Įkraunama...
Įkraunama...

66 North Iceland drabužėliai mažyliams

QUOTE(Astulka* @ 2009 01 09, 13:32)
O gal zinote ar  Kaune tik viena parduotuve yra?

Taip, tik Pramonės maksimoj
Atsakyti
Mes irgi nesiojam megztuka ir kelnytes su sleikom(kombenzina)...superine kokybe...tikrai atitinka kaina!!!! thumbup.gif thumbup.gif esam labai patenkinti.....gaila kad tik musu lelius dar maziukas.....o jau kaip paugs tikrai visa seimyna isigysime laisvalaikiui........ rolleyes.gif

va stai tokius:
http://www.66north.c...di-overall.aspx
http://www.66north.c...di-sweater.aspx

albai labai jeginiai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laurelyte: 04 vasario 2009 - 19:12
QUOTE(AsLi @ 2009 01 17, 22:11)
Taip, tik Pramonės maksimoj

viskas, uzdare, nebera Kaune verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Shakyra;) @ 2009 01 08, 14:25)
Klaipedoje Silutės pl. 83B atsidare didziule Baby Center parduotuve, kurioje prekiauja ir 66 North Iceland vaikuciu rubeliais!  thumbup.gif
Pati buvau ten uzklydusi- pasirinkimas ne prastesnis nei firminese parduotuvese  bigsmile.gif

nu bet kainos tai tokios pat kaip firminej pardej... kazkas sake,kad is uzsienio siustis pigiau neiseis-parsisiunciau... su visais tarpininku mokesciais ir komisiniais tikrai pigiau gavos nei cia LT pirkt... be to LT didesniu dydziu trukumas...
user posted image
nesiojam sita... negaliu atsidziaugt... o ir mazei labai patinka su juo-kadangi plonytis ir lengvutis,tai judesiu nevarzo(sveria apie 200-300g). ant maikutes uzdedu apatini sluoksni:
user posted image
svanura-ir i lauka... nekart nebuvo nei susalus nei suprakaitavus... kitai ziemai tikrai pirksiu kazkoki sitos firmos kombenza... labai juo patenkinta...
Atsakyti
o per kur siuntetes, jei ne paslaptis 4u.gif ?
as irgi vis dairausi i juos - galvoju pavasariui arba rudeniui isigyt smile.gif
mano mergyte irgi tokio pat amziaus kaip Jusu: koki dydi emet (ar atitinka jie lietuviskus? vis gi nepigus daiktas, nesinoretu nepataikyt su dydziu doh.gif )
Aciu, jei rasite laiko atsakyti 4u.gif

QUOTE(jeila @ 2009 03 12, 20:18)
nu bet kainos tai tokios pat kaip firminej pardej... kazkas sake,kad is uzsienio siustis pigiau neiseis-parsisiunciau... su visais tarpininku mokesciais ir komisiniais tikrai pigiau gavos nei cia LT pirkt... be to LT didesniu dydziu trukumas...
user posted image
nesiojam sita... negaliu atsidziaugt... o ir mazei labai patinka su juo-kadangi plonytis ir lengvutis,tai judesiu nevarzo(sveria apie 200-300g). ant maikutes uzdedu apatini sluoksni:
user posted image
svanura-ir i lauka... nekart nebuvo nei susalus nei suprakaitavus... kitai ziemai tikrai pirksiu kazkoki sitos firmos kombenza... labai juo patenkinta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo claries: 12 kovo 2009 - 20:40
QUOTE(claries @ 2009 03 12, 21:39)
o per kur siuntetes, jei ne paslaptis  4u.gif ?
as irgi vis dairausi i juos - galvoju pavasariui arba rudeniui isigyt  smile.gif
mano mergyte irgi tokio pat amziaus kaip Jusu: koki dydi emet (ar atitinka jie lietuviskus? vis gi nepigus daiktas, nesinoretu nepataikyt su dydziu  doh.gif )
Aciu, jei rasite laiko atsakyti  4u.gif

siaip sito tipo kombenzonas pas mus yra 12-18 (86 dydzio) ir didesniu nebera... tai jum kaip ir nebeapsimoka,nes as gal dar rudeni uzdesiu,bet kitai ziemai jau tikrai bus mazas nors mano mazyle ir smulkute...
siunciausi is jav per tarpininkes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jeila: 12 kovo 2009 - 22:50
Puikūs drabužiai. Ir mažutei pirkau, ir pati dėviu - ypač praverčia buriuojant.
Atsakyti
QUOTE(jeila @ 2009 03 12, 23:47)
siaip sito tipo kombenzonas pas mus yra 12-18 (86 dydzio) ir didesniu nebera... tai jum kaip ir nebeapsimoka,nes as gal dar rudeni uzdesiu,bet kitai ziemai jau tikrai bus mazas nors mano mazyle ir smulkute...
siunciausi is jav per tarpininkes.

kokia kaina jum isejo tie kombinezoniukai?
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Atsiprasau, kad trukdau, bet norejau paklaust del situ rubeliu. Mes taip pat isigijom sita komplekta smile.gif Ar ziemai ju pakako, ar dar klodavot kazka ant virsaus? Vyras sako, kad ju bus per akis, bet man kazkaip baisoka, labiau linkus maziu dar ir apklot kazkuo papildomai.

Pasidalinkit savo patirtimi.

Is anksto dekoju smile.gif

QUOTE(jeila @ 2009 03 12, 22:18)
user posted image
user posted image

Atsakyti
gal kuri mamyte gali pasakyt kokia firma turi ka nors tokio smagaus kaip svanura? didziausias dydis yra 86, o mano mazei jis ziema jau tikriausiai bus mazokas... ugla nepatinka, o visi dvieju daliu 66north kombikai jau yra didesniam ugiui o ne 92 sad.gif internete tiek daug visokiu negirdetu firmu, bet neapziurejus kazkaip nedristu pirkt-juo labiau,kad ir kainos nemazos... as ieskau tokio plonycio, silto ir minksto virsutinio sluoksnio, nes kitu sluoksniu ir 66north savo dydzio dar rasim blush2.gif
visom aciu uz pagalba isanksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kopustinuke @ 2009 09 03, 21:51)
Sveiki  4u.gif

Atsiprasau, kad trukdau, bet norejau paklaust del situ rubeliu. Mes taip pat isigijom sita komplekta smile.gif Ar ziemai ju pakako, ar dar klodavot kazka ant virsaus? Vyras sako, kad ju bus per akis, bet man kazkaip baisoka, labiau linkus maziu dar ir apklot kazkuo papildomai.

Pasidalinkit savo patirtimi.

Is anksto dekoju smile.gif

Na mes tik tą oranžinį apatinį dėdavom, o ant viršau paprastą striukę kartais ir tikrai nesušalo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavenska @ 2009 02 06, 16:26)
viskas, uzdare, nebera Kaune verysad.gif

neuzsidare, tik persikele i kitas patalpas:
Kaunas (Lithuania)

Jonavos g. 254, Kaunas (Pentacom) pastatas

2-aukštas

Darbo laikas I-V 10-19val.Pietų pertrauka 12:30-13:00

VI 10-16val.

Tel/Fax: +37037331984
Atsakyti