsargi.. doh.gif
Nepasiduok nono.gif skelbk ligai kara help.gif doctor.gif
oro_buckis.gif 4u.gif
Atsakyti
laba dienelė 4u.gif
oi, Jammin, tu tik nepasiduok ir saugok save 4u.gif tu esi tikrai stipri, nes aš tai neįsivaizduoju, kaip man reikėtų viską iškentėti unsure.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, prižadu pasisaugoti, kiek tai mano jėgose ax.gif 4u.gif

Vi_ nusiunčiau tau asmeninę žinutę su nuorodėle, kur truputį pasakota apie lazdynų ligoninę smile.gif
Atsakyti
Kaip laikotes blush2.gif

Taip stiprei paraseu, bebe.gif patareu blush-anim-cl.gif o pati ziuriu i veidrodi (pagelto paakiai, sonus gelia, skrusdes vaiksto po pilva, saltis krecia) bijau echoskopijos verysad.gif
Ir nieko tos varginancios dietos manes negelbejo verysad.gif
Jei teks paciai vaziuot i ligonine schmoll.gif prades stogas vaziuot umn.gif
Atsakyti
Labutis smile.gif

Ojei, Sanita, taip laikei už mane kumščius, o pati palūžai... sad.gif
O kada echoskopija? Reiktų ilgai nedelst, jei jau geltona nubudai... blink.gif
Tikiuosi ir linkiu, kad viskas susitvarkytų user posted image

Pavasario dienos šyla ir gražėja, o mes krentam kaip lapai rudeniniai... user posted image
Man žiūriu irgi kuo toliau, tuo negeriau darosi. Nieko, liko lygiai savaitė laukimo, jau nedaug..
O tu, Sanita, laikykis ir būtinai parašyk kai kažkas aiškiau bus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 11 kovo 2009 - 15:17