Įkraunama...
Įkraunama...

Paauglystė

QUOTE(tavi @ 2006 03 07, 14:27)
Kai mano bernams buvo 12 jokiu problemu lyg ir neturejau. Dabar jiems 21 ir 19.
Problemos prasidejo dabar. Nezinau ka daryti ,is vienos puses nesinori uzknisti ju, bet kai mergaite lieka iki 3 valandu nakties, man jau baisu kuo tai baigsis.



O as manau, kad labai pergyventi nereikia.Juk jau didelis bernas.atsimenu pas mane irgi chebra uzsibudavo.Na ne iki 3 nakties, bet iki 1 ir tik tada kai kita diena i mokykla nereikia.
Nu kur jau TAVI tavo vaikinai jau visi vyrai.Jau manau kad geriau namie su mergina sedi negu naktineja kur nors.Juk tokie laikai.
O siaip pamenu pagal save, kaip tas laikas greitai lekdavo friends.gif .Ale kai jau mano dabartinis vyras(tada dar tik draugas) uzsisededavo iki 3-ju, tai jau mama sakydavo:"vat vaikeli pakloju lova(kitam kambari) issimiegok, ryt pareis". Bet aiksu nedaznai tas budavo, bo tetis mano grieztas nono.gif , jokiu cirku. flirt.gif
Ai is tiesu tai nezinau, kaip as pati elgciausi, jei ka... irnesakyk.gif .
Atsakyti
Svajokle, kadangi pati 12-kametę turiu, manau, kad taviškis dar neturėtų labai merginomis domėtis, na tiek, kad reikėtų apie 2.gif nerimauti. Dukros draugai bendraamžiai dar labai vaikiški, palyginus su mergikėmis.

Aš jau senai auklėjimą tais klausimais pradėjau, manau, kad pakalbėti būtina, tik su berniuku gal geriau tėčiui. Tik pvz. apie apsisaugojimo priemones manau, kad nereikėtų per anksti pasakoti. Aš pasakoju, kad "reikia pradėti viską savo laiku". smile.gif

Tavi, o taviškiems jau 19 ir 21, manau, kad merginos užsibūna, tai ne problemos, tai normalu. Aišku, jei tėtis apie apsisaugojimą paaiškino, tai iš vis ramiai miegok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2006 03 07, 09:49)
Nes dabar toookiooos mergaites kaikurios yraa.. uuu.. Sutinku kad reikia "paruosti", bet vat klausimas KAIP.. Jei pradeti ligomis ir vaikais gasdinti, tai gali jo psihika neigiamai paveikti, issigas ir gali buti rimtu bedu ateitije.

Ohoho kokios jo klasėj panelės doh.gif blink.gif mirksiukas.gif Dėl to man ir neramu blink.gif
QUOTE(IngridaB @ 2006 03 07, 10:36)
.Aišku maniškis dar man atrodo lytinių santykių neturėjęs

Tu taip esi įsitikinus mirksiukas.gif
QUOTE(tavi @ 2006 03 07, 16:27)
bet kai mergaite lieka iki 3 valandu nakties, man jau baisu kuo tai baigsis.

blush2.gif blush2.gif
QUOTE(Raganiute @ 2006 03 07, 18:42)
sveikos, na aš neturiu paauglio sūnaus dar, bet idomu man, ar mamos su sūnumis apie tai šneka? ar palieka tai tėčiui?

Vat man atrodo, kad mamoms kai ką irgi reiktų patart sūnums.Tik bijau persistengt blush2.gif .Maniškis sako, kad jo klasiokai(berniukai) nusiskutę plaukus apačioj doh.gif
Kas čia per laikai ir vaikai doh.gif
QUOTE(vasar_a @ 2006 03 08, 08:46)
Svajokle, kadangi pati 12-kametę turiu, manau, kad taviškis dar neturėtų labai merginomis domėtis, na tiek, kad reikėtų apie  2.gif nerimauti. Dukros draugai bendraamžiai dar labai vaikiški, palyginus su mergikėmis.

Tai tame ir reikalas, kad maniškis daugiau subrendęs už savo bendraamžius unsure.gif
Atsakyti
Gerai sako mano tevai: mazhi vaikai - mazhos bedos, dideli vaikai - dideles bedos. Ir taip yra ishtikruju. Kuo vaikas darosi didesnis tuo didesniu rupeshchiu jis jums pridarys. 70% jis jums meluos kur buvo, ir ishgers ishtikruju ne viena buteli alaus, o ~3-5, tikrai bus rukes marihuanos(tikekimes) ar kito kokio blogio(nesitikim). Kad ir kaip ten bebutu, Jus, brangiosios Mamytes, daug apie mus nezhinosit. Praktinis patarimas: nesistenkite musu susekti, kartais pavyks, bet nevisada, tik sutaupysite sau ir mums nervu, o jei vaikas turi galva, tai neprazhus.




su meile, sunus.
Atsakyti
QUOTE(darelis @ 2006 08 29, 10:03)
nesistenkite musu susekti, kartais pavyks, bet nevisada, tik sutaupysite sau ir mums nervu, o jei vaikas turi galva, tai neprazhus.
                                                                          su meile, sunus.

Jei laiku duosim dirzo-sekti jusu, musu mieli vaikai, tikrai nereikes. Sutaupysim ir sau, ir jums nervus.
Su meile, Mama
Atsakyti
drinks_cheers.gif darelis tu teisus
Atsakyti
QUOTE(Sandrag @ 2006 08 29, 09:37)
Jei laiku duosim dirzo-sekti jusu, musu mieli vaikai, tikrai nereikes. Sutaupysim ir sau, ir jums nervus.
Su meile, Mama


Dirzo galit duoti kiek tik norite(jei jums nuo to lengviau), jei nemokesite su vaiku susitarti tai dirzas nieko nepades, vaikui paaugus dirzo nebegalesit duoti nes vaikas jau bus ne tokio amziaus, kad ji dirzu gazdinti.

:* myliu mama! :)
Atsakyti
Lupo tevai ir mane, neduodavo pinigu, nes pirkdavausi cigaretes. Dabar patys man perka cigaretes. Vis gasdina mane narkotikais, kad tai baisus dalykas, tachiau visi juos bando, nepazhystu tokiu zhmoniu kurie ju nebutu bande. Ishtikruju narkotikai, keichia tavo mastyma, nebutinai i blogaja puse ir nebutinai narkotikai yra blogai. arba bent jau ne taip blogai kaip apie juos, Jus, klabate.
Papildyta:
beje ash taip pat labai myliu savo mama, bet kartais jos buna labiau nesuprantamesnes, nei ju urbanizuotos atzhalos.
Atsakyti
Mielas Dareli ,

Ar žinai apie ką rašai . Kam tau reikalingi cigaretes narkotikai dėl krutumo . Toli gražu . Ar nebeturi ką veikti kad savo kuną žaloji ? Jai tau visvien tavo kunas gali man pasakyt čia ne mano reikalas . Bet jau pasidomėk ką tai atneš tau . Parūkyt yra tikrai nekruta , mūsų kunas apnuodytas lieka labai ilgai gal net visą tavo gyvenimą . Gal tu kadanors turėsi vaikų tu nori rizikuoti ju sveikatą? Jai nuspresi žiurėt i tai pro pirštus tai buk geras neturėk savo vaikų . Jai netiki manimi pasiskaityk internete teknologijos amžiuj gali parašyt laišką paklaust žmonių kurie apie tai nusimano . Aš nenoriu , kad tu griaužtumeisi po laiko , kad buvai kvailas . yra tokia organizatcija sniego gniužtė lietuvoje. jai domintu aš galėčiau paieškot kontaktu . Parašyk į až ar per google susirastum . Tu galėtum sužinot medikų ar tai patyrusių žmonių nuomonę . Ir tu galėsi pasirinkt , nes tai tavo gyvenimas . Sekmės vertink savo jaunystę džiaugkis ja .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Happymother: 29 rugpjūčio 2006 - 19:21
vat tai ir yra nusistovejusi nuomone, vakaru europos ir kitos shalys jau ishaugino po kelias tokias kartas(tarp ju zhymiu zhmoniu), kaip dabar auga Lietuvoj. Kaip tu ir sakai - dzhiaugiuosi jaunyste ir bandau ish jos ishspausti viska kas imanoma. kazhkas yra pasakes: "Narkotikai - gyvenimo kava", narkotikai chia plachiaja to zhodzhio prosme: cigaretes, kava, bei visa kita, kas yra skaitoma narkotikais.
Atsakyti
Nematau ko čia spygauti ir didžiuotis tuo ką turi vakarai . Terorizmas karai i tai lygiuotis nori . Ne viskas kas iš vakarų naudinga. pasižiurėk aplinkui nusiimk rožinius akinius . nori į nirvanos lyderi lygiuotis Curtą ar į elvį preslį fredą merkurį , merlyn monro ankstesnė karta dar yra nnn tokių į ta kur cigaretes malboro reklamuoja . Ar žinai kaip jų gyvenimai baigės ?Gal atrodysiu senamadiška tai niekados gerai nesibaigia . Nuvažiuok i pransuzija pavaikčiok po gyvenamuosius rajonus , olandiją amsterdamą kur narkotikai yra legalizuoti , londoną ir tt. Pasižiurėk į tuos žmones ar tokio gyvenimo nori?kaip ir alchogolis narkotikai netik nuodija tavo kuną , bet ir gadina kitiems žmonėms gyvenimus .aš tau neįrodyneju kaip gyvent ,nes tai tavo gyvenimas . Pasidomėk prašau ir tiek turėk pilną informaciją apie tai ką rašai .
Atsakyti
Kadangi turejau labai audringa paauglyste, turiu pastebeti, kad nereikia gincytis ir kazka irodineti paaugliams-jie visada teisus. Tokia buvau ir as, audringa mergaite viska isbandziusi ir nesuprasta tevu. Vienas dalykas yra 100 proc. Musu tevai yra tokie netike ir nesupranta musu, kai mums 15-16 ir staiga tampa visai normalus kai mums 25 biggrin.gif
Atsakyti