Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(Laugh_Cry @ 2008 10 22, 17:37)
Jo, ten pas tas mašiniukes varikliukai silpni, o aš dar iš eilės 3 kartus tą pačią Astrą gavau, tai vaje kaip spėjau priprast prie jos  biggrin.gif Bet pedalai tai man nelabai  schmoll.gif  Aišku, pati kalta, kad neužsidėjau kokių kedukų, o ilgus batus su kietu padu, tai vis turėdavau pasitasyt koją ant pedalo, nes slysdavo. O dar tas sankabos girgždėjimas kaip iš proto varė  doh.gif

as per vaziavimus visus batus isbandziua biggrin.gif su ilgaauliais iskarto pasakiau, kad neisiu, nes pradzioj labai sunku vaziuot buvo, po to pripratau ir netrukde, tai ejau su sportinio tipo bateliais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 10 22, 19:01)
as per vaziavimus visus batus isbandziua biggrin.gif  su ilgaauliais iskarto pasakiau, kad neisiu, nes pradzioj labai sunku vaziuot buvo, po to pripratau ir netrukde, tai ejau su sportinio tipo bateliais  thumbup.gif

Bet kad per važiavimus ne tokie slidūs pedalai. Gal kad daugiau jau paminkyti biggrin.gif Nes su tais batais tai buvau ir pravažiavime, ir su tėvo mašina, ir nieko, o Regitroj taip nepatogu, nors tu ką.
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 10 22, 16:45)
tai, kad ten nera ko uzgesti, tikrai, juk 1 begiu vaziuoji, duodi gazo ir po to stabdai  mirksiukas.gif

sekmes dar karta! 4u.gif

Kai pati esi issilaikiusi tai atrodo,kad nera ko gesti.... bet toms kurios dar laikosi,jaudulys,baime ir tt daro savo...... ir neuzgesti atrodo laaaaabai sudetinga mirksiukas.gif
Atsakyti
as pirma karta,kvaile, nuejau su kulniukais lotuliukas.gif tai dabar eisiu su kedukais smile.gif
Grizau is vairavimo,puikiai sekes,pasak instrukt. turiu islaikyti biggrin.gif dar sestadieni pasivazinesiu pries egza-apsilima padarysiu,o tada i trasa ax.gif
Mergikes,kas dar sumanim eina i Regitra sestadieni 11:30?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pauling: 22 spalio 2008 - 18:19
QUOTE(Laugh_Cry @ 2008 10 22, 18:17)
Bet kad per važiavimus ne tokie slidūs pedalai. Gal kad daugiau jau paminkyti  biggrin.gif Nes su tais batais tai buvau ir pravažiavime, ir su tėvo mašina, ir nieko, o Regitroj taip nepatogu, nors tu ką.

o man i Zigmanto astruke isedus jau nepatogu buvo... unsure.gif

QUOTE(Signa... @ 2008 10 22, 18:18)
Kai pati esi issilaikiusi tai atrodo,kad nera ko gesti.... bet toms kurios dar laikosi,jaudulys,baime ir tt daro savo...... ir neuzgesti atrodo laaaaabai sudetinga  mirksiukas.gif

taip isdalies sutinku su jumis... issilaikius tai kitaip galvoju, bet juk cia nera estakada, apie estakada taip nesakyciau... blush2.gif o ir jei nenumetinejat sankabos (jei neturit tokio pomegio smile.gif ) tai tikrai nera sudetinga... juk vairavimo mokykla baigusios visos pradeti vaziuoti mokam mirksiukas.gif o cia dasideda tik daugiau gaziuko...
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 10 22, 19:29)
o man i Zigmanto astruke isedus jau nepatogu buvo...  unsure.gif
taip isdalies sutinku su jumis... issilaikius tai kitaip galvoju, bet juk cia nera estakada, apie estakada taip nesakyciau...  blush2.gif o ir jei nenumetinejat sankabos (jei neturit tokio pomegio smile.gif ) tai tikrai nera sudetinga... juk vairavimo mokykla baigusios visos pradeti vaziuoti mokam  mirksiukas.gif o cia dasideda tik daugiau gaziuko...

sorry as maniau,kad cia apie estakada kalba eina blush2.gif na bet kuriuo atveju egzamino metu viskas atrodo sudetingiau nei istikruju yra. Dziaugiuosi,kad man jau praeitis tai blush2.gif
VISOS ISLAIKYSITE ANKSCIAU AR VELIAU mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita23 @ 2008 10 22, 08:51)
tau pasisekė  mirksiukas.gif  O aš prašysiu, kad ant kokio kalno instruktorius vežtų mokintis  biggrin.gif

As pamenu MB, dar pries pradedant laikyt vairavimo kursus, kai jau pramokau gatvej vazinet, nuveze prie tooookio stataus kalno doh.gif Nuo jo vaziuojant zemyn, tai toks jausmas, kad masina kulversciais apsivers, o kai jau ivaziuot i kalna nori, tai masiniukas vos ne aukstielnikas blink.gif lotuliukas.gif As nuvaziuot nuo jo net pabijojau blink.gif o tas dar liepe apsisukt, uzvaziuot, sustot, rankinis ir vel uzvaziuot. Na, pasak jo, tipo estakada blink.gif Na, as ten vargau blush2.gif Gesau tai net nesuskaiciavau kiek kartu, taip begesdama nuriededavau atbulom i pakalne ir vel is naujo bandydavau doh.gif MB rodydavo ir aiskindavo kas ir kaip, nervinausi, net asaros galu gale pradejo riedet blush2.gif Bet paskui jau iveikiau thumbup.gif Tada taip isikaliau sau i galva, kad ir ta tikroji estakada tokio statumo, kad ziauriai ziauriai nelaukiau pravaziavimu aiksteleje, bet kai su instruktorium nuvaziavom prie estakados, man buvo sokas, kad ji tokia zema lotuliukas.gif
Kartais pykstu, kad MB labai sunkiom salygom mane mokindavo vairuot, bet kartu ir dziaugiuos, nes dabar vazinejant, visa tai pravercia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sirdinga: 22 spalio 2008 - 20:43
QUOTE(Nerytė @ 2008 10 22, 11:20)
kokiam mieste laike? pvz. kaune tikrai placios ir ilgos tos aiksteles, su universalu tikrai tilptu... juk yra veidrodeliai galima pasiziureti ar gali dar atbulas vaziuoti, yra stulpeliai pastatyti ir reikia taip ivaziuoti, kad lyg vartus galetum uzdaryti... nieko nekaltinu, bet tiesiog nerealu, kad nebuvo vietos giliau ivaziuoti....
sekmes belaikant antra karta!

klaipedoj... tai tilpt tai tilpo.. bet sake stulpeliu uzpakalyj nebuvo tik sonuose, jis state istrizai atbulomis... viska pataike.. o per toli atbulai vaziuot pabijojo... kaip bebutu.. atlikus apie 15-20 pravaziavimu tik su golfu, gauti egzui senovini universala... manau ne vienam sudetinga butu g.gif
nors ir pati vazineju jau 7 metai, bet kai gauni nauja masina reik min 15 min, kad priprast
Atsakyti
QUOTE(Muera @ 2008 10 23, 11:39)
klaipedoj... tai tilpt tai tilpo.. bet sake stulpeliu uzpakalyj nebuvo tik sonuose, jis state istrizai atbulomis... viska pataike.. o per toli atbulai vaziuot pabijojo... kaip bebutu.. atlikus apie 15-20 pravaziavimu tik su golfu, gauti egzui senovini universala... manau ne vienam sudetinga butu  g.gif
nors ir pati vazineju jau 7 metai, bet kai gauni nauja masina reik min 15 min, kad priprast

as iri laikiau klp ir gavau ta istriza garaza smile.gif gale stulpeliu nera,bet tie soniniai paskutiniai paciam gale...... o su ta ilgaja astra pats bjauriausias regitrininkas sako vazineja...... GAL BUVO TOKS JAU AMZIUJ,PLIKAS,AUKSTAS,LIKUSIAJI PLAUKAI SVIESUS (KOKIE TRYS lotuliukas.gif ) ?
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2008 10 23, 10:59)
..... GAL BUVO TOKS JAU AMZIUJ,PLIKAS,AUKSTAS,LIKUSIAJI PLAUKAI SVIESUS (KOKIE TRYS  lotuliukas.gif ) ?

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 10 22, 16:45)
tai, kad ten nera ko uzgesti, tikrai, juk 1 begiu vaziuoji, duodi gazo ir po to stabdai  mirksiukas.gif

sekmes dar karta! 4u.gif

tai taip,bet per greitai paleidi sankaba ir viskas g.gif ypac su tais opeliais,kai su instruktoriaus masina vazineju,nei karto nebuvau uzgesus,o Regitroje,kai pirma karta laikiau su opeliu-gesau blush2.gif bet jau zinau ko galiu tiketis-busiu atsargesne smile.gif
Aciu uz palaikyma biggrin.gif
Atsakyti
na kagi trecias kartas man buvo laimingas thumbup.gif thumbup.gif negaliu pati tuo patiketi, bet as islaikiau 4u.gif
bet zinot ka mielos mergaites, vis tiek esu tos nuomones, kad regitra paiimti yra 50 proc. tavo sugebejimu vairuoti ir 50 proc. sekmes.
nakti prie egzamina mano dukryte apsirgo, tad tiek ir miegojau, kas valanda keliausi tai i wc, tai arbatos, tai uzkloti. ryte atsikeliau su panika kur deti vaika, nes jau 8 ryto manes lauke instruktorius, o dar lijo doh.gif nu galvoju, pravaziuosiu, bet i egza turbut neisiu g.gif , bet instruktorius paliko mane regitroj, tad nebuvo kur dingti. ateinu, uzsiregistruoju, gaunu ta pati marsruta kaip ir pirma karta, kuri buvau ismokusi mintinai bigsmile.gif apsidziaugiu bigsmile.gif iseina regitrininkas toks jaunas, labai malonios isvaizdos ir taria mano pavarde, kazko labai keistai pradedu nervintis, nueinam, masina kliuvo polo 1,2 variklis, pasibandau, tokia smagi, negesta, mazute letai, bet labai smagiai rieda.regitrininkas viska labai smulkiai aiskina, vaziuokit i aikstele, nelipkite ant liniju, as labai stebejausi, kad jis tiek daug visko aiskina. gavau statu garaza, kazkaip ivaziavau kreivai ir pradejau taisytis, pasimeciau,matau, kad kreivai, jau galvajau egzas baigtas, o jis ir sako jus tasykites kike norit man pasakykite kada bus baigta, tada as is naujo isvaziavau ir vel ivaziavau kazkaip atrode kad kreivai, bet jis atidare duris, atstumas geras sako gerai. fu pagalvojau,kitos figuros viskas gerai, i kalneli uzvaziavau is vis be gazo. pradejau vaziuoti i miesta.
ne kart negesau, kur tau palyginti, kur tada vaziavau su tuo barskalu golfu kur visas kratesi vos pradejus stabdyti doh.gif ir kur si smagi masinyte. pravaziavau visa marsruta, tik i regitros kiema ilekiau su antra pavara, pasukau su trecia doh.gif paskutinej sankryzoj per drasiai isukau i antra juosta kai is desines suko kita masina i pirma. tai sustojom regitrininkas ir klausia kas butu kaltas jei susidurtume, as pasimeciau, atskaite morala, kad taip drasiai neriau ir ilekiau i kiema su antra pavara, nu galvojau sakes nepraleis, bet sako siaip neblogai vaziavai, tik ant galo sudurniavai, gerai islaikyta thumbup.gif thumbup.gif
negalejau patiketi ir dabar negaliu, gal kai atsiimsiu teises tada patikesiu doh.gif
bet jei netokia normali masina ir malonus regitrinin kas tikrai nemanau, kad buciau islaikiusi
visoms kuo didziausios sekmes sturmuojant regitra 4u.gif 4u.gif 4u.gif
pasirodo tai imanoma biggrin.gif
Atsakyti