QUOTE(Muera @ 2008 10 21, 20:16)
mano MB siandie pirma kart ejo laikyt ir neislaike... mokesi ant penkto guolio (golf), o gavo opel universala... vien zo nuo trumpiausios persoko ant ilgiausios...
taigi statydamas istrizai atbula, bijodamas del ilgos siknos nedavaziavo iki galo.. taigi egzas baigtas...
durnynas ir tiek... gyvenime jam to universalo niekad nereiks vairuot... o jei ir reiks.. tai islipes paziures, kad masinos nosis islindusi, ilips atgal ir pasitaisys

durnynas ir tiek... gyvenime jam to universalo niekad nereiks vairuot... o jei ir reiks.. tai islipes paziures, kad masinos nosis islindusi, ilips atgal ir pasitaisys
kokiam mieste laike? pvz. kaune tikrai placios ir ilgos tos aiksteles, su universalu tikrai tilptu... juk yra veidrodeliai galima pasiziureti ar gali dar atbulas vaziuoti, yra stulpeliai pastatyti ir reikia taip ivaziuoti, kad lyg vartus galetum uzdaryti... nieko nekaltinu, bet tiesiog nerealu, kad nebuvo vietos giliau ivaziuoti....
sekmes belaikant antra karta!
QUOTE(uogele @ 2008 10 21, 21:54)
nuoširdžiai sveikinu visas išlaikiusias
na kagi aš bandysiu eiti trečia kartą laikyti ketvirtadienį.
baimės lyg ir nėra, tik bijau vėl negauti kokio kledaro, kuris stabdant gesta.šiandien važiavau su instruktorium sakė neturi ko manęs mokyti, bet aš vis tiek noriu prieš egzą dar pravažiuoti. aikštelėj nevažiavau, tai biški neramu, bet praeitą kartą kai laikiau tai jau tiek buvau atkalus kad ne klaidų pravažiavau.
žiųrėsim ar nusišypsos man laimė, jei ne drošiu pakartoti kursą
sekmės visoms laikančioms

na kagi aš bandysiu eiti trečia kartą laikyti ketvirtadienį.
baimės lyg ir nėra, tik bijau vėl negauti kokio kledaro, kuris stabdant gesta.šiandien važiavau su instruktorium sakė neturi ko manęs mokyti, bet aš vis tiek noriu prieš egzą dar pravažiuoti. aikštelėj nevažiavau, tai biški neramu, bet praeitą kartą kai laikiau tai jau tiek buvau atkalus kad ne klaidų pravažiavau.
žiųrėsim ar nusišypsos man laimė, jei ne drošiu pakartoti kursą

sekmės visoms laikančioms

sekmes belaikant!
QUOTE(jolita23 @ 2008 10 22, 08:51)
Sveikos, aš vakar antrą kartą jau neišlaikiau
Labai pykstu ant savęs. Susimoviau ant estakados
Į tas mažutes mokyklines estakadas be jokių problemų užvažiuodavau, o Regitroj nepasisekė
Paskui egzaminuotojas parodė paaiškino, ką ne taip darau

QUOTE(malvea @ 2008 10 22, 09:41)
pas mus irgi aukstesne buvo

o siaip metodas tas pats estakados ar ant auksto kalno ar ant zemo vaziuoji..... reikia nenumesti sankabos, kad neuzgestu ir nepariedetu atgal, atleidineti iki tol sankaba kol variklis jau nores vaziuoti, tada gaziuko ir wualia