Jetau, mergaites
ko jus delsiat??? gal kiekviena diena- progresas i blogaja puse...
netempkit gumos-belskit i visas duris- kurias nors vis tiek atidarys...
Sanita, kaip gyva? Ar viskas gerai?
jaučiat - pavasariu kvepia
gal išlindusi saulutė padės Jammin
QUOTE(Deisi @ 2009 03 12, 17:17)
Labai smagus oras, tokia graži ir šilta diena
Ryte į polikliniką eidama net pirštines nusiėmiau,kaip šilta buvo
Fantastika...
Su tikruoju pavasariu visas
Tik dėl Sanitos man neramu...
oras kasdien vis gražesnis ir gražesnis
o kaip jūs laikotės? kokios naujienos? kam pagerėjimas?
aš tai jau galutinai atsisakiau 2 produktų: bet kokių dešrelių, sardelių ir visko, kas į tą sąvoką įeina ir šviežaus pieno. jau jeigu ir visiškai nėra ką valgyti, tai šitų dviejų dalykų neimu į burną nei trupinėlio
nuo 19 dienos vėl darysiu "apsivalymą", nes jaučiu, kaip sunkėju, kaip kaupiasi visokis šlamštas manyje
tikiuosi porą mėnesių ištraukti be žalingo maisto
o kaip jūs laikotės? kokios naujienos? kam pagerėjimas?
aš tai jau galutinai atsisakiau 2 produktų: bet kokių dešrelių, sardelių ir visko, kas į tą sąvoką įeina ir šviežaus pieno. jau jeigu ir visiškai nėra ką valgyti, tai šitų dviejų dalykų neimu į burną nei trupinėlio
nuo 19 dienos vėl darysiu "apsivalymą", nes jaučiu, kaip sunkėju, kaip kaupiasi visokis šlamštas manyje
dar prisiminiau, kad makaronų jokių nevalgau
Labutis, Deisi
Man pablogėjimas... šiąnakt nė minutei akių nesumerkiau, labai negera kažkaip buvo. Ryte dar ir pykint pradėjo... O prieš porą valandų išvis žiauru pasidarė, tai nulėkiau vaistukų išgėriau ir priguliau. Išėjo net nusnaust valandą
Tik gerai vistiek nesijaučiu...
Deisi, šaunuolė, kad nevalgai jokių dešrelių ir sardelių- mum jų ir negalima
O dar pažiūrėjus tą filmą, pamačius ką į jas deda-pasibaisėjau...
O kodėl pieno atsisakai? Labai netoleruoji?
Ir kas per organizmo valymas? Ar tik tiesiog dieta griežtesnė? O šiaip skausmelių tikiuosi nebūna?
Man pablogėjimas... šiąnakt nė minutei akių nesumerkiau, labai negera kažkaip buvo. Ryte dar ir pykint pradėjo... O prieš porą valandų išvis žiauru pasidarė, tai nulėkiau vaistukų išgėriau ir priguliau. Išėjo net nusnaust valandą
Deisi, šaunuolė, kad nevalgai jokių dešrelių ir sardelių- mum jų ir negalima
O dar pažiūrėjus tą filmą, pamačius ką į jas deda-pasibaisėjau...
Ir kas per organizmo valymas? Ar tik tiesiog dieta griežtesnė? O šiaip skausmelių tikiuosi nebūna?
QUOTE(Jammin1 @ 2009 03 13, 16:34)
Labutis, Deisi
jetus, nu kada baigsis tau tos nesąmonės
pieno tai man visiškai nevirškina - kai išgeriu, tai toks jausmas, kad cemento skysto pririjau ir visi viduriai užsikimšo
bus griežta dieta, nes jau vis dažniau pykinimas užeina
Na jau greitai turėtų baigtis...
Oho, kaip įdomiai, o aš pieną toleruoju normaliai
Aišku vieno negeriu aš jo, nes nesu mėgėja, bet kaip sudedamoji maisto dalis tinka.
O makaronai? Kodėl jie netinka?
Su tais pykinimais nekas...
Gerai, kad laiku grįžti prie dietų
Aišku vieno negeriu aš jo, nes nesu mėgėja, bet kaip sudedamoji maisto dalis tinka.
QUOTE(Jammin1 @ 2009 03 13, 17:51)
Na jau greitai turėtų baigtis...
Gerai, kad laiku grįžti prie dietų 
aš net virinto pieno negaliu gerti, nes tuoj stoja man viskas.
o makaronų tai irgi nevirškinu, nors taip norėčiau su daaaaaaaaaug sūrio.......
nesuprantu kodė, bet sriubų užvalgius irgi kažkaip nekaip pasijaučiu. nors verdu visada tik gryname vandenyje, be jokių cheminių sultinių
Mmmmm... makaronai su daug sūūūrio
Kaip skaniai skamba 
Labai keista, kad nuo sriubos gali būti bloga... Gal kokių prieskoniukų netinkamų įmeti, arba daržovių kokių?
ar čia tau apskritai nuo visų sriubų?
Labai keista, kad nuo sriubos gali būti bloga... Gal kokių prieskoniukų netinkamų įmeti, arba daržovių kokių?
QUOTE(Jammin1 @ 2009 03 13, 19:18)
Mmmmm... makaronai su daug sūūūrio
Kaip skaniai skamba 
ar čia tau apskritai nuo visų sriubų? 
net nebežinau, kas su tom sriubom ne taip.... verdu be nieko, jokių prieskonių....
o dar pastebėjau, kad labai priklauso maisto toleravimas nuo nuotaikos: jeigu nėra nervo kokio, tai galiu bele ką valgyti ir nieko, bet jeigu tik koks piktumas ima, tai nuo vandens gali supykinti
o labiausiai ir skaniausiai man valgosi perlinės kruopos - be nieko, čystam vandenėlyje virtos