Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(*KAJA* @ 2008 10 08, 16:46)
Kokios saunuoles. Sveikinu kas issilaikete. Ziuriu, rukas rytais laikantiems egzmina- geras zenklas biggrin.gif Mama rytoj vezu laikyti. Na tikekimes 6 kartas... na buna gi nesisseka. Is 3 galimu jau paskutinysis is 3  doh.gif  Duosiu ziniu parvaziavusi.

Aš žinok dėl rūko irgi labai jaudinaus, bet viskas gerai buvo thumbup.gif Sėkmės didžiausios tavo mamytei, laukiam su gerom naujienom! wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu sveikinu, šypt! Kaip dziaugiuosi! 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Myce @ 2008 10 08, 18:47)
Sveikinu sveikinu, šypt! Kaip dziaugiuosi!  4u.gif  bigsmile.gif

Ačiū! bigsmile.gif O kada tu laikai? 4u.gif
Atsakyti
Sypt didžiausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
na kagi as rytoj bandysiu iveikti ta regitra. siandien man labai neblogai sekesi aiksteleje su instruktoriumi vazineti(po tavo sypt pasisakymo apie aikstele man net baisoka, kad ko cia taip jau gerai sekesi, bet veju blogas mintis tolliau ir tikiu sėkme 4u.gif )
ryt dar ryte bandysiu su instruktorium pravaziuoti mieste ir paliks jis tada mane jau regitroje....
gal antras kartas nemeluos...
kaja tavo mamai didžiausios sekmės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

tikuosi kaip nors isimiegosiu ir busiu rytoj rami ir pasitikinti smile.gif smile.gif
Atsakyti
Sėkmės laikančioms 4u.gif
Atsakyti
šiandien regitroj buvau, mašiną perregistravau ir kaip gaila pasidarė verysad.gif visi penki laikę aikštutėj neišlaikė schmoll.gif
Atsakyti
sveikinimai visoms islaikiusioms. o man rytoj tas kosmaras o pilvas dabar jau urzgia.bijau kad net is aiksteles neisvaziuosiu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2008 10 08, 17:14)
Aš žinok dėl rūko irgi labai jaudinaus, bet viskas gerai buvo thumbup.gif Sėkmės didžiausios tavo mamytei, laukiam su gerom naujienom! wub.gif 4u.gif

schmoll.gif
neislaike paskutine sankryzoj vel susimove.Aikstele -puikiai kaip visda...Mieste susimove. Opelis buvo, tai uzgeso is greitejimo juostos doh.gif Dabar gris i mokykla su 5 pamokom ir vel tados i Regitra. Nu bet jau 6 kartus laike doh.gif nesiseka. vis ta paskutine sankryza... Gala, kad nusiminusi ir pan.
nU met gi nemest gi dabar, tai sitiek pinigu sukista....
unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *KAJA*: 09 spalio 2008 - 13:40
labas 4u.gif
QUOTE(Sheili @ 2008 10 09, 13:47)
sveikinimai visoms islaikiusioms. o man rytoj tas kosmaras o pilvas dabar jau urzgia.bijau kad net is aiksteles neisvaziuosiu. unsure.gif

nebijok, susikaupk ir pirmyn. negalvok kad neišvažiuosi..o galvok kad išvažiuosi kad moki ,juk moki viską tik susiimk mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif

merginos aš šiandien išlaikiau praktiką thumbup.gif iš 3 karto...tikrai man 3 kartas nemelavo clap.gif..egzaminatorius papuole neblogas..(o gal aš buvau rami ir nusiteikus ax.gif ). aikštele padariau thumbup.gif ,gatvej padariau keleta klaidelių..2 posukius neparodžiau rankas užlaužiau doh.gif nu čia mano yda doh.gif ...gavau slykštu maršrutą su slyksčiom sankryžom į kairę fufui..bet susitvarkiau drinks_cheers.gif
vnž baigesi mano košmaras ir pinigų kišimas į Regitros kišene cool.gif
Papildyta:
QUOTE(*KAJA* @ 2008 10 09, 14:40)
schmoll.gif
neislaike paskutine sankryzoj vel susimove.Aikstele -puikiai kaip visda...Mieste susimove.  Opelis buvo, tai uzgeso is greitejimo  juostos doh.gif  Dabar gris i mokykla su 5 pamokom ir vel tados i Regitra. Nu bet jau 6 kartus laike doh.gif  nesiseka. vis ta paskutine sankryza... Gala, kad nusiminusi ir pan.
nU met gi nemest gi dabar, tai sitiek pinigu sukista....
unsure.gif

vajei kaip gaila.. laikykites.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DAMA XL @ 2008 10 09, 14:57)
vajei kaip gaila..  laikykites.. 4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
O ko jūs vengiat tų šlykščių maršrutų ir panašiai? Būtų mano valia, tai be ekstremalaus vairavimo kursų pažymėjimo į gatvę neišleisčiau važiuot.

Juk vairavimas - kasdienė atsakomybė už savo ir už aplinkinių sveikatą bei gyvybę!

Norėtumėt, kad jus operuotų "gydytojas", egzaminus iš trečio karto išlaikęs ir po jų gyręsis "prasprūdau"?

Kuo sudėtingesni vairavimo egzaminai turi būti ir kuo ilgesni. Po bet kokios klaidos reiktų nutraukt egzaminą ir pusmečiui uždrausti laikyt kitą. Va tada visos išmoktų vairuot kaip pridera ir nebūtų žioplinėjimų kelyje.
Atsakyti
QUOTE(kachius @ 2008 10 09, 18:57)
O ko jūs vengiat tų šlykščių maršrutų ir panašiai? Būtų mano valia, tai be ekstremalaus vairavimo kursų pažymėjimo į gatvę neišleisčiau važiuot.

Juk vairavimas - kasdienė atsakomybė už savo ir už aplinkinių sveikatą bei gyvybę!

Norėtumėt, kad jus operuotų "gydytojas", egzaminus iš trečio karto išlaikęs ir po jų gyręsis "prasprūdau"?

Kuo sudėtingesni vairavimo egzaminai turi būti ir kuo ilgesni. Po bet kokios klaidos reiktų nutraukt egzaminą ir pusmečiui uždrausti laikyt kitą. Va tada visos išmoktų vairuot kaip pridera ir nebūtų žioplinėjimų kelyje.

g.gif su tavo nuomon sutinku drinks_cheers.gif

bet visi žinom, kad geriausiai vairuot išmoksti, kai vairuoji, o kai vairavimas 1,5h kainuoja 80lt nelabai privairuosi schmoll.gif

o beto, manau toks elgesys privestų prie daugybės beteisių , belekaip vairuojančių schmoll.gif

o kai tu dar tik mašiną katik valdyt išmokai, tik teises gavai , tai braižai žemėlapy kokiais maršrutais važiuot tau patogiau ax.gif o kai gauni regitroj kokį klaikų maršrutą, tokių gatvių kurias šiaip ratu apvažiuotum??? g.gif o dar jaudulys unsure.gif čia jau reikia būt idijotu jei tikies, kad katik išmokęs vairuot žmogus pervažiuos kstremalų maršrutą schmoll.gif

idomu ar tu galėtum taip padaryt be klaidų? g.gif
Atsakyti