stai ir as.Jau zinokit geda sakyt,bet neislaikiau
eilini karta liko pravaziuot puse marsruto.Pas mane klaidos pagrinde tos sankabos nenulaikymas.Kai vazinejau su savo instruktorium viskas gerai,o va atsisedu i regitros,atrodo ir ta pati masina,bet vistiek kazkas ne taip,pvz.ana kart isvis kazkoks kledaras papuole,nors ir geru metu masina,bet visa klebanti,o siandien,pakliuvo lygiai tapati kaip ir mano instruktoriaus,bet zinokit begius kai reikejo perjunginet tai tikra tragedija
reikejo vos ne vyriskos jegos,baisu.Su savo instruktorium jau susitariau del kitos savaites,kad nuo pirmadienio iki penktadienio dar su manim pavargtu o sestadieni iskart i regitra.Bet paskutini 3 lemtingaji karta bandysiu rytoj,jei ryt neislaikau tai vat kita savaite jau bus mano 5 papildomi pravazevimai kuriu regitra taip troksta
Istikruju nezinau ar beistversiu ta nesamone,jauciu kad viska mesiu
skaitau ir galvoju kad neviena as taip noriu tu teisiu ir taip sunku yra jas gauti, siaubas kiek reikia pastangu ir pinigu.o seniau taip lengvai visi gaudavo, nebuvo nei parkavino tik sedi pravaziuoji mieste ir baigta.
QUOTE(-Kamilio mamyte- @ 2008 10 02, 18:52)
skaitau ir galvoju kad neviena as taip noriu tu teisiu ir taip sunku yra jas gauti, siaubas kiek reikia pastangu ir pinigu.o seniau taip lengvai visi gaudavo, nebuvo nei parkavino tik sedi pravaziuoji mieste ir baigta.
taiva tuo laiku kai buvo viskas paprasciau,as teisiu nenorejau,galvojau gyvenime ju nenoresiu.O dabar vos nesigrauziu del to.Brangu labai brangu.Regitra aisku ploja rankom kaip mes neislaikom,jie pinigus nemazus gauna
O kiek kaune kainuoja papildomos vairavimo pamokos gal zinot?
QUOTE(*drieziuke* @ 2008 10 02, 18:34)
stai ir as.Jau zinokit geda sakyt,bet neislaikiau :
Nu va QUOTE(-Kamilio mamyte- @ 2008 10 02, 18:52)
o seniau taip lengvai visi gaudavo, nebuvo nei parkavino tik sedi pravaziuoji mieste ir baigta.
Vat būtent QUOTE(aquilatel @ 2008 10 02, 19:24)
Manau kaip ir visur kainos svyruoja nuo 60-90 lt
Rytoj einu laikyti vairavima
tikiuosi islaikyt is pirmo karto
gal ir naivu
Bijau,ypac parkavimosi
QUOTE(Pauling @ 2008 10 02, 22:05)
gal ir naivu
Bijau,ypac parkavimosi 
Sėkmės!
Aš Kaune už papildomus 3 vairavimus mokėjau po 70Lt. ( 210Lt už 6 akademines valandas, nes vienas važiavimas 2 akademinės). Bet tie papildomi tikrai naudingi, nepagailėkit pinigėlių. Ir būtinai paskutinį važiavimą pasilikit iš vakaro, kada eisit į regitros egzą. Ka dnebūtų pertraukos. Sėkmės visoms
sveikos...ir as siandien neislaikiau..susimoviau aikstelej...anasyk viskas buvo super,o dabar
as beviltiska
liko 1 kartas...
labas
nebijok,sėkmes
laukiam naujenų
nenusimink ir tikrai neesi nevykele, nepasiseke ir tiek..kitą kart išlaikysi
man irgi liko tik 1 kartas...dar pasiemiau pamokų ir kitą savaitę sturmosiu tą Regitrą
QUOTE(Pauling @ 2008 10 02, 22:05)
gal ir naivu
Bijau,ypac parkavimosi 
nebijok,sėkmes
QUOTE(Celeste @ 2008 10 03, 00:02)
sveikos...ir as siandien neislaikiau..susimoviau aikstelej...anasyk viskas buvo super,o dabar
as beviltiska
liko 1 kartas...
man irgi liko tik 1 kartas...dar pasiemiau pamokų ir kitą savaitę sturmosiu tą Regitrą
QUOTE(Celeste @ 2008 10 03, 00:02)
as beviltiska
liko 1 kartas...
Nieko tokio, dar turi vieną kartą
anksciau ar veliau visos turesim tas teises, tik nereik pasiduoti ir nuleisti ranku.