Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(Pauling @ 2008 10 10, 18:28)
Na, as 2 karta laikysiu spalio 25d,gal kuri nors  irgi ta pacia diena uzsirasius? smile.gif
Mokausi su instruktorium,gan gerai sekasi,tik aiksteleje reikia patobulinti  ax.gif 
Pirma karta kai laikiau,gesau aiksteleje,atrodo viska taip pat darau kaip mokiausi,o regitroje sankaba vos greiciau paleidi ir gesta doh.gif
turiu dar laiko,tikiuosi 2 kartas nemeluos ax.gif 

Sekmes laikancioms smile.gif  ir sveikinimai islaikiusioms 4u.gif

as irgi laikau spalio 25 diena bigsmile.gif kelinta valanda jus?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Niu, ka visgi nuejau laikyt egzamino ir kaip tikejausi - neislaikiau, bet si karta neverkiu, juokas ima lotuliukas.gif
Gavau astra doh.gif ir egzaminuotoja kirstuka doh.gif bande suvartyti su klausimais blink.gif bet atsakiau. 4 kartus uzgesau ant estakados, nors niekada negesdavau doh.gif , o susimoviau parkavime, kai is jaudulio blogai masina pasistaciau, o paskui nesugebejau pasitaisyti doh.gif
Liko dar du kartai rolleyes.gif gal kada nors ir nugalesiu as ta regitra cool.gif
Sekmes visoms laikancioms thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2008 10 11, 09:20)
Labas rytas 4u.gif
Niu, ka visgi nuejau laikyt egzamino ir kaip tikejausi - neislaikiau, bet si karta neverkiu, juokas ima lotuliukas.gif
Gavau astra doh.gif ir egzaminuotoja kirstuka doh.gif bande suvartyti su klausimais blink.gif bet atsakiau. 4 kartus uzgesau ant estakados, nors niekada negesdavau doh.gif , o susimoviau parkavime, kai is jaudulio blogai masina pasistaciau, o paskui nesugebejau pasitaisyti doh.gif
Liko dar du kartai rolleyes.gif gal kada nors ir nugalesiu as ta regitra cool.gif
Sekmes visoms laikancioms thumbup.gif

Šaunuolė, kad neliūdi drinks_cheers.gif Nieko čia baisaus, kai turi dar bandymų. Ne kokie stojamieji drinks_cheers.gif Aš su Astra irgi pirmą kartą gesau, bet antrą kartą gavau lygiai tą pačią, su tais pačiais numeriais biggrin.gif Nė karto neužgesau biggrin.gif Joms gazo reikia daugiau.
Atsakyti
kur galėčiau pasitikrinti ar mano pažymėjimas pagamintas rolleyes.gif arba aš nemoku ieškot, bet regitra.lt tinklapyje nieko nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kijara @ 2008 10 11, 13:59)
kur galėčiau pasitikrinti ar mano pažymėjimas pagamintas  rolleyes.gif  arba aš nemoku ieškot, bet regitra.lt tinklapyje nieko nėra  g.gif

Yra yra smile.gif

https://212.59.5.68/...mp;statid=menu1
Atsakyti
QUOTE(Elisha @ 2008 10 10, 21:01)
kachius, skaičiau skaičiau Jūsų pasisakymus, na, žinote, rašydamas, kad mėgstate pastatyti mašinas, tip top, kad prieky ir gale mašinos tik žmogus gali praeiti - O elementariausias atstumas tarp parkavimo, nebėra taisyklė? Kodėl dėl Jūsų, jei ir prieky taip pat kažkas pastatė, turi kentėti? Taip, žinoma, sakysit, nemoki, nevairuok, bet tai galima ir gerbti kitus . Pati prisimenu, kai tik išsilaikius, taip pat užstatė, niekada nepatikėsiu, kad tik pradėjus vairuot jau super profas. Ir taip, turėdamas VP geriausiai išmoksti vairuoti, pirmiausiai, kad vien važiuosi savo mašina, važiuoji ten kur reikia ir pan. Sakau irgi iš patirties. Ir ne vien moterys nori praslysti ir pan. Kodėl nešnekat ir apie vyrus, lakstancius kaip nežinia kas ir nežinia kaip jie gavo tuos VP.

Kažkaip nerišli Jūsų kalba, nežinau, ar teisingai supratau. Kai parkuoji automobilį prie šaligatvio tarp dviejų kitų (vienas prieky, kitas - gale), tai, jei nėra atitinkamo žymėjimo, galioja sveiko proto taisyklė "jei įmanoma įvažiuot, tai įmanoma išvažiuot).

Kas turėtų kentėt? Tas, kas prieky pasistatė? Jei jam lieka tiek, kiek man, tai turi užtekt. Visados pasižiūriu, ar įmanoma kitam žmogui išvažiuot. Ar tas žmogus sugebės - kitas klausimas. Užsirašinėju automobilių, šalia kurių arti pastačiau savąjį, numerius - dėl visa ko. Yra tekę susisiekti su moterimi dėl nubrozdinto bamperio, pagrasinau įdavimu į policiją (būtų apkaltintas pabėgimu iš įvykio vietos) - susimokėjo kaip didelė.

Žinoma, vairavimo išmokti galima tik tuo nuoširdžiai domintis.

Dėl lakstančių vyrų - kitas klausimas. Pats nelakstau milžiniškais greičiais, bet tempą palaikau didžiausią, už kurį negaučiau baudos smile.gif Manevruoju greitai, automobilis stabilus, labai kietos važiuoklės - posūkiuose nesvyra ir galiu nelėtindamas įveikinėt sankryžas ar žiedus.

Neprotingas lakstymas nepatinka ir man, bet čia sugebėjimo išlaikyti vairavimo egzaminą ir tolesnės vairavimo "karjeros" dalykai yra visiškai nesusiję wink.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif norejau paklausti,kur galiu rasti informacija,ar baigus mokykla gali mane dar papildomai pamokyti vyras jis turi vairuotojo pažymejimą tik B kategorijos ?Ačiū už atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabrelia @ 2008 10 11, 20:52)
Labutis 4u.gif norejau paklausti,kur galiu rasti informacija,ar baigus mokykla gali mane  dar papildomai  pamokyti vyras jis turi vairuotojo pažymejimą tik  B kategorijos ?Ačiū už atsakyma 4u.gif

Berods KET yra parasyta mirksiukas.gif
Vyras turi tureti ne mazesni nei 5 metai staza mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Celeste @ 2008 10 10, 21:32)
as irgi laikau spalio 25 diena  bigsmile.gif  kelinta valanda jus?

O geras! tongue.gif As 11:30 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pauling @ 2008 10 12, 18:43)
O geras! tongue.gif  As 11:30  smile.gif

9h ax.gif bet galvoju gal reikia nusikelti dar..nes man tai bus 3 kartas....
Atsakyti
QUOTE(Celeste @ 2008 10 12, 19:56)
9h  ax.gif  bet galvoju gal reikia nusikelti dar..nes man tai bus 3 kartas....

Bus viskas gerai,svarbu nesinervuoti smile.gif Tu papildomas pamokas pasiemus? as dar su instruktorium vazinejuos.... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pauling @ 2008 10 12, 20:42)
Bus viskas gerai,svarbu nesinervuoti smile.gif  Tu papildomas pamokas pasiemus?  as dar su instruktorium vazinejuos.... tongue.gif

as su mama bandysiu dar pasivazineti....jau su instruktorium papildomus vaziavau pries 2 karta blush2.gif bet per antra tai pati ziopla buvau,kliudziau kuoliuka aikstelej... blush2.gif reik aikstele pasipraktikuot dar,o gatvej tai jau kaip nors,sake instruktorius vaziuoju neblogai blush2.gif
Atsakyti