Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(Signa... @ 2008 10 06, 14:55)
o kokiam mieste esi? Zinau labai gera instruktoriu,bet klaipedoje  4u.gif  As pas ji mokiausi nera nei kart susaukes,apibambejas ar dar kitaip izeides  4u.gif

Aš žinau gerą Panevėžyje, tai jeigu kam reikia... mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, kurios dar tik eisit į Regitrą, būtinai persiskaitykit, kokios yra nekritinės klaidos. Aš neišlaikiau palietus bortelį, mane sustabdė ir pasakė, kad tai yra traktuojama kaip avarija. Aišku, turėčiau pamiršt ir nebekreipt dėmesio, bet negaliu:

18.2. NK – bent vienu ratu įvažiuoja į kelkraštį arba atsiremia į šaligatvio kraštą, bet neužvažiuoja ant jo;

Kaip nesinervint, kai pamatai tokį įrašą. Užtat ir sakau - būtinai persiskaitykit ir ginčykitės, jei tik kas ne taip. Jie dėl kelių papildomų litų pasiruošę gerkles perkąst gun_bandana.gif
Atsakyti
Geri testai, nereikia registruotis:

http://auto.plius.lt...stai/sprendimas
Atsakyti
QUOTE(Laugh_Cry @ 2008 10 06, 17:32)
18.2. NK – bent vienu ratu įvažiuoja į kelkraštį arba atsiremia į šaligatvio kraštą, bet neužvažiuoja ant jo;

Ačiū, kad perspėjai 4u.gif
Ką tik baigiau savo paskutinįjį važiavimą prieš egzaminą... Dar taip blogai aikštelėje niekada nevažiavau cry.gif Intruktorius jau net jaudintis pradėjo, mane tik ramina, sako nesinervink unsure.gif Po mėnesio pertraukos aikštelę idealiai pravažiavau, o čia prieš egzaminą išvis vairą vos pasuku sad.gif Gatvėj viskas čiki, nu bet ta aikštelė doh.gif
Tai ką, nueisiu ryt ir grįšiu po 5 min verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2008 10 06, 19:28)
Ką tik baigiau savo paskutinįjį važiavimą prieš egzaminą... Dar taip blogai aikštelėje niekada nevažiavau cry.gif Intruktorius jau net jaudintis pradėjo, mane tik ramina, sako nesinervink unsure.gif Po mėnesio pertraukos aikštelę idealiai pravažiavau, o čia prieš egzaminą išvis vairą vos pasuku sad.gif Gatvėj viskas čiki, nu bet ta aikštelė doh.gif 

Negalvok taip, gal tiesiog diena buvo ne ta. Susikaupsi ir pravažiuosi gerai, pamatysi. Svarbiausia, kaip mano instruktorius sakė, aikštelėj neskubėt ir viską lėtai daryt. Didžiausios sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2008 10 06, 14:55)
o kokiam mieste esi? Zinau labai gera instruktoriu,bet klaipedoje  4u.gif  As pas ji mokiausi nera nei kart susaukes,apibambejas ar dar kitaip izeides  4u.gif

Siauliai verysad.gif
Pasivazinejau su MB aiksteleje, bet ten nera aiskiu nubreztu parkavimosi liniju ir t.t. Ryt bandysiu vaziuot i mokama aikstele bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laugh_Cry @ 2008 10 06, 20:34)
Negalvok taip, gal tiesiog diena buvo ne ta. Susikaupsi ir pravažiuosi gerai, pamatysi. Svarbiausia, kaip mano instruktorius sakė, aikštelėj neskubėt ir viską lėtai daryt. Didžiausios sėkmės  4u.gif
Ačiū 4u.gif Man irgi instruktorius sako, kad neskubėčiau, aikštelėj vairą sukiočiau ir reguliuočiau kryptį. Na tikiuosi susikaupsiu, susiimsiu ir ateisiu rytoj pas jus su gerom naujienom drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2008 10 06, 20:58)
Ačiū 4u.gif Man irgi instruktorius sako, kad neskubėčiau, aikštelėj vairą sukiočiau ir reguliuočiau kryptį. Na tikiuosi susikaupsiu, susiimsiu ir ateisiu rytoj pas jus su gerom naujienom drinks_cheers.gif

Aha, kiek pamenu rytoj laikai egzamina. Ziurek, nesinervuok, neskubek ir viskas bus tvarkoj. Laikome spygas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2008 10 06, 19:28)

as taip pat pries pat egzamina aiksteleje niekaip neivazevau i istriza garaza doh.gif kas sekesi nuo antro karto biggrin.gif i ji ivazevau is ketvirto karto doh.gif ir isvis aiksteleje nelabai sekesi paskutini kart..... ir ka jus manot per egza butinai gavau,ta istriza garaza galu doh.gif
Beje ant kalniuko uzgesau du kartus (masiniuka gavau nauja,ziauriai jautri sankaba),bet regitrininkas geras kliuvo,tai liepe nusiraminti susikaupti ir vaziuoti 4u.gif
Egza islaikiau is antro karto,bet nei vieno blogo zodzio nuo saves apie klp regitra negaliu pasakyti,nes egzaminutojai abu buvo tiesiog thumbup.gif
Atsakyti

Mergaites, sekmes jums dideliausios regitroje 4u.gif
O as dabar persiregistravau egzaminui, nes labai sunkiai sekesi suderinti pravaziavimu ir darbo grafikus (nes atstumas tarp ju daugiau nei 100 km) doh.gif Bet kai pakeiciau data, man nebeismete to raudono prasymo nr blink.gif Gal kuri keitete kada nors, tai ismesdavo ar ne? Na tikiuos, kad kaip dabar viska suplanavau, tai jau nebeteks keisti, tai ir to numeriuko neprireiks.

Beje, ar kuri nors papildomai "atsidekojot" savo instruktoriui? Zinau, jiems ten lieka nuo kiekvieno pravaziavimo, bet kazin kaip sureaguotu instruktorius jei jam per paskutini vaziavima dar atsilyginciau (nebutinai pinigais, galvoju, gal vazinejant issiaiskinciau, kad ir jo poziuri i koki gera brendi ar ka kitka biski su laipsniais).
Na, tiesiog dabar suradau toki nuostabu zmogu, kuris visaip bando prisiderinti prie mano laisvo laiko. Vienas pravaziavimas nusimato labai ribotam laikui ir tai ta pravaziavima reiktu man baigt autobusu stotyje, tai jis sake, gales mane ir iki tos stoties nuvezt, tik kad as speciau i darba ir kad tik iskart atlikciau tuos 5 pravaziavimus ir iskart po paskutiniojo i regitra lekciau. O ir atidus mano daromoms klaidoms, stengiasi kiekviena karta paaiskint kaip geriau ir patogiau, zodziu matosi, kad zmogus tikrai atsidaves savo darbui thumbup.gif tad ir noretusi padekot, ne vien tik aciu pasakant, nors jam as jau tiek kartu skambinau ir trukdziau su savo tais pravaziavimais, kad atsiprasau ir aciu jau prisakiau, kad net nebesuskaiciuociau kiek kartu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdinga @ 2008 10 07, 13:49)
Mergaites, sekmes jums dideliausios regitroje  4u.gif
O as dabar persiregistravau egzaminui, nes labai sunkiai sekesi suderinti pravaziavimu ir darbo grafikus (nes atstumas tarp ju daugiau nei 100 km)  doh.gif Bet kai pakeiciau data, man nebeismete to raudono prasymo nr  blink.gif  Gal kuri keitete kada nors, tai ismesdavo ar ne? Na tikiuos, kad kaip dabar viska suplanavau, tai jau nebeteks keisti, tai ir to numeriuko neprireiks.

Beje, ar kuri nors papildomai "atsidekojot" savo instruktoriui? Zinau, jiems ten lieka nuo kiekvieno pravaziavimo, bet kazin kaip sureaguotu instruktorius jei jam per paskutini vaziavima dar atsilyginciau (nebutinai pinigais, galvoju, gal vazinejant issiaiskinciau, kad ir jo poziuri i koki gera brendi ar ka kitka biski su laipsniais).
Na, tiesiog dabar suradau toki nuostabu zmogu, kuris visaip bando prisiderinti prie mano laisvo laiko. Vienas pravaziavimas nusimato labai ribotam laikui ir tai ta pravaziavima reiktu man baigt autobusu stotyje, tai jis sake, gales mane ir iki tos stoties nuvezt, tik kad as speciau i darba ir kad tik iskart atlikciau tuos 5 pravaziavimus ir iskart po paskutiniojo i regitra lekciau. O ir atidus mano daromoms klaidoms, stengiasi kiekviena karta paaiskint kaip geriau ir patogiau, zodziu matosi, kad zmogus tikrai atsidaves savo darbui  thumbup.gif tad ir noretusi padekot, ne vien tik aciu pasakant, nors jam as jau tiek kartu skambinau ir trukdziau su savo tais pravaziavimais, kad atsiprasau ir aciu jau prisakiau, kad net nebesuskaiciuociau kiek kartu  ax.gif

mes su intruktorium prieš tai daug kalbėjom, tad žinojau, kad mėgsta brangų viskį, bet aš nešiau tada kai egzą išlaikiau g.gif jis mane irgi pasveikino, gelių gavau blush2.gif

o prašimo numeris vistik taspats kur prieš tai vedei bigsmile.gif
Atsakyti
O aš pikta ant Regitros, tokius ponigus lupa, o į aikštelę egzamino laikyti reikia nusigauti kaip nori, niekas neveža... protest.gif Man pėstute nuo namų iki regitros net 2 min nėra, tai net minties nekilo važiuoti su mašina blink.gif . teises laikiau pries 6 m su policininkais dar, dabar norėjau kitą kategoriją išsilaikyti, bet jokios info, kad ta aikštelė kažkur už jūrų marių... ir dar nusigaut pačiam reikia...
Atsakyti