Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

As irgi ta pacia valanda biggrin.gif
Atsakyti
Myce kaip tau siandien sekiasi? ar pavyko su dirike pasisneket? g.gif

oj nepasisveikinau doh.gif
Labas vakaras naujoje temukeje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DAMA XL: 22 rugsėjo 2008 - 19:06
Aha, pasnekejau, viska paskundziau. Pasake man, kad as cia tokia vienintele nepatenkinta, visi ziauriai giria ta instruktoriu. Nu aisku, atsiprase uz ji, sake pasisnekes ir tiek. Tai taip ir likau nesupratus ar as cia visai kvaila ar kame cia reples doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Myce @ 2008 09 22, 19:53)
As irgi ta pacia valanda  biggrin.gif

bigsmile.gif lotuliukas.gif Galėsim kartu nervintis biggrin.gif

QUOTE(Myce @ 2008 09 22, 21:01)
Aha, pasnekejau, viska paskundziau. Pasake man, kad as cia tokia vienintele nepatenkinta, visi ziauriai giria ta instruktoriu. Nu aisku, atsiprase uz ji, sake pasisnekes ir tiek. Tai taip ir likau nesupratus ar as cia visai kvaila ar kame cia reples  doh.gif
Kažkaip nesitiki, jog esi vienintelė nepatenkinta, ypač jei jis šitaip elgiasi doh.gif Gal tiesiog kiti nutylėdavo arba šiaip ji visiems tą patį sako g.gif
Atsakyti
šypt, is kur esi? Gal net susitiksim besinervindamos biggrin.gif As atvirai pasakius irgi netikiu, kad as viena tokia, nu bet ka padarysi, vistiek baigesi visi mano reikalai su ta mokykla smile.gif
Atsakyti
Sveikos busimos vairuotojos.
Senojoj temoj klauset is kur zinojau marsruta. Klaipedoj uzsiregitravus laikyti egzamina yra pasakomas ir marsruto mieste Nr. Marsrutai iskabinti salia, pasiziurejau ir pergalvojau visa. Ten dar ir kryptys nurodytos i kuria puse pradedama vaziuoti, pro kur griztama. Bet regitrininkas liepe vaziuoti priesinga kryptim. Gal ten tik pavyzdziai.
Atsakyti
Sveikos mergaites mirksiukas.gif tik nebuvau kelias dienas prisijungusi ir jau tiek pribendravot, saunuoles 4u.gif Beje, sveikinimai igijusioms vairuotojo pazymejima 4u.gif
O man ir si karta tikriausiai nelemtas tas VP doh.gif taip graziai viskas buvo suplanuota jau visas menuo, kad ketvirtadieni is po naktines vykstam pas MB tevus, as su instruktorium pralekiu gatves ir aikstele, veliau dar su MB aikstelej pasistumdau, o penktadieni ryte bandau "paimt" ta regitra, o vakar vakare MB virsininkas sukeite jam grafika ir jis dirba iki pat penktadienio vakaro. Na, nezinau, kodel, bet visa savaitgali buvo tokia nuojauta, kuri ir neapgavo manes blink.gif MB sako, vaziuot su autobusu ketvirtadieni ir viska susitvarkyt kaip suplanuota (nors jau bus daug sunkiau suspet, nes laikas ziauriai spaus), o man jau nuo vakar mintys sukasi, kad viska atidet blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdinga @ 2008 09 23, 09:18)
Sveikos mergaites  mirksiukas.gif tik nebuvau kelias dienas prisijungusi ir jau tiek pribendravot, saunuoles  4u.gif Beje, sveikinimai igijusioms vairuotojo pazymejima  4u.gif
O man ir si karta tikriausiai nelemtas tas VP  doh.gif taip graziai viskas buvo suplanuota jau visas menuo, kad ketvirtadieni is po naktines vykstam pas MB tevus, as su instruktorium pralekiu gatves ir aikstele, veliau dar su MB aikstelej pasistumdau, o penktadieni ryte bandau "paimt" ta regitra, o vakar vakare MB virsininkas sukeite jam grafika ir jis dirba iki pat penktadienio vakaro. Na, nezinau, kodel, bet visa savaitgali buvo tokia nuojauta, kuri ir neapgavo manes blink.gif MB sako, vaziuot su autobusu ketvirtadieni ir viska susitvarkyt kaip suplanuota (nors jau bus daug sunkiau suspet, nes laikas ziauriai spaus), o man jau nuo vakar mintys sukasi, kad viska atidet blush2.gif

Na jau, baik. Jeigu dėl kažkokių rimtų problemų ar stiprių dvejonių, nepasitikėjimo savimi, o čia - MB negali. Na ir gerai, be jo puikiai susitvarkysi. Nepradėk tik abejoti. Užsibrėžei - siek iki galo mirksiukas.gif
Juk mes tavęs laukiam kitoj temukėj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdinga @ 2008 09 23, 09:18)
Sveikos mergaites  mirksiukas.gif tik nebuvau kelias dienas prisijungusi ir jau tiek pribendravot, saunuoles  4u.gif Beje, sveikinimai igijusioms vairuotojo pazymejima  4u.gif
O man ir si karta tikriausiai nelemtas tas VP  doh.gif taip graziai viskas buvo suplanuota jau visas menuo, kad ketvirtadieni is po naktines vykstam pas MB tevus, as su instruktorium pralekiu gatves ir aikstele, veliau dar su MB aikstelej pasistumdau, o penktadieni ryte bandau "paimt" ta regitra, o vakar vakare MB virsininkas sukeite jam grafika ir jis dirba iki pat penktadienio vakaro. Na, nezinau, kodel, bet visa savaitgali buvo tokia nuojauta, kuri ir neapgavo manes blink.gif MB sako, vaziuot su autobusu ketvirtadieni ir viska susitvarkyt kaip suplanuota (nors jau bus daug sunkiau suspet, nes laikas ziauriai spaus), o man jau nuo vakar mintys sukasi, kad viska atidet blush2.gif

ei sirdinga ko pasuoji unsure.gif juk buvai tai ryžtingai nusiteikus g.gif

aš irgi dvėjoju..bet eisiu užteks gumą tamtyt..beto įkitą temuke norisi blush2.gif blush2.gif aš su baltu pavydu ten užsuku pasiskaitinėti..o pasisakyti nedrįstu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 09 23, 08:14)
Na jau, baik. Jeigu dėl kažkokių rimtų problemų ar stiprių dvejonių, nepasitikėjimo savimi, o čia - MB negali. Na ir gerai, be jo puikiai susitvarkysi. Nepradėk tik abejoti. Užsibrėžei - siek iki galo mirksiukas.gif
Juk mes tavęs laukiam kitoj temukėj mirksiukas.gif

Na, tu dvejoniu, manau, buvo ir bus ax.gif blush2.gif O ta kita temuke, tai nuolat seku seku, skaitineju mirksiukas.gif ir jau norisi ten pasibelst mirksiukas.gif
Tas MB darbas nebutu priezastis, jei laikyciau tame mieste kur ir gyvenam bei dirbam, bet, kad man iki regitros ir instruktoriaus reikia baladotis daugiau nei 100 km doh.gif Su autobusu as puse dienos sugaisiu, tai pavazinet nelabai liks laiko, o ir ryte gerai kelio nezinau tame mieste iki regitros blink.gif nors busimas uosvis sake, jau nuves mane kur as tik noresiu ir kur tik man reikes ax.gif

Paziurejau regitroj, nelabai nusikeltu, tik iki rugsejo 30 dienos, bet jau taip nekyla ranka persiregistruot lotuliukas.gif Tad manau, kad reiks susispaust laiko atzvilgiu ir sturmuot penktadieni ta regitra, tad einu kirpyklon, "issiciustyt", bo penktadieni VP reiks fotkintis lotuliukas.gif (drambliuko svajones apie VP penktadieni) lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sirdinga: 23 rugsėjo 2008 - 09:28
QUOTE(Myce @ 2008 09 22, 21:01)
Aha, pasnekejau, viska paskundziau. Pasake man, kad as cia tokia vienintele nepatenkinta, visi ziauriai giria ta instruktoriu. Nu aisku, atsiprase uz ji, sake pasisnekes ir tiek. Tai taip ir likau nesupratus ar as cia visai kvaila ar kame cia reples  doh.gif

blink.gif va visusr tapati sako ..o kad kažkoks postumis butu schmoll.gif
bet vistiek saunuole kad išdrisai drinks_cheers.gif mirksiukas.gif minusiukas bus jam smile.gif

QUOTE(kukutiene @ 2008 09 23, 00:31)
Sveikos busimos vairuotojos.
Senojoj temoj klauset is kur zinojau marsruta. Klaipedoj uzsiregitravus laikyti egzamina yra pasakomas ir marsruto mieste Nr. Marsrutai iskabinti salia, pasiziurejau ir pergalvojau visa. Ten dar ir kryptys nurodytos i kuria puse pradedama vaziuoti, pro kur griztama. Bet regitrininkas liepe vaziuoti priesinga kryptim. Gal ten tik pavyzdziai.

įdomiai kaip .Vilniuj tai nėra ,kad pasakomas...jo iškabintas ir inete galima rast tų maršrutų ..bet tiksliai nieks nežino g.gif

labas 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(sirdinga @ 2008 09 23, 10:26)
Na, tu dvejoniu, manau, buvo ir bus   O ta kita temuke, tai nuolat seku seku, skaitineju  mirksiukas.gif ir jau norisi ten pasibelst mirksiukas.gif
Tas MB darbas nebutu priezastis, jei laikyciau tame mieste kur ir gyvenam bei dirbam, bet, kad man iki regitros ir instruktoriaus reikia baladotis daugiau nei 100 km doh.gif Su autobusu as puse dienos sugaisiu, tai pavazinet nelabai liks laiko, o ir ryte gerai kelio nezinau tame mieste iki regitros  blink.gif  nors busimas uosvis sake, jau nuves mane kur as tik noresiu ir kur tik man reikes 

Paziurejau regitroj, nelabai nusikeltu, tik iki  rugsejo 30 dienos, bet jau taip nekyla ranka persiregistruot  lotuliukas.gif Tad manau, kad reiks susispaust laiko atzvilgiu ir sturmuot penktadieni ta regitra, tad einu kirpyklon, "issiciustyt", bo penktadieni VP reiks fotkintis  lotuliukas.gif (drambliuko svajones apie VP penktadieni)  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif clap.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DAMA XL: 23 rugsėjo 2008 - 09:36
As ir dziaugiuosi, kad pasakiau, nors taip sunku buvo perlipt per save, neina man taip akiu draskyt ir pan. Nuejau ir galvoju ai gal nieko nesakyt, bet isdrisau biggrin.gif

Ei, gal zinot kokios klaidos yra kritines? doh.gif
Atsakyti