Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(Myce @ 2008 09 23, 10:57)
As ir dziaugiuosi, kad pasakiau, nors taip sunku buvo perlipt per save, neina man taip akiu draskyt ir pan. Nuejau ir galvoju ai gal nieko nesakyt, bet isdrisau  biggrin.gif 

Ei, gal zinot kokios klaidos yra kritines?  doh.gif

jų yra daug pasižiūrėk Kritinės klaidos ir kt 4u.gif
Atsakyti
O aciu aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DAMA XL @ 2008 09 23, 08:22)
ei sirdinga ko pasuoji unsure.gif juk buvai tai ryžtingai nusiteikus  g.gif

aš irgi dvėjoju..bet eisiu užteks gumą tamtyt..beto įkitą temuke norisi blush2.gif  blush2.gif aš su baltu pavydu ten užsuku pasiskaitinėti..o pasisakyti nedrįstu blush2.gif

Na yra to ryzto dar, bet, kad suplanuoji vienaip, o iseina visada kitaip. Negana, dar gripo bacilos uzpuole doh.gif Sedziu prisipirkus citrinu ir imbiero ir uzsitaisius karstos arbatikes. Tikiuos, kad gal neteks atsigult i patalus kelioms dienoms blink.gif
O dvejones kyla is to, kad pries kelias dienas tik patvirtinima gavau, kad regitroj negrazus darbai vyksta ir tik laimes dalykas i kuri sarasa ta diena pateksi, todel labai pikta ir pavargus esu jau vien nuo to ruosimosi eit i ta regitra doh.gif O jei dar si karta nepasiseks, tai dar sekantis kartas jau bus mano paskutinis po kurio teks soliuot papildomu popieriuko is mokyklos doh.gif Na, taip. Praktikos niekada nebus per daug, bet, kad ir dabar visi sako, kad jei ir padarau kokias klaidas tai tik per skubejima arba kaip tik per atsarguma.Tiesiog turiu nusiramint, nes viska man toj regitroj daro jaudulys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Myce @ 2008 09 22, 21:28)
šypt, is kur esi? Gal net susitiksim besinervindamos  biggrin.gif
Iš Panevėžio, o tu? 4u.gif

QUOTE(kukutiene @ 2008 09 23, 00:31)
Sveikos busimos vairuotojos.
Senojoj temoj klauset is kur zinojau marsruta. Klaipedoj uzsiregitravus laikyti egzamina yra pasakomas ir marsruto mieste Nr. Marsrutai iskabinti salia, pasiziurejau ir pergalvojau visa. Ten dar ir kryptys nurodytos i kuria puse pradedama vaziuoti, pro kur griztama. Bet regitrininkas liepe vaziuoti priesinga kryptim. Gal ten tik pavyzdziai.
Panevėžyje tas pats drinks_cheers.gif Draugė neseniai laikė, tai irgi pasakė maršrutą, leido pasižūrėti į jį ant sienos.
Atsakyti
tai juk privaloma pasakyti marsruta. pas mus tik ji pasako ne kai uzsiregistruoji o kai ateini jau laikyti egzo. pasako marsruta ka aikstelej daryt reikes, tada duoda kelias minutes susipazinti su marsrutu ir pirmyn i trasa
Atsakyti
QUOTE(VaNilline @ 2008 09 23, 14:40)
tai juk privaloma pasakyti marsruta. pas mus tik ji pasako ne kai uzsiregistruoji o kai ateini jau laikyti egzo. pasako marsruta ka aikstelej daryt reikes, tada duoda kelias minutes susipazinti su marsrutu ir pirmyn i trasa

Manau, kukutiene, tą ir norėjo pasakyti, nes Klaipėdoje maršruto nr sužinai visad, kai ateini laikyti egzaminą. O kurias figūras reikės atlikti pasako egzaminuotojas jau pradėjus egzaminą aikštelėje, bent jau man taip buvo..
Atsakyti
Na, vsio nuspresta ax.gif Uzsiregistravau ketvirtadieni per pati vakarini pika tame mieste, kur laikysiu egzamina, papildoma pamoka su instruktoriumi ir eisiu as i ta regitra penktadieni scare.gif nors kartu ir labai juokas ima hah.gif issijuoks ketvirtadieni ir naujas mano instruktorius is manes, sakys "mergyt, gal nebejuokink tu tos regitros" lotuliukas.gif Dabar juokiuos kaip kokia durne viena prie kompo sededama is savo baimes ir pasiryzimo uzkariaut regitra, bet, jauciu, penktadieni tas juokas virs graudziom asarom blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdinga @ 2008 09 23, 14:53)
Na, vsio nuspresta  ax.gif  Uzsiregistravau ketvirtadieni per pati vakarini pika tame mieste, kur laikysiu egzamina, papildoma pamoka su instruktoriumi ir eisiu as i ta regitra penktadieni  scare.gif nors kartu ir labai juokas ima hah.gif issijuoks ketvirtadieni ir naujas mano instruktorius is manes, sakys "mergyt, gal nebejuokink tu tos regitros"  lotuliukas.gif Dabar juokiuos kaip kokia durne viena prie kompo sededama is savo baimes ir pasiryzimo uzkariaut regitra, bet, jauciu, penktadieni tas juokas virs graudziom asarom  blush2.gif  lotuliukas.gif

Kad Tu žinotum, kiek aš kartų verkiau eidama laikyti irnesakyk.gif Svarbiausia, tikėk, kad moki vairuoti, nes kitaip nieko gero nebus 4u.gif
Atsakyti
Na jau ir aš rytoj po nemažos pertraukos laikysiu egzaminą jau 6 kartą. Dar darau smulkias klaideles, tai ant ištisinės užvažiuoju, nu Regitroj čia jau ne smulki biggrin.gif Dabar eisiu niekam nesakiusi, kad jei neišlaikyčiau, tai ir liktų paslaptimi biggrin.gif Bandau save tikint, kad bus viskas gerai, bet vistiek viduj jaučiu, kad vėl susimausiu verysad.gif Atrodo jau kiek kartų ėjau, turėčiau nebebijot, bet kai nueinu drebu belekaip, nu tokia įtampa būn, kad nesusitvarkau ir pradedu nesamones daryt smile.gif Kurių šiaip važinėjant nedarau. Galėtų egzaminą užskaityt kaip važinėjimą su savo instruktorium biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(babyspice @ 2008 09 24, 06:28)
Na jau ir aš rytoj po nemažos pertraukos laikysiu egzaminą jau 6 kartą. Dar darau smulkias klaideles, tai ant ištisinės užvažiuoju, nu Regitroj čia jau ne smulki  biggrin.gif Dabar eisiu niekam nesakiusi, kad jei neišlaikyčiau, tai ir liktų paslaptimi  biggrin.gif Bandau save tikint, kad bus viskas gerai, bet vistiek viduj jaučiu, kad vėl susimausiu  verysad.gif Atrodo jau kiek kartų ėjau, turėčiau nebebijot, bet kai nueinu drebu belekaip, nu tokia įtampa būn, kad nesusitvarkau ir pradedu nesamones daryt  smile.gif Kurių šiaip važinėjant nedarau. Galėtų egzaminą užskaityt kaip važinėjimą su savo instruktorium  biggrin.gif

Sekmes tau 4u.gif O tas jaudulys, manau, visoms yra, na bent daugumai, kad ir kelinta karta eitu i ta regitra. As penktadieni eisiu i regitra 3 karta ir tai uzeina net dabar baimes priepuoliai, kad atrodo, jog neverta net megint, nes rezultatas toks pat bus doh.gif o tai kaip besijausiu ketvirtadienio vakara arba penktadieni iki egzamino? g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VaNilline @ 2008 09 23, 14:40)

Pvz as tik pravaziavus estakada suzinojau i kuri garaza toliau man reikia vaziuoti. O kai isvaziavau i gatve man tiesiog sake kada kur sukti, o marsruto net nezinojau.
Atsakyti
QUOTE(Ankh @ 2008 09 24, 11:49)
Pvz as tik pravaziavus estakada suzinojau i kuri garaza toliau man reikia vaziuoti. O kai isvaziavau i gatve man tiesiog sake kada kur sukti, o marsruto net nezinojau.

drinks_cheers.gif

sekmės visoms pasirįžusioms laikyti thumbup.gif

babyspice aš ir kai mokiaus ir kai laikiau tik trys žmonės žinojo, pasakiau kitiems tik kai teises atsiėmiau ax.gif
Atsakyti