na kagi trecias kartas man buvo laimingas

negaliu pati tuo patiketi, bet as islaikiau
bet zinot ka mielos mergaites, vis tiek esu tos nuomones, kad regitra paiimti yra 50 proc. tavo sugebejimu vairuoti ir 50 proc. sekmes.
nakti prie egzamina mano dukryte apsirgo, tad tiek ir miegojau, kas valanda keliausi tai i wc, tai arbatos, tai uzkloti. ryte atsikeliau su panika kur deti vaika, nes jau 8 ryto manes lauke instruktorius, o dar lijo

nu galvoju, pravaziuosiu, bet i egza turbut neisiu

, bet instruktorius paliko mane regitroj, tad nebuvo kur dingti. ateinu, uzsiregistruoju, gaunu ta pati marsruta kaip ir pirma karta, kuri buvau ismokusi mintinai

apsidziaugiu

iseina regitrininkas toks jaunas, labai malonios isvaizdos ir taria mano pavarde, kazko labai keistai pradedu nervintis, nueinam, masina kliuvo polo 1,2 variklis, pasibandau, tokia smagi, negesta, mazute letai, bet labai smagiai rieda.regitrininkas viska labai smulkiai aiskina, vaziuokit i aikstele, nelipkite ant liniju, as labai stebejausi, kad jis tiek daug visko aiskina. gavau statu garaza, kazkaip ivaziavau kreivai ir pradejau taisytis, pasimeciau,matau, kad kreivai, jau galvajau egzas baigtas, o jis ir sako jus tasykites kike norit man pasakykite kada bus baigta, tada as is naujo isvaziavau ir vel ivaziavau kazkaip atrode kad kreivai, bet jis atidare duris, atstumas geras sako gerai. fu pagalvojau,kitos figuros viskas gerai, i kalneli uzvaziavau is vis be gazo. pradejau vaziuoti i miesta.
ne kart negesau, kur tau palyginti, kur tada vaziavau su tuo barskalu golfu kur visas kratesi vos pradejus stabdyti

ir kur si smagi masinyte. pravaziavau visa marsruta, tik i regitros kiema ilekiau su antra pavara, pasukau su trecia

paskutinej sankryzoj per drasiai isukau i antra juosta kai is desines suko kita masina i pirma. tai sustojom regitrininkas ir klausia kas butu kaltas jei susidurtume, as pasimeciau, atskaite morala, kad taip drasiai neriau ir ilekiau i kiema su antra pavara, nu galvojau sakes nepraleis, bet sako siaip neblogai vaziavai, tik ant galo sudurniavai, gerai islaikyta
negalejau patiketi ir dabar negaliu, gal kai atsiimsiu teises tada patikesiu
bet jei netokia normali masina ir malonus regitrinin kas tikrai nemanau, kad buciau islaikiusi
visoms kuo didziausios sekmes sturmuojant regitra
pasirodo tai imanoma