Įkraunama...
Įkraunama...

66 North Iceland drabužėliai mažyliams

QUOTE(Aliira @ 2009 10 29, 22:01)
aisku  biggrin.gif na mano panele kol kas auksta ne pagal amziu, tai as jau dabar baiminuosi, kad kita ziema nebetilpsim i 86 dydi  schmoll.gif  nors jie atrodo padidinti. ziuresim kiek mums to 74 uzteks smile.gif na svanuras brangus, bet man tenka saviske kenguroj nesiot tad ziema galiu turet nemenka beda  verysad.gif  jeigu normali ziema bus  ax.gif 

as truputi nesuprantu to Montaro, tai gal jie kitom parduotuvem atiduoda prekes? Nes happeak dar turi rubu, nors dydziu tai nelabai, pati pirkau baby  centre Vilniuje, o draugai norejo pirkti Montaro ir kai sie neturejo teiravisi ar kas turi, tai sake kad visur ispirkta, nors veiksmas vyko pirmadieni, o as buvau Vilniuje sekmadieni. Na gal ispirko visi tuos kombinzonus ta pacia diena kaip ir as  lotuliukas.gif

74 iki 80cm uzteks wink.gif o 92 jau neber sad.gif is esmes 92 vaikuciui nelabai yra ka pirkt...

Montaro dar nuo preitu metu nieko naujo neatsiveze vaikam biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif grybauja tas ju vadovas biggrin.gif
Atsakyti
bet jie juk tiekia prekes ir tam paciam baby centrui ir happeak....
tai turbut tiesiog Kaunas sau nieko nepasilieka, o atiduota i vaikiskas parduotuves g.gif
Atsakyti
ar galit patarti ar Kria/krumini 86 uzteks siai ir kitai ziemai leliui, kuris dabar yra 68 cm? aciu
Atsakyti
Mano mažiukė prieš mėn. buvo 69 cm. tai pirkom 74 dydį, kitai žiemai planuoju pirkti vėl tą patį jei nebus labai ilga tongue.gif aš irgi pradžioj galvojau pirkti 86, bet paskui pabijojau, kad kai bus toks didelis nebus jai šilta jame. Jei aiškiai išsireiškiau blush2.gif kai drabužėlis per didelis ir nepriglunda... manau šios firmos kombinzoniuką bus galima sėkmingai parduoti mirksiukas.gif kai išaugs
Atsakyti
QUOTE(giedrulia77 @ 2009 11 10, 11:31)
ar galit patarti ar Kria/krumini 86 uzteks siai ir kitai ziemai leliui, kuris dabar yra 68 cm? aciu

kai kombinzoniukas yra biski didokas galima uzlenkti rankytes ir kojytes (kad butu kaip su pirstinem ir kojinem-labai patogu migdant vezimuke...), o jei bus kaip tik (kaip dabar mum 89 ugio 86 kria), tai jau uzlengt nebepavyks ir pirstines ar kojines reiks det atskirai wink.gif bent jau kria pasiuvimas toks, kad jis prigludes niekada nebus...
Atsakyti
Aciu uz patarimus:) Bet jau nulekiau ir nusipirkau 86, nes tik toks ir buvo:) Manau neprasovem su dydziu ax.gif
Atsakyti
pries gerus metus gavom kepuryte sitos firmos.na ji man tokia siaip sau pasirode,bet kai pradejom nesioti bigsmile.gif thumbup.gif dar ir dabar tinka.labai gerai priglunda,silta thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif

Kadangi vietoje mes cia esame tai ir isigijame siuos rubelius blush2.gif esu tikrai patenkinta,kad gerai nesiojasi,daug kartu skalbti drabuzeliai,ir spalva nenublukus,silti rolleyes.gif kol kas neturiu nusiskundimu.siuo metu bandome isigyti ziemine striukute. 4u.gif
Atsakyti
Pernai pirkom iš ten kepurę-šalmą, džemperį, apatines kelnytes, kojinytes .. tai galiu pasakyti, gal mažiukams, kai jie mažiau juda tos šilumos reikia daugiau, o maniškis buvo 6 metų, tai jam su ta kepure buvo gerokai per šilta, plaukučiai net šlapi būdavo g.gif apatines kelnytes buvo apsivilkę max 3 kartus, džemperį nešiojom vietoj striukės - rudenį pavasarį thumbup.gif nes žiema nebuvo kur su juo eiti .. mano nuomone, mūsų žiemos yra per daug ŠILTOS ir DRĖGNOS, kad šie rūbai pilnai atliktų savo funkcijas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vikix @ 2009 11 26, 19:32)
Pernai pirkom iš ten kepurę-šalmą, džemperį, apatines kelnytes, kojinytes .. tai galiu pasakyti, gal mažiukams, kai jie mažiau juda tos šilumos reikia daugiau, o maniškis buvo 6 metų, tai jam su ta kepure buvo gerokai per šilta, plaukučiai net šlapi būdavo  g.gif  apatines kelnytes buvo apsivilkę max 3 kartus, džemperį nešiojom vietoj striukės - rudenį pavasarį  thumbup.gif  nes žiema nebuvo kur su juo eiti .. mano nuomone, mūsų žiemos yra per daug ŠILTOS ir DRĖGNOS, kad šie rūbai pilnai atliktų savo funkcijas  ax.gif

cia mes kiaurus metus dzemperiuka turime su savimi,gerai pagalvojus,kiaurus metus vilkime ji.na jie tikrai silti thumbup.gif
Atsakyti
mes visą rudenį nešiojam Kria kombinezoną, tai esam labai patenkinti pirkinys pasiteisino 100 proc. biggrin.gif bet neseniai parsisiuntėm svanur jei bus šilta žiema tai nežinau ar mes jį apsirengsim doh.gif šiaip pastebėjau, kad jis nėra toks patogus. Vaikas labai slidus, sunku nulaikyti. Be to reik galvoti kuom kojytes apsiaut. Nors kai lauke lijo, jau buvom apsirengę pabandyti smile.gif
Atsakyti
Doduk, tu nelygink Lietuvos ir Islandijos klimato, plius, lietuviai numirtu pamate kaip mazai islandai vaikus rengia tokiu atsiauriu oru lotuliukas.gif
Kazkuri mamyte domejosi drabuzeliais, cia islandu pardes adresas:
http://www.66north.is/forsida/
eikite i vefverslun
karlar - vyras
konur - moteris
born - vaikas
ungborn - mazas vaikas
tilbod - ispardavimas

Padet nupirkti gal ir galeciau (turiu ten draugu), tik kad siuntimas brangiai turbut kainuotu.
Tik kurso nezinau, manau, kad reiktu dauginti suma is 2 ir nubraukti du nulius (cia mano matematika, visada idomiai skaiciuodavau lotuliukas.gif , bt atsakyma gaudavau toki,kokio reikedavo) thumbup.gif
Atsakyti