aš vasario mėn. išsilaikiau, bet tik iš 5 kart
Laikykitės merginos
bet dabar tegu mane ten nusiunčia, parodyčiau kaip reik vairuoti
Na ką, eisiu ir aš rytoj į Regitrą savo laimės bandyt. Antras kartas bus
Jaučiuosi daug drąsiau nei pirmą kartą, pati žinau, kad važiuoju gerai, ir instruktorius tą patį sako, bet vis tiek neramu. Ypač dėl to, kad vėl gausiu tą jautrią Astrutę. Arba Polo, nes toks pats variklis
Kaip aš su jom susitvarkysiu tai neįsivaizduoju
QUOTE(Laugh_Cry @ 2008 10 03, 17:08)
Na ką, eisiu ir aš rytoj į Regitrą savo laimės bandyt. Antras kartas bus
Jaučiuosi daug drąsiau nei pirmą kartą, pati žinau, kad važiuoju gerai, ir instruktorius tą patį sako, bet vis tiek neramu. Ypač dėl to, kad vėl gausiu tą jautrią Astrutę. Arba Polo, nes toks pats variklis
Kaip aš su jom susitvarkysiu tai neįsivaizduoju 
sekmytės tau
aš tos astros dabar pati norėčiau, o po egzo net įspyriau jai nueidama, nesusilaikiau
QUOTE(-Kamilio mamyte- @ 2008 10 02, 17:52)
skaitau ir galvoju kad neviena as taip noriu tu teisiu ir taip sunku yra jas gauti, siaubas kiek reikia pastangu ir pinigu.o seniau taip lengvai visi gaudavo, nebuvo nei parkavino tik sedi pravaziuoji mieste ir baigta.
Kamilio mamyte, žinok nera taip jau čia baisu
O tais tais laikas ir eismas bvo mažesnis ir nelaimingų atsitikimu buvo mažiua,nei dabar visi lekia skrenda ir kultūros kely nelike
gal kas zyno kaip regitros masinose gazas ir stabdis ar jautrus?As su benzinu vazineju dabar tai instruktoris sako kad pradedu vaziuot be gazo arba gestu,o as bijau ta gaza spaust nes galvoju priprasiu o poto on sienos regitroj masina raus
Dar liko viena savaite iki mano pirmo karto o as dabar jau bijau
QUOTE(Sheili @ 2008 10 03, 18:19)
gal kas zyno kaip regitros masinose gazas ir stabdis ar jautrus?As su benzinu vazineju dabar tai instruktoris sako kad pradedu vaziuot be gazo arba gestu,o as bijau ta gaza spaust nes galvoju priprasiu o poto on sienos regitroj masina raus
Dar liko viena savaite iki mano pirmo karto o as dabar jau bijau 
Jeigu naujos mašinos, tai reikia gazo duot Astroms ir Polo, nes silpni varikliai. Neduosi gazo - gesi. Golfai turi galingesnius variklius. Raut neraus, ypač estakadoj ar šiaip kur įkalnėj.
sveiki,as cia naujoke,norejau klaust ar tikrai neislaikius tris kartus,teks mokytis vel ir dar pinigus moket
QUOTE(Mussyte @ 2008 10 03, 17:44)
sveiki,as cia naujoke,norejau klaust ar tikrai neislaikius tris kartus,teks mokytis vel ir dar pinigus moket
tikrai taip
tad linkiu nepraleisti ir imtis papildomu pamokeliu ir tikrai nebus baisu
QUOTE(-Kamilio mamyte- @ 2008 10 03, 14:25)
anksciau ar veliau visos turesim tas teises, tik nereik pasiduoti ir nuleisti ranku. 
QUOTE(Laugh_Cry @ 2008 10 03, 17:08)
Na ką, eisiu ir aš rytoj į Regitrą savo laimės bandyt.
Sėkmės!! QUOTE(malvea @ 2008 10 03, 17:11)
aš tos astros dabar pati norėčiau, o po egzo net įspyriau jai nueidama, nesusilaikiau 
Na o as turejau ryt laikyti pirma karta vairavimo egzamina,bet siandien man instruktorius sako,gal tu geriau atidek ta egzamina,tik pinigus ismesi vejais..Tai dabar jauciuosi tokia niekam tikusi vairavime..Vaziuodama namo mikriuku pavydziu zvilgsniu palydejau nuvaziuojanciais masinas,kurias vairavo merginos..Ech kaip joms gerai teises turi..Na o as ruosiuos intensyviai spalio 25d. tikuosi is pirmo karto iveiksiu ta regitra..
Na ka mano eile irgi atejo
Siandien 9.30 lakau egzamina. Kai tik galesiu papasakosiu kaip sekesi. Brrr nenoriu as ten
QUOTE(Ankh @ 2008 10 04, 07:18)
Na ka mano eile irgi atejo
Siandien 9.30 lakau egzamina. Kai tik galesiu papasakosiu kaip sekesi. Brrr nenoriu as ten 
Drąsiau