Įkraunama...
Įkraunama...

pankreatitas (kasos uždegimas)

Jetau, mergaites doh.gif ko jus delsiat??? gal kiekviena diena- progresas i blogaja puse... doh.gif netempkit gumos-belskit i visas duris- kurias nors vis tiek atidarys...
Atsakyti
Sanita, kaip gyva? Ar viskas gerai? g.gif
Atsakyti
jaučiat - pavasariu kvepia thumbup.gif gal išlindusi saulutė padės Jammin mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deisi @ 2009 03 12, 17:17)
jaučiat - pavasariu kvepia  thumbup.gif  gal išlindusi saulutė padės Jammin  mirksiukas.gif

Labai smagus oras, tokia graži ir šilta diena smile.gif Šiandien visą dieną kaiptik teko retenybė nebūti namuose.
Ryte į polikliniką eidama net pirštines nusiėmiau,kaip šilta buvo smile.gif
Fantastika...
Su tikruoju pavasariu visas 4u.gif

Tik dėl Sanitos man neramu... schmoll.gif
Atsakyti
oras kasdien vis gražesnis ir gražesnis thumbup.gif

o kaip jūs laikotės? kokios naujienos? kam pagerėjimas? mirksiukas.gif

aš tai jau galutinai atsisakiau 2 produktų: bet kokių dešrelių, sardelių ir visko, kas į tą sąvoką įeina ir šviežaus pieno. jau jeigu ir visiškai nėra ką valgyti, tai šitų dviejų dalykų neimu į burną nei trupinėlio schmoll.gif
nuo 19 dienos vėl darysiu "apsivalymą", nes jaučiu, kaip sunkėju, kaip kaupiasi visokis šlamštas manyje cool.gif tikiuosi porą mėnesių ištraukti be žalingo maisto cool.gif
Atsakyti
dar prisiminiau, kad makaronų jokių nevalgau
Atsakyti
Labutis, Deisi 4u.gif

Man pablogėjimas... šiąnakt nė minutei akių nesumerkiau, labai negera kažkaip buvo. Ryte dar ir pykint pradėjo... O prieš porą valandų išvis žiauru pasidarė, tai nulėkiau vaistukų išgėriau ir priguliau. Išėjo net nusnaust valandą thumbup.gif Tik gerai vistiek nesijaučiu... verysad.gif

Deisi, šaunuolė, kad nevalgai jokių dešrelių ir sardelių- mum jų ir negalima schmoll.gif
O dar pažiūrėjus tą filmą, pamačius ką į jas deda-pasibaisėjau...

O kodėl pieno atsisakai? Labai netoleruoji?
Ir kas per organizmo valymas? Ar tik tiesiog dieta griežtesnė? O šiaip skausmelių tikiuosi nebūna? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 13 kovo 2009 - 15:36
QUOTE(Jammin1 @ 2009 03 13, 16:34)
Labutis, Deisi  4u.gif

O kodėl pieno atsisakai? Labai netoleruoji?
Ir kas per organizmo valymas? Ar tik tiesiog dieta griežtesnė? O šiaip skausmelių tikiuosi nebūna? smile.gif

jetus, nu kada baigsis tau tos nesąmonės doh.gif

pieno tai man visiškai nevirškina - kai išgeriu, tai toks jausmas, kad cemento skysto pririjau ir visi viduriai užsikimšo blink.gif
bus griežta dieta, nes jau vis dažniau pykinimas užeina verysad.gif matyt, jau prikaupiau vėl visokio brudo per porą mėnesių doh.gif vėl bus mėtų arbatytė, ryžių trapučiai, trijų grūdų košytė ir džiuvėsiukai thumbup.gif
Atsakyti
Na jau greitai turėtų baigtis... bigsmile.gif

Oho, kaip įdomiai, o aš pieną toleruoju normaliai ok.gif
Aišku vieno negeriu aš jo, nes nesu mėgėja, bet kaip sudedamoji maisto dalis tinka.

O makaronai? Kodėl jie netinka?

Su tais pykinimais nekas... g.gif Gerai, kad laiku grįžti prie dietų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 03 13, 17:51)
Na jau greitai turėtų baigtis...  bigsmile.gif

Oho, kaip įdomiai, o aš pieną toleruoju normaliai  ok.gif
Aišku vieno negeriu aš jo, nes nesu mėgėja, bet kaip sudedamoji maisto dalis tinka.

O makaronai? Kodėl jie netinka?

Su tais pykinimais nekas...  g.gif  Gerai, kad laiku grįžti prie dietų smile.gif

aš net virinto pieno negaliu gerti, nes tuoj stoja man viskas.
o makaronų tai irgi nevirškinu, nors taip norėčiau su daaaaaaaaaug sūrio.......
nesuprantu kodė, bet sriubų užvalgius irgi kažkaip nekaip pasijaučiu. nors verdu visada tik gryname vandenyje, be jokių cheminių sultinių g.gif
Atsakyti
Mmmmm... makaronai su daug sūūūrio doh.gif Kaip skaniai skamba smile.gif
Labai keista, kad nuo sriubos gali būti bloga... Gal kokių prieskoniukų netinkamų įmeti, arba daržovių kokių? g.gif ar čia tau apskritai nuo visų sriubų? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 03 13, 19:18)
Mmmmm... makaronai su daug sūūūrio  doh.gif  Kaip skaniai skamba smile.gif
Labai keista, kad nuo sriubos gali būti bloga... Gal kokių prieskoniukų netinkamų įmeti, arba daržovių kokių?  g.gif  ar čia tau apskritai nuo visų sriubų?  blink.gif

net nebežinau, kas su tom sriubom ne taip.... verdu be nieko, jokių prieskonių....
o dar pastebėjau, kad labai priklauso maisto toleravimas nuo nuotaikos: jeigu nėra nervo kokio, tai galiu bele ką valgyti ir nieko, bet jeigu tik koks piktumas ima, tai nuo vandens gali supykinti unsure.gif tai dabr stengiuosi pikta būdama nevalgyti cool.gif
o labiausiai ir skaniausiai man valgosi perlinės kruopos - be nieko, čystam vandenėlyje virtos thumbup.gif
Atsakyti