Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

sveikos, ateinu pasigirti ax.gif
islaikiau egza is pirmo karto, na neskaitant tu dvieju kartu kai prie 4 metus laikiau... dziaugiuosi nerealiai, toks fainas egzaminuotojas pasitaike, jokio streso nejauciau, tik va su masiniuku pradzioj problemu buvo, nes labai jau jautrios tos astros doh.gif

labai aciu kazkuriai rekomendavusiai instruktoriu Zigmanta thumbup.gif nerealus, o kaip gerai aikstele ismokino thumbup.gif

sekmes belaikancioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu 4u.gif labai smagu smile.gif Matai,as irgi po 4 metu pertraukos nusprendziau,kad reikia baigti ta reikala,gal tada nebuvo tokio didelio noro ir poreikio kaip dabar smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Celeste @ 2008 10 12, 21:18)
as su mama bandysiu dar pasivazineti....jau su instruktorium papildomus vaziavau pries 2 karta  blush2.gif  bet per antra tai pati ziopla buvau,kliudziau kuoliuka aikstelej... blush2.gif  reik aikstele pasipraktikuot dar,o gatvej tai jau kaip nors,sake instruktorius vaziuoju neblogai  blush2.gif

Aga, gatveje man irgi gerai,dabar vien tik aiksteleje tobulinu igudzius su intsr., o savaitgali su vyru biggrin.gif Mes dar parodysim, ane celeste mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pauling: 13 spalio 2008 - 10:25
QUOTE(Pauling @ 2008 10 13, 10:23)
Sveikinu 4u.gif  labai smagu smile.gif  Matai,as irgi po 4 metu pertraukos nusprendziau,kad reikia baigti ta reikala,gal tada nebuvo tokio didelio noro ir poreikio kaip dabar smile.gif

aciu.

vat butent, kad tokio poreikio nebuvo.

sekmes belaikancioms!
Atsakyti

Sveikinimai masiniukus vairuojancioms jau savarankiskai, o ne su instruktoriumi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
gal kas zinote instruktoriaus tel. kuris moko su automatu.labai lauksiu jei kas zino. vilniuje. lauksiu i az. thumbup.gif
Atsakyti
laikau rytoj, antra karta siemet, taciau 6ta istorini karta... bandau skaityt jusu istorijas ir palinket sau sekmes smile.gif Tikiuosi, kad sikart pavyks. Instruktorius sako, kad tikrai viska moku. Ziuresim smile.gif

Apie VLN Regitra nieko blogo nesakysiu, normalus jie vyrai, bet tvarka ten tokia, kad labai jau reikia preciziskai vairuoti smile.gif

Palinkekit man sekmes!
Atsakyti
Linkiu kuo didziausios sekmes! smile.gif Svarbiausia nesinervuoti mirksiukas.gif Ir pranesk kaip sekes smile.gif
Kita savaite ir as einu laikyti tongue.gif
Atsakyti
Takahashi, sėkmės!

Laikau ir aš rytoj. Trečią kartą. Neišlaikysiu, tai turbūt mesiu viską. Atsibodo, jau bloga pagalvot apie tą Regitrą. Vien todėl, kad gerai važiuoju, bet tai per jaudinimąsi neišlaikau, tai tyčia sukerta kad papildyčiau Regitros sąskaitą. Ne mano nervams tokie išbandymai. O ir instruktorius nevažinėja daugiau su manim, nes nebežino, ko dar mokyt. Kito instruktoriaus nenoriu, tai likau nepavažinėjus aikštelėj prieš egzaminą. Bet lyg ir be klaidų pravažiuoju visą laiką, tik šiaip dėl užtikrintumo gerai būtų... Ai, žodžiu, nuotaikos nėra. Nežinau, kaip ten bus.
Atsakyti
Jei kam reikia vair.instrukt. telef. Šiauliuose, rašykit PM smile.gif
Atsakyti

Sekmes laikancioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laugh_Cry @ 2008 10 15, 23:27)
Laikau ir aš rytoj. Trečią kartą. Neišlaikysiu, tai turbūt mesiu viską.

Nu jau, mes jin cia viska matai biggrin.gif Nepergyvenk, zinai kad gerai vairuoji ir islaikysi. Parasyk butinai kaip sekesi!

As jau vazineju gatvemis.... Dieve padek, baisu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laugh_Cry @ 2008 10 15, 21:27)
Takahashi, sėkmės!

Laikau ir aš rytoj. Trečią kartą. Neišlaikysiu, tai turbūt mesiu viską. Atsibodo, jau bloga pagalvot apie tą Regitrą. Vien todėl, kad gerai važiuoju, bet tai per jaudinimąsi neišlaikau, tai tyčia sukerta kad papildyčiau Regitros sąskaitą. Ne mano nervams tokie išbandymai. O ir instruktorius nevažinėja daugiau su manim, nes nebežino, ko dar mokyt. Kito instruktoriaus nenoriu, tai likau nepavažinėjus aikštelėj prieš egzaminą. Bet lyg ir be klaidų pravažiuoju visą laiką, tik šiaip dėl užtikrintumo gerai būtų... Ai, žodžiu, nuotaikos nėra. Nežinau, kaip ten bus.

Net nemegink visko mest, o sito,manau net neprireiks, nes siandien tau pavyks paiimt ta regitra mirksiukas.gif
As irgi 3 kartus neislaikiau, nors instruktorius vazinejant sakydavo, kad nematau klaidu del ko neislaikei ar turetum neislaikyt.Dabar vazineju tuos papildomus penkis pravaziavimus, vaziuoju ir kaifuoju, kad dar papildomai tobulinu savo igudzius (nors dabar jie dvigubai kainuoja). O buvo minciu ivairiu doh.gif Viska mest, i egzamina eit su diktafonu rankineje ir veliau kreiptis i aukstesnes institucijas, kol galu gale vistiek pasiryzau "demust"iki galo su ta regitra. Taigi auksciau galva ir soliuok i ta regitra su mintimi, kad ji net neverta tavo tokiu isgyvenimu.
Papildyta:
QUOTE(Takahashi @ 2008 10 15, 17:27)
laikau rytoj, antra karta siemet, taciau 6ta istorini karta...

Pirmiausia tai dideliausios sekmes.
O antra, nu negaliu kaip lotuliukas.gif labai juokingai skamba tas 6 istorinis kartas, ir tikrai ne delto, kad 6, o tiesiog kad egzaminai regitroj tikrai Istoriniai lotuliukas.gif Paciai jau sekantis kartas bus tas 5 istorinis ir, manau, kad dar nepaskutinis lotuliukas.gif Jau regitros istorijoj as pasizymejus pakankamai busiu ax.gif blush2.gif
Atsakyti