Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

Laikykitės merginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
aš vasario mėn. išsilaikiau, bet tik iš 5 kart blush2.gif bet dabar tegu mane ten nusiunčia, parodyčiau kaip reik vairuoti lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ką, eisiu ir aš rytoj į Regitrą savo laimės bandyt. Antras kartas bus unsure.gif Jaučiuosi daug drąsiau nei pirmą kartą, pati žinau, kad važiuoju gerai, ir instruktorius tą patį sako, bet vis tiek neramu. Ypač dėl to, kad vėl gausiu tą jautrią Astrutę. Arba Polo, nes toks pats variklis unsure.gif Kaip aš su jom susitvarkysiu tai neįsivaizduoju verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Laugh_Cry @ 2008 10 03, 17:08)
Na ką, eisiu ir aš rytoj į Regitrą savo laimės bandyt. Antras kartas bus unsure.gif Jaučiuosi daug drąsiau nei pirmą kartą, pati žinau, kad važiuoju gerai, ir instruktorius tą patį sako, bet vis tiek neramu. Ypač dėl to, kad vėl gausiu tą jautrią Astrutę. Arba Polo, nes toks pats variklis  unsure.gif Kaip aš su jom susitvarkysiu tai neįsivaizduoju verysad.gif

sekmytės tau 4u.gif lauksim žinių cool.gif

aš tos astros dabar pati norėčiau, o po egzo net įspyriau jai nueidama, nesusilaikiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-Kamilio mamyte- @ 2008 10 02, 17:52)
skaitau ir galvoju kad neviena as taip noriu tu teisiu ir taip sunku yra jas gauti, siaubas kiek reikia pastangu ir pinigu.o seniau taip lengvai visi gaudavo, nebuvo nei parkavino tik sedi pravaziuoji mieste ir baigta.

Kamilio mamyte, žinok nera taip jau čia baisu ax.gif kai pradeti lankyti vairavimo pamokas paprasčiausiai pasiimk ir papildomų,kad būtum užtikrinta ir tada viskas bus gerai thumbup.gif nereik blaškytis per egzaminą ir viskas.
O tais tais laikas ir eismas bvo mažesnis ir nelaimingų atsitikimu buvo mažiua,nei dabar visi lekia skrenda ir kultūros kely nelike schmoll.gif
Atsakyti
gal kas zyno kaip regitros masinose gazas ir stabdis ar jautrus?As su benzinu vazineju dabar tai instruktoris sako kad pradedu vaziuot be gazo arba gestu,o as bijau ta gaza spaust nes galvoju priprasiu o poto on sienos regitroj masina raus smile.gif Dar liko viena savaite iki mano pirmo karto o as dabar jau bijau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sheili @ 2008 10 03, 18:19)
gal kas zyno kaip regitros masinose gazas ir stabdis ar jautrus?As su benzinu vazineju dabar tai instruktoris sako kad pradedu vaziuot be gazo arba gestu,o as bijau ta gaza spaust nes galvoju priprasiu o poto on sienos regitroj masina raus smile.gif  Dar liko viena savaite iki mano pirmo karto o as dabar jau bijau unsure.gif

Jeigu naujos mašinos, tai reikia gazo duot Astroms ir Polo, nes silpni varikliai. Neduosi gazo - gesi. Golfai turi galingesnius variklius. Raut neraus, ypač estakadoj ar šiaip kur įkalnėj.
Atsakyti
sveiki,as cia naujoke,norejau klaust ar tikrai neislaikius tris kartus,teks mokytis vel ir dar pinigus moket
Atsakyti
QUOTE(Mussyte @ 2008 10 03, 17:44)
sveiki,as cia naujoke,norejau klaust ar tikrai neislaikius tris kartus,teks mokytis vel ir dar pinigus moket

tikrai taip smile.gif
tad linkiu nepraleisti ir imtis papildomu pamokeliu ir tikrai nebus baisu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(-Kamilio mamyte- @ 2008 10 03, 14:25)
anksciau ar veliau visos turesim tas teises, tik nereik pasiduoti ir nuleisti ranku. 4u.gif
drinks_cheers.gif

QUOTE(Laugh_Cry @ 2008 10 03, 17:08)
Na ką, eisiu ir aš rytoj į Regitrą savo laimės bandyt.
Sėkmės!! 4u.gif

QUOTE(malvea @ 2008 10 03, 17:11)
aš tos astros dabar pati norėčiau, o po egzo net įspyriau jai nueidama, nesusilaikiau  blush2.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif Ir gerai padarei lotuliukas.gif
Atsakyti
Na o as turejau ryt laikyti pirma karta vairavimo egzamina,bet siandien man instruktorius sako,gal tu geriau atidek ta egzamina,tik pinigus ismesi vejais..Tai dabar jauciuosi tokia niekam tikusi vairavime..Vaziuodama namo mikriuku pavydziu zvilgsniu palydejau nuvaziuojanciais masinas,kurias vairavo merginos..Ech kaip joms gerai teises turi..Na o as ruosiuos intensyviai spalio 25d. tikuosi is pirmo karto iveiksiu ta regitra..
Atsakyti
Na ka mano eile irgi atejo verysad.gif Siandien 9.30 lakau egzamina. Kai tik galesiu papasakosiu kaip sekesi. Brrr nenoriu as ten unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankh @ 2008 10 04, 07:18)
Na ka mano eile irgi atejo  verysad.gif Siandien 9.30 lakau egzamina. Kai tik galesiu papasakosiu kaip sekesi. Brrr nenoriu as ten  unsure.gif

Drąsiau cool.gif bus viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti