QUOTE(Ankh @ 2008 10 04, 17:58)
Sveikinu, labai džiaugiauosi už tave
Na o mano istorija.. Iš pradžių pasakau, kad vėl per durną galvą neišlaikiau. Tai va, buvo taip. Tėtis atvežė į Regitrą. Liepiau, kad nežiūrėtų, kaip aikštelėj važiuoju, tai nuvažiavo kažkur į netoliese esančią parduotuvę. Užsiregistravau, dar 20 min iki mano laiko, o jau girdžiu savo vardą. Tada pasako pavardę. Galvoju "turbūt aš"

ir einu. Pasisveikinu, paduodu pasą, pasirašau.. Einam, sako "sėsk į tą Astrą, su tokiais ir tokiais numeriais". Ogi žiūriu - ta pati, su kuria neišlaikiau aikštelėj per jos jautrumą. Ne TOKIA pati, o TA pati, tokie patys numeriai. Galvoju "man šakės". Atsisėdu. Egzaminuotojas "pasibandyk ir pradėk egzaminą". Bandausi. Lyg ir nieko baisaus. Jau noriu pradėt važiuot, bet žiūriu kažkas ant estakados jau laiko. Ai, galvoju, dar vieną ratuką ta proga apsuksiu. Apsukau, sakau "jau galiu pradėt?", o jis "tai sakiau pasibandyk ir pradėk, negirdėjai?". Užvažiuoju ant estakados. Kaip visada pagailiu gaziuko ir gęstu. Antrą kartą numyniau gazą ir užriedėjau

Apsisukimas ribotoje erdvėje - super. Įstrižas parkavimas - super. Įsibėgėjimas - super, T forma - super. Na ką, į miestą. Laimės pilnos kelnės, susitvarkau veidrodėlius, įsijungiu šviesas, parodau posūkį ir išvažiuoju iš aikštelės. Beje, veiksmas vyko Kaune. Na, niekur negęstu, pajaučiau mašiniuką, net patikt pradėjo. Važiuoju pro Vilijampolę, toks jausmas, kad pasitaikė pats sudėtingiausias maršrutas. Ko tik negavau: ir vienpusis, ir stop ženklai, ir nulinis matomumas... Bet viskas gerai, viską moku jau mitinai, matau, kad egzaminuotojas nieko nežymi. Sako "įvažiuosi į žiedą ir suk į antrą kelią iš dešinės", o aš įsijautus į tą žiedą, pro tą kelią... Šakės, kaip ir neišlaikytas. Bet susivokiau, sakau "oi, atsiprašau, labai jaudinuosi, jeigu galima, apvažiuosiu žiedą ir įvažiuosiu". Sako "viskas gerai, važiuok". Matyt suprato, kad truputį per vėlai pasakė, kur važiuot. Ir ką jūs manot, jau būčiau apvažiavus žiedą ir tiesiu keliu į Regitrą atgal. BET - kliudžiau žiede bordiūrą, nes sukau vairą žiedu į kairę, o iš anksto žiūrėjau, ką jau čia reikės praleist iš dešinės

Na, kaunietės žinot tą žieduką, kurio net žiedu nepavadinsi. Bet vis tik baigiau aš juo važiuot, ir girdžiu "sustok šalikelėj už tos mašinos". Vos neapsižliumbiau. Per plauką

Egzaminuotojas sako "tai kas atsitiko? Taip gerai važiavai, jau būtumėm tiesiai grįžę į Regitrą". Aš dar jam į akis pažiūrėjau, pasakiau, kad nervinuosi ir kad tikrai tokių nesąmonių nebuvau su instruktorium padarius. Jis sako "aš tikiu, nerekia nervintis. Visi jūs nervinatės, gi niekas ant jūsų nerėkia, atsipalaiduokit". Na ką, ir persėdau į keleivio pusę. O dar per paskutinį važiavimą instruktorius sakė, kad važiuoju super, kad jis gali jau net nežiūrėt, ką aš darau, kad esu gabi. Bet esu jautri ir tikrai visąlaik labai nervinuosi. Va tas ir pamaišo. Bet paliest bordiūrą...

Neužvažiavau aš ant jo, tiesiog liečiau, bet tai yra eismo įvykis. Bet egzaminuotojas buvo tikrai šaunus, pasakė, kad gerai važiavau, ir kad jis matė, kad per nervus taip padariau. Visą kelią iki Regitros išaiškino daug niuansų kely, tikrai šaunus žmogus. Ir teisingas. Padėkojau, išlipau. Žiūriu tėtis sėdi ant suoliuko

Dar tėtis pakalbėjo su juo, egzaminuotojas ir jam paaiškino viską, paaiškino, kur reikia susitelkt, pasakė, kad gerai važiuoju, bet paliečiau bortelį ir viskas. O kaip bijojau skambint instruktoriui. Jis dėl manęs savo šeštadienį paaukojo, važinėjo su manim daugiau, negu turėjo, ramino, nervinosi kartu su manim. Kai pirmą kartą neišlaikiau, paskambinau, kad noriu dar 5 pravažiavimų, tai jis net nenorėjo su manim važiuot, sakė, kad man ne važinėt reikia, o su savim tvarkytis, kad nesinervinčiau. Dabar paskambinau, tai susinervavo labiau už mane. Pasakiau, kad norėsiu dar vieno pravažiavimo prieš egzaminą. Tai sakė tik vieną, ir daugiau jis su manim tikrai nevažinės. Ašaros rieda skruostais, bet balsas ramus. Bet pikta buvo ne dėl to, kad neišlaikiau, o ant savęs. Žinau, kad gerai važiuoju, bet negaliu niekaip pasiteisint, kad liečiau bortelį. Kvaiša, ir tiek. O trūko tik minutės...

Arba kad jis būtų truputį anksčiau pasakęs, kur reikės sukt... Nebūčiau ten net važiavus. Bet pati kalta. Nesvarbu, kad jis per vėlai pasakė. Ant bortelių važinėt tai atsiprašau... Bet žinau, kad čia buvo pirmas ir paskutinis kartas. Ir būtinai per egzaminą

Tai va, tokia mano ilga beprasmė istorija

Merginos, būkit atidžios, neleiskit nervams užvaldyt jūsų, nes pridarysit to, ko niekada nebūtumėt padarisusios realiom neegzamininėm salygom
Jeigu trečią kartą neišlaikau, tai instruktorius mane nudės

Dabar užsiregistravau spalio 16 d. Merginos, o jeigu užsiregistavus neyčia uždariau langą ir nenusirašiau to numerio, kurio reikia norint paskui pakeist egzamino datą, tai jau nebegalėsiu pakeist datos internetu? Nes man kuo greičiau, tuo geriau, o būna atsiranda laisvų vietų...