Mergaites, sekmes jums dideliausios regitroje
O as dabar persiregistravau egzaminui, nes labai sunkiai sekesi suderinti pravaziavimu ir darbo grafikus (nes atstumas tarp ju daugiau nei 100 km)

Bet kai pakeiciau data, man nebeismete to raudono prasymo nr

Gal kuri keitete kada nors, tai ismesdavo ar ne? Na tikiuos, kad kaip dabar viska suplanavau, tai jau nebeteks keisti, tai ir to numeriuko neprireiks.
Beje, ar kuri nors papildomai "atsidekojot" savo instruktoriui? Zinau, jiems ten lieka nuo kiekvieno pravaziavimo, bet kazin kaip sureaguotu instruktorius jei jam per paskutini vaziavima dar atsilyginciau (nebutinai pinigais, galvoju, gal vazinejant issiaiskinciau, kad ir jo poziuri i koki gera brendi ar ka kitka biski su laipsniais).
Na, tiesiog dabar suradau toki nuostabu zmogu, kuris visaip bando prisiderinti prie mano laisvo laiko. Vienas pravaziavimas nusimato labai ribotam laikui ir tai ta pravaziavima reiktu man baigt autobusu stotyje, tai jis sake, gales mane ir iki tos stoties nuvezt, tik kad as speciau i darba ir kad tik iskart atlikciau tuos 5 pravaziavimus ir iskart po paskutiniojo i regitra lekciau. O ir atidus mano daromoms klaidoms, stengiasi kiekviena karta paaiskint kaip geriau ir patogiau, zodziu matosi, kad zmogus tikrai atsidaves savo darbui

tad ir noretusi padekot, ne vien tik aciu pasakant, nors jam as jau tiek kartu skambinau ir trukdziau su savo tais pravaziavimais, kad atsiprasau ir aciu jau prisakiau, kad net nebesuskaiciuociau kiek kartu