Įkraunama...
Įkraunama...

66 North Iceland drabužėliai mažyliams

QUOTE(raiva @ 2010 10 18, 20:40)
ir Vilniuj visko yra, nes ka tik atsidare, o kai atsidare klausiau kada gaus papildyma tai sake uz 1,5-2 sav, tai si savaitgali gal jau bus... nes mes norim oranzinio salmuko smile.gif tai viliames, kad bus

o kur atsidare?
nes ankščiau buvo CUP'e
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2010 10 20, 13:47)
o kur atsidare?
nes ankščiau buvo CUP'e

siaures miestelyje, Zukausko/Ulonu verslo centras, ten kur Mazylio ratai
Atsakyti
Svanur kombinezonų 86 dydžio niekur nėra.... doh.gif

Atsakyti
Turime ir mes jau Kria kombinezona ir Spoi kelnytes, bliuskyte bei salmuka is merino vilnos thumbup.gif siandien mazius jau miegojo lauke su Kria, tiesa, ikistas i vokeli nestora dar, tai prabudo siltut siltutelis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo June24: 20 spalio 2010 - 18:37
Nusipirkom šitą, tai nerealus daiktas user posted image
Beje, mamo, gal sukurkim kokią skelbimų temą šios firmos drabužėliams? Mes mielai įsigytume, bet nerandu kas ką parduoda, sukeltumėm nuotraukas mirksiukas.gif Norėčiau berniukui tuos vilnonius apatinius nupirkt, dar žiemai šį bei tą. Ką manot?
Atsakyti
Isbanden north66 salmuka ta termo , liuks smile.gif neprakaituoja galvyte net
Atsakyti
Nieko neturim šito prekinio ženklo schmoll.gif Įdomu būtų pačiupinėti rūbelius. Gal žinote kur Kaune jų galima rasti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Butė @ 2010 11 16, 12:32)
Nieko neturim šito prekinio ženklo schmoll.gif  Įdomu būtų pačiupinėti rūbelius. Gal žinote kur Kaune jų  galima rasti? bigsmile.gif

Kauno adresas:
Jonavos g. 254, (Pentacom) pastatas

2-aukštas

Darbo laikas:

I-V 10-19val.

VI 10-16val.
Atsakyti
Jau kuri laika nesiojam dzemperiuka sios firmos, bet mano pana prakaituoja... po apacia rengiu tik viena maikute ant nuogo kunelio...dazniausiai prakaituoja, kai vaziuojame auto, ir nugarele lieciasi prie kedutes. kedutej dar papildomai uzmautas medvilninis uzvalkalas... nzn kaip is tiesu turetu buti, bet kiek zinau sios firmos rubeliai "reguliuoja" temperatura, tad vaikas neturetu prakaituoti...
Atsakyti
QUOTE(raiva @ 2010 11 19, 13:57)
Jau kuri laika nesiojam dzemperiuka sios firmos, bet mano pana prakaituoja... po apacia rengiu tik viena maikute ant nuogo kunelio...dazniausiai prakaituoja, kai vaziuojame auto, ir nugarele lieciasi prie kedutes. kedutej dar papildomai uzmautas medvilninis uzvalkalas... nzn kaip is tiesu turetu buti, bet kiek zinau sios firmos rubeliai "reguliuoja" temperatura, tad vaikas neturetu prakaituoti...

o koki modeliuka turit? is mano draugu patirties galiu papasakot, kad kai kuriuos reikia rengti ant nuogo kuno, arba 66 north apatinio sluoksnio, kitu atveju prakaituoja, arba sala. Nors mes nesusidurem, nesiojam Baldur berods megztuka. Bet ji nesiojam vietoj striukes ankstyva rudeni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliira @ 2010 11 19, 13:42)
o koki modeliuka turit? is mano draugu patirties galiu papasakot, kad kai kuriuos reikia rengti ant nuogo kuno, arba 66 north apatinio sluoksnio,  kitu atveju prakaituoja, arba sala. Nors mes nesusidurem, nesiojam Baldur berods megztuka. Bet ji nesiojam vietoj striukes ankstyva rudeni  4u.gif

stai toki http://66shop.lt/Dra..._vaik_bliuzonas. as rengiu ant medvilninio bodzio, ir paskui rudeninis kombis reima firmos
Atsakyti
QUOTE(raiva @ 2010 11 19, 15:28)
stai toki http://66shop.lt/Dra..._vaik_bliuzonas. as rengiu ant medvilninio bodzio, ir paskui rudeninis kombis reima firmos

buvau siandien parduotuvej pasiaiskint, tai reikia merino vilnos apatinio sluoksinio... gal kas turit bodziu parduot 74 ar 80 dydzio? parduotuvej bus tik gal gruodzio vidury...
Atsakyti