Įkraunama...
Įkraunama...

66 North Iceland drabužėliai mažyliams

[quote=lukne1,2009 11 29, 00:34]
Doduk, tu nelygink Lietuvos ir Islandijos klimato, plius, lietuviai numirtu pamate kaip mazai islandai vaikus rengia tokiu atsiauriu oru lotuliukas.gif

aš lauke vis sulaukiu komentarų, kad mano vaikui šalta lotuliukas.gif vyresnės moteriškės arba žiūri akis išpūtusios, arba komentuoja kad mano vaikas sušals lotuliukas.gif jei ne gripas gal reiktų duot rankas pačiupinėti vaiko joms g.gif
Atsakyti
sita firma kiek zinau labai gerbiama austrijoje, o ten zmones slamsto savo vaikiukams neperka smile.gif
Atsakyti
Apie lyginima klimato net kalbos nera (atrodo nerasiau apie klimata lotuliukas.gif ) papraciausiai tokiems maziukams reikia silumos,todel ar tai Lietuva ar nea tai toki drabuzeliai pats tas bent jau ziema,o apie vasara nesneku as visai.Buvome grize ziema i Lt,ejome i lauka,vazinejomes vezimu ir vaikuciui sedamam,mazai judanciam tikrai reikia siltai apsirenkgti,apie didesnius nesneku,nes jie judresni,gal jiems ir per silti dalykai toki,bet maziesiems,kurie nevaiksto ar dar tik pradeje vaikscioti tai toks dalykas kaip siltas dzemperiukas ar kelnytes manau (ir tai mano nuomone blush2.gif ) Lietuvoje irgi gerai nesiosis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliira @ 2009 11 26, 20:32)
mes visą rudenį nešiojam Kria kombinezoną, tai esam labai patenkinti pirkinys pasiteisino 100 proc.  biggrin.gif bet neseniai parsisiuntėm svanur jei bus šilta žiema tai nežinau ar mes jį apsirengsim  doh.gif šiaip pastebėjau, kad jis nėra toks patogus. Vaikas labai slidus, sunku nulaikyti. Be to reik galvoti kuom kojytes apsiaut.  Nors kai lauke lijo, jau buvom apsirengę pabandyti  smile.gif

na jei apie minusus, tai ir as galiu pasisakyt... kria nevaikstanciam vaikui thumbup.gif ir kojytes ir rankytes uzsilenkia ir patogiai uzsisga... bet vaikstanciam jau g.gif visu pirma pasiuvimas toks, kad per subine beisiai platu, tada apacia nei i batus sukist nei ant ju o kria uz svanura yra ilgesnis!!! del svanuro-nevaikstanciam vaikui, tai neverta tikrai-patogiau vokas is tos pacios medziagos, nes ir pirstiniu ir batu reikia ir tikrai slidus... na cia tikrai pirkinys vaikstanciam, kad jam butu patogu judet! bet ir tai-man labai nepatinka ta buma per liemeni (jis lipa virsun) ir pati medziaga kad ir plona galetu but patvaresne-o dabar atrodo kur uzsikabinsi ir plys! ir labiausiai man nepatinkantis dalykas yra neatidirbta kaip padaryt kad vaikui kombinezonas neliptu aukstyn-ni i batu nei ant ju! nu zodziu yra labai dar daug ka jiem reikia tobulint, nes tokiai kainai pas juos per daug neapgalvotu dalyku wink.gif
Atsakyti
Niu, minusu tai as neturiu jokiu. tik pliusai. Megstu ir patinka man tos firmos gaminiai. Tik beda, kad mes Lt vis bandom vaikus aprengti siltai, neivertinam, kad tas drabuzis jau siltas, nors ir plonas blink.gif Todel po to ir sakom, kad vaikas susilo, suprakaitavo...Islandijoje vaika leliuka veza miegot i lauka, lauke kokie 5 minusai, miega lelius kokias 2 val. o ji aprengia tik plonu sios firmos kombinzonu ir ikisa i tos firmos miegmaisi. Ir nieko ax.gif As pati Lt maze silciau aprengdavau, nes man atrode, kad ji susals:)
Atsakyti
iskalbiau neticia apatinius vilnonius marskinelius 6 NORTH ICELAND su skalbimo masina ir normalia programa doh.gif maniau kad tiks tik lelei sis drabuzis po skalbimo ax.gif ,o pasirodo jam nieko neatsitiko,koks buvo toks ir liko bigsmile.gif tai dabar galvoju kad ten bus ne 100%vilna kaip raso ant etiketes g.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 12 26, 18:09)
iskalbiau neticia apatinius vilnonius marskinelius 6 NORTH ICELAND su skalbimo masina ir normalia programa doh.gif  maniau kad tiks tik lelei sis drabuzis po skalbimo ax.gif ,o pasirodo jam nieko neatsitiko,koks buvo toks ir liko bigsmile.gif tai dabar galvoju kad ten bus ne 100%vilna kaip raso ant etiketes g.gif

nesidomėjau šios firmos vilnoniais drabužėliais, bet apie vilną šį tą žinau blush2.gif jeigu vilna yra specialiai apdorota ją galima skalbti mašina ir jei nieko nenutinka.
North 66 rašo apie vilnos priežiūra:
Kaip skalbti specialios vilnelės gaminius

* Skalbti skalbyklėje šiltame (30oC) vandenyje su švelniu skalbikliu (be baliklių, mikštiklų ir birių miltelių).

* Nevalyti sausuoju būdu.

* Džiovintuvo temperatūra nustatyti ant žemos temperatūros režimo.

* Nenaudoti skalbinių minkštiklių.

* Nelyginti.

Tad pagrindinis apribojimas skalbime tik tem, bet ir tai nebūtinai turi sugadinti drabužėlio... gal greičiau praranda savo gerąsias savybes. Bet čia jau tik mano spėjimas smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

kokius rūbus perkat vyresniems vaikams? Mes šią žiemą tilptume i 86 dydžio svanurą, tik nelabai turiu vilties jį nusipirkt pigiau. Ir labiau noriu striukės http://66shop.lt/Dra.....ranga vaikams
aš gundausi ją pirkti. Gal jau kas čiupinėjo ir gali pasidalinti įspūdžiais?
Atsakyti
super drabuzeliai, labai silti, gerai nesiojasi, patogus, tik vaikiskas kostiumas Kria padidintas pirkau 6/12month, 74cm, tai tinka pusantru metu mergaitei 11kg ir 84cm. Tiesa pirkau pries 2.5metu. gal naujesni modeliai atitinka.
Atsakyti
Svanur Primaloft 86 dydžio ir po juo dėvėtas 86 dydžio Kria Overall.

ar jie atitinka dydi? ar padidinti?
Atsakyti
QUOTE(raiva @ 2010 10 06, 19:23)
ar jie atitinka dydi? ar padidinti?

Atitinka dydį, gal netgi padidinti sakyčiau. Mes iki 1,3 metukų jį nešiojom. Būtume ir ilgiau nešioję, bet atėjo pavasaris smile.gif Kadangi dar sėdėdavom vežime, labai pravertė Krios užlenkiami kojų ir rankogalių galai.
Atsakyti
QUOTE(smart @ 2010 10 06, 18:51)
Atitinka dydį, gal netgi padidinti sakyčiau. Mes iki 1,3 metukų jį nešiojom. Būtume ir ilgiau nešioję, bet atėjo pavasaris  smile.gif Kadangi dar sėdėdavom vežime, labai pravertė Krios užlenkiami kojų ir rankogalių galai.

ui, jei dar padidinti tai is viso skesim tada, labai noreciau krios, bet rankoves bus laaaabai ilgos, mano mergina kudena... suejo vienas metas, o sveriam geriausiu atveju 8500 g blush2.gif
Atsakyti