Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(uogele @ 2008 10 24, 19:35)
na kagi trecias kartas man buvo laimingas thumbup.gif  thumbup.gif negaliu pati tuo patiketi, bet as islaikiau 4u.gif

clap.gif clap_1.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Buvau šiek tiek atitrūkusi nuo jūsų temos, taigi sveikinu visas, sėkmingai išsilaikiusias thumbup.gif
sirdinga, o kaip tau sekasi? Ar jau įveikei Regitrą? ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uogele @ 2008 10 24, 21:35)
na kagi trecias kartas man buvo laimingas thumbup.gif

Šaunuolė, sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Bet kaip tu su 1.2 varikliu be gazo įvažiavai į estakadą? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2008 10 24, 20:09)
Sveikos 4u.gif
sirdinga, o kaip tau sekasi? Ar jau įveikei Regitrą? ax.gif  mirksiukas.gif

Na, as biski (8 dienos) palikus vairavima nuosalyje esu blush2.gif Ryt astunta diena kai be iseiginiu po 11 valandu darbe tarp keturiu sienu uzdaryta esu, tai i darba ir i namus vazineju "mikriukais" doh.gif Man dar vienas pravaziavimas su instruktorium yra uzsilikes, pirmadieni paskutini karta atvazinesiu, o tada i regitra mirksiukas.gif Savaitgali dar planuoju paralinet thumbup.gif o jau ir su MB siaip taip susitariau, kad ryt po darbo as vaziuosiu pas tevus 100 km, kad prisiminciau kur koks pedalas ir i kuria puse vairas sukiojasi lotuliukas.gif Nors jis nenori duot man tamsiu paros metu vairuot blink.gif Sako, kad tamsoj sunkiau nepatyrusiam, o jei kas nutiktu kelyje, tai draudimas nieko neismoketu, nes sutartyje yra kazkokie apribojimai, kam jis gali duoti savo masina vairuoti.
O pries savaite kai vaziavom is pajurio pas tevus, tai kokia avarija matem blink.gif gerai kad viskas gerai baigesi. Mums pravaziuojant, is nuo kelio "nuskridusios" masinos dvi moterys ejo link avarijos kaltininko, kuris kalbejosi su kitais avarijos liudininkais. Moteriskiu masiniukas nuo tokio nezemo kelkrascio tai graziai ant ratu pievoj nusileides buvo, o va jau to vaikinuko (beje isvaziavusio is salutinio i pagrindini nepraleidus tu moteriskiu) masiniuko is priekio neatpazinsi unsure.gif visas nosiukas suvarytas iki priekinio stiklo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sirdinga: 24 spalio 2008 - 22:05
uogele, sveikinu, smagu sakityti tokias istorijas thumbup.gif
Atsakyti
Nu,ka as po Regitros. Ir ka manot...... islaikiau!!!!!!!!!!!!! Negaliu patiketi,skraidau ant sparnu clap.gif sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(Pauling @ 2008 10 25, 14:06)
Nu,ka as po Regitros. Ir ka manot...... islaikiau!!!!!!!!!!!!! Negaliu patiketi,skraidau ant sparnu clap.gif  sokiai.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif super, sveikinu istojus i pradedanciuju gretas! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pauling @ 2008 10 25, 15:06)
Nu,ka as po Regitros. Ir ka manot...... islaikiau!!!!!!!!!!!!! Negaliu patiketi,skraidau ant sparnu clap.gif  sokiai.gif

Super thumbup.gif Šaunuolė 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Laukiam detalių ištempusios ausis listen.gif
Atsakyti
QUOTE(Laugh_Cry @ 2008 10 24, 21:41)
Šaunuolė, sveikinimai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Bet kaip tu su 1.2 varikliu be gazo įvažiavai į estakadą?  blink.gif

ačiū visoms už sveikinimus 4u.gif 4u.gif
į kalnelį užvažiavau laisviausiai, dar paklausiau regitrininko ar įmanoma su tokia silpna mašinyte užriedėti, sakė taip. na aš užvažiavau užtraikiau rankinį, kelis kartus pasibandžiau sankabą, nuspaudžiau ir po biški atleidinėjau, kad mašinos užpaklais pasikeltu, kai jau pradedu jausti kad pradės drebėti, nuleidžiu rankinį ir mašiniukas kuo gražiausiai pradeda važiuoti. aš iš pradžių netikėjau, kad taip galima užvažiuoti, bet būtent taip mane instruktorius išmokino ir man labai patiko toks važiavimo būdas. pabandykite, man žymiai lengviau negu sukelti apsukas, gazuoti ir dar tuo pačiu nuleidinėti rankinį doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Pauling @ 2008 10 25, 14:06)

sveikinu sveikinu papasakok savo istorija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uogele @ 2008 10 25, 20:47)
ačiū visoms už sveikinimus 4u.gif  4u.gif
į kalnelį užvažiavau laisviausiai, dar paklausiau regitrininko ar įmanoma su tokia silpna mašinyte užriedėti, sakė taip. na aš užvažiavau užtraikiau rankinį, kelis kartus pasibandžiau sankabą, nuspaudžiau ir po biški atleidinėjau, kad mašinos užpaklais pasikeltu, kai jau pradedu jausti kad pradės drebėti, nuleidžiu rankinį ir mašiniukas kuo gražiausiai pradeda važiuoti. aš iš pradžių netikėjau, kad taip galima užvažiuoti, bet būtent taip mane instruktorius išmokino ir man labai patiko toks važiavimo būdas. pabandykite, man žymiai lengviau negu sukelti apsukas, gazuoti ir dar tuo pačiu nuleidinėti rankinį doh.gif  doh.gif

Nu geras blink.gif Aš tai be rankinio estakadą per egzaminą dariau, bet su 1.4 varikliu gesau, nes gazo per mažai daviau. O čia 1.2 ir be gazo, pirmą kartą girdžiu unsure.gif Bet mane ir mokino su gazu, nors instruktoriaus varikliukas 1.9 lygtai (gal 1.7 nebeprisimenu jau). Bet reikės pabandyt kada, jei vairuosiu mašiniuką su silpnesinu varikliuku. Įdomu net pasidarė biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mergaitės 4u.gif

pasiskaičiau aš Jūsų pasipasakojimus, nuoskaudas ir džiaugsmus, ir net nežinau, ar geriau ar blogiau pasidarė g.gif mat manęs irgi šitas džiaugsmas laukia, 2dieniui užsiregistravusi esu. Pirmas kartas bus, labai tikiuosi kad ir paskutinis thumbup.gif nes jeigu netikėsi savim, tai iškart krinta procentalumas išlaikymo. Tik va norėjau paklausti, kas neseniai laikėtės, ar klausė kurios tų klausimų apie mašiną, variklį ar dar ką, kur kas pilasi po kapotu. nes kiek iš pažįstamų kas laikėsi, nieko neklausė, bet vistiek toks neramumas yra, o jeigu g.gif
Atsakyti
Nu mergaitės jus man padėki g.gif -su instruktoriu mokiausi su dyzeliuku,tai pajudant iš vietos,darant manevrus aikštutėje, važ atbuliniu niekur gazo nereikėjo ir niekur neužgesdavau,o dabar su MB benzinine visur tik gazo-gazo kitaip gęstu.Man dabar neaišku ar tik mano instruktoriaus mašina taip atreguliuota buvo ar visos dyzelinės tokios.O tai Regitroje neaišku kokia papuls ir kam pasiruošus būti blink.gif
Atsakyti