Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(januxs @ 2008 10 25, 23:32)
Nu mergaitės jus man padėki  g.gif -su instruktoriu mokiausi su dyzeliuku,tai pajudant iš vietos,darant manevrus aikštutėje, važ atbuliniu niekur gazo nereikėjo ir niekur neužgesdavau,o dabar su MB benzinine visur tik gazo-gazo kitaip gęstu.Man dabar neaišku ar tik mano instruktoriaus mašina taip atreguliuota buvo ar visos dyzelinės tokios.O tai Regitroje neaišku kokia papuls ir kam pasiruošus būti  blink.gif

uoj ges regitroj dar ne taip, kiek zinau is visu atsiliepimu laikiusiu. reiks duot net ne biski gazo, o DAUG doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neformali @ 2008 10 25, 22:30)
sveikos mergaitės  4u.gif

pasiskaičiau aš Jūsų pasipasakojimus, nuoskaudas ir džiaugsmus, ir net nežinau, ar geriau ar blogiau pasidarė  g.gif  mat manęs irgi šitas džiaugsmas laukia, 2dieniui užsiregistravusi esu. Pirmas kartas bus, labai tikiuosi kad ir paskutinis  thumbup.gif  nes jeigu netikėsi savim, tai iškart krinta procentalumas išlaikymo. Tik va norėjau paklausti, kas neseniai laikėtės, ar klausė kurios tų klausimų apie mašiną, variklį ar dar ką, kur kas pilasi po kapotu. nes kiek iš pažįstamų kas laikėsi, nieko neklausė, bet vistiek toks neramumas yra, o jeigu  g.gif

Manęs nieko neklausinėjo. Retai kada klausia. Šiaip tai sveikas jauduliukas yra gerai, kol jo ne per daug, nes padeda susikoncentruot. Svarbiausia neskubėt nieko daryt smile.gif

QUOTE(januxs @ 2008 10 25, 22:32)
Nu mergaitės jus man padėki  g.gif -su instruktoriu mokiausi su dyzeliuku,tai pajudant iš vietos,darant manevrus aikštutėje, važ atbuliniu niekur gazo nereikėjo ir niekur neužgesdavau,o dabar su MB benzinine visur tik gazo-gazo kitaip gęstu.Man dabar neaišku ar tik mano instruktoriaus mašina taip atreguliuota buvo ar visos dyzelinės tokios.O tai Regitroje neaišku kokia papuls ir kam pasiruošus būti  blink.gif

Aš su instruktoriaus mašina irgi neduodavau gazo aikštelėj. Regitroj gavau 1.4 variklį (dyzeliai Regitroj), tai irgi gal galima neduot manevruojant. Bet aš apsidraudimui truputį pagazuodavau. Iš vietos vis tiek nuo tiek nerausi. Šiaip tai pasitark su instruktorium gal jei dar susitiksit, jis geriau žinos.
Atsakyti
sirdinga, na tai sėkmės toliau kovojant su Regitra 4u.gif

QUOTE(Pauling @ 2008 10 25, 15:06)
Nu,ka as po Regitros. Ir ka manot...... islaikiau!!!!!!!!!!!!! Negaliu patiketi,skraidau ant sparnu clap.gif  sokiai.gif
Sveikinu! thumbup.gif

QUOTE(neformali @ 2008 10 25, 22:30)
Tik va norėjau paklausti, kas neseniai laikėtės, ar klausė kurios tų klausimų apie mašiną, variklį ar dar ką, kur kas pilasi po kapotu. nes kiek iš pažįstamų kas laikėsi, nieko neklausė, bet vistiek toks neramumas yra, o jeigu  g.gif
Didžiausios sėkmės tau antradienį 4u.gif Dėl klausimų tai visaip būna, priklauso nuo egzaminuotojo. Manęs tai neklausė mirksiukas.gif

QUOTE(januxs @ 2008 10 25, 22:32)
Man buvo lygiai taip pat drinks_cheers.gif Su instruktoriumi važinėjau dyzeliu, o kai pradėjau važinėti su M raide benzinu, tai ojoj kokia tragedija buvo doh.gif Iš vietos nepajudėjau unsure.gif Čia žinok nuo mašinos priklauso, bet jeigu išmoksi gazo daugiau paduoti, problemų neturėsi. Bent jau man taip buvo mirksiukas.gif

QUOTE(neformali @ 2008 10 25, 22:44)
uoj ges regitroj dar ne taip, kiek zinau is visu atsiliepimu laikiusiu. reiks duot net ne biski gazo, o DAUG  doh.gif
Na kodėl ges unsure.gif Juk nuo mašinos priklauso. Su golfu ar polo paprastai problemų nekyla, tik astros yra linkę labiau gesti, joms reikia daugiau gazo g.gif
Atsakyti
Aciu mergaites smile.gif Na,jei idomu papasakosiu tongue.gif Egzamina laikiau vakar 11:30. Pradedu savo istorija biggrin.gif
Naktis buvo nerami ir sapnavosi vien regitrininkai su piktais veidais. Prabudau 6 ryte,vartaliojaus nuo sono ant sono,kol pagaliau issiropsciau is lovos. Tokios baimes pirma karta laikant nebuvo kaip dabar blink.gif Nu susiruosiau,ir dar pries egza susitikau su instruktorium pora valandeliu pavazinet-apsilima padaryt. Sekesi gerai,palinkejo sekmes ir paleido. Dar turejau laiko,tai stebejau laukiancius ir kramtancius nagus ar nevalingai maskatuojancius kojomis biggrin.gif
Uzsiregistravau ir laukiu kol paskelbs mano pavarde....isgirdau,sokau nuo kedes ir drebanciom kinkom nuejau link.
Masinuka gavau Opeli,kurio labai nenorejau,bet jau zinojau ko tiketis,vaziavau sklandziai smile.gif Isibegejimas-gerai, estakada-gerai, apsisukimas- gerai,ir istrizas pastatymas-gerai! Girdziu pasiruosk,vaziuosim i gatve. O Dieve, galvoju,pirma etapa praejau biggrin.gif
Gatveje buvo gerai, tik kelis kart ne ta begi ijungiau, is 3 kai dejau ant 4, nors reikejo 2 jungt, jau maniau bus sakes-tuoj ismes, bet tik pasake, sumaisiai tongue.gif Nu ka,pavazinejom,daug posukiu i kaire buvo,bet susikaupiau ir nuvaziavau. Grizom i Regitra,sako nueik susimokek uz pazymejima! Tik islemenau aciu,net atsisveikint nespejau lotuliukas.gif
Tai kita savaite turesiu pazymejima biggrin.gif
Dziaugiuosi kaip mazas vaikas gaves saldaini lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(neformali @ 2008 10 25, 23:44)
uoj ges regitroj dar ne taip, kiek zinau is visu atsiliepimu laikiusiu. reiks duot net ne biski gazo, o DAUG  doh.gif

Aš Regitroj su golfu laikiau (variklis 1.9) ir nė karto negeso, važiavau be gazo aikštelėj, netgi į estakadą be gazo užvažiavau thumbup.gif Priklauso nuo mašinytės smile.gif

Pauling, sveikinu, su tuo "saldainiu" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienės_Pūkas: 26 spalio 2008 - 09:04
QUOTE(Pienės_Pūkas @ 2008 10 26, 10:03)
Pauling, sveikinu, su tuo "saldainiu"  biggrin.gif

Dekoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2008 10 26, 01:53)

Didžiausios sėkmės tau antradienį 4u.gif Dėl klausimų tai visaip būna, priklauso nuo egzaminuotojo. Manęs tai neklausė mirksiukas.gif

Na kodėl ges unsure.gif Juk nuo mašinos priklauso. Su golfu ar polo paprastai problemų nekyla, tik astros yra linkę labiau gesti, joms reikia daugiau gazo g.gif

nedekosiu, nes sako nubaidysi sekme blush2.gif tikiuosi ir manes nieko neklaus g.gif
o del gesimo, kad daug kas sako kad laaabai dusta. aisku, astros gal ir labiausiai, bet vistiek geriau DAUGIAU gazo, del apsidraudimo
Papildyta:
QUOTE(Laugh_Cry @ 2008 10 26, 00:49)
Manęs nieko neklausinėjo. Retai kada klausia. Šiaip tai sveikas jauduliukas yra gerai, kol jo ne per daug, nes padeda susikoncentruot. Svarbiausia neskubėt nieko daryt  smile.gif

jauduliukas manau pas visus yra. planuoju isgert kokia tablete valerijankes, vis biski numus ta nerva, nes maciau jau koks buvo per teorijos egza, tai kas bus per praktika blink.gif
Atsakyti
QUOTE(neformali @ 2008 10 26, 18:33)
jauduliukas manau pas visus yra. planuoju isgert kokia tablete valerijankes, vis biski numus ta nerva, nes maciau jau koks buvo per teorijos egza, tai kas bus per praktika  blink.gif

Aha, tik per daug neišgerk, ar šiaip kokių raminančių negerk, kad reakcijos neužslopintų. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neformali @ 2008 10 26, 18:33)
vistiek geriau DAUGIAU gazo, del apsidraudimo
Žinoma drinks_cheers.gif Išmokus paduoti daugiau gazo, problemų nebus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neformali @ 2008 10 25, 21:30)
Tik va norėjau paklausti, kas neseniai laikėtės, ar klausė kurios tų klausimų apie mašiną, variklį ar dar ką, kur kas pilasi po kapotu. nes kiek iš pažįstamų kas laikėsi, nieko neklausė, bet vistiek toks neramumas yra, o jeigu  g.gif

mano instruktorius sake, kad kaune egzaminuotojai neklausineja, ir tikrai manes nieko neklause ax.gif

QUOTE(januxs @ 2008 10 25, 21:32)
O tai Regitroje neaišku kokia papuls ir kam pasiruošus būti  blink.gif

kauno regitroj visos masinos dizeliukai

sekmes besiruosiancioms laikyti egzus!
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2008 10 25, 22:53)
sirdinga, na tai sėkmės toliau kovojant su Regitra 4u.gif

aciuks.gif As katik po paskutinio pravaziavimo su instruktoriumi ax.gif Na, sekesi puikiai, instruktorius net pats nebezinojo kur mums bevaziuot mirksiukas.gif Sako, vaziuojam i aikstele, ten is karto visus pratimus gerai pravaziavom, tai lekem i gatves, ten vel vis sukam ratus per tas pacias sankryzas, jau ziuriu ir jam pabodo vazinet, vos ne snaudzia is to atsipalaidavimo lotuliukas.gif Pasak instruktoriaus, jau jei dabar neislaikysiu, tai jis nebevazines su manim, nes nemato jokios prasmes ir ko dar reiktu mokyt.
Ai, ir dar rytoj jis pasiule pasivazinet su jo asmenine masina ir M raidem. Nori, kad isbandyciau ir pasakyciau, ar yra didelis skirtumas. Jis mokomaji golfiuka kazkam turi atiduoti, tai zada savo asmenine Citroen perdaryti i mokamaja, bet aplinkiniai ji nugasdino, kad niekas neis pas ji mokintis, nes regitroj tokiu masinu nera. Tad jis jau manim pasitiki ir duos be paildomu pedalu masiniuka, nes nori, kad as pasivazineciau ir po aikstele, ir po miesta su ja ir pasakyciau, ar yra koks skirtumas, nes esu vazinejusi su Golf, Polo, Opeliu, Audi, Ford ir Reno (dzipuku).

Beje, sveikinimai ir balioncikai jau iveikusioms regitra 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Kadangi dar neturiu VP blush2.gif ir negaliu paklaust pradedanciuju vairuotoju temoj, norejau pasiteiraut tu, kurios jau vazinejusios nakties metu, ar jums vaziuojant tamsiu paros metu irgi norisi vaziuot arciau skiriamosios juostos, o kai nera aplink masinu ir ja "apzergt" su savo masiniuku? Pries pora dienu MB pirma karta dave tamsiu paros metu vaziuot, tai mane automatiskai vis trauke nuo kelkrascio link kelio vidurio g.gif pradzioj tai isvis doh.gif galva suktis pradejo, tai biski blaskiausi po savo juosta, bet paskui jau susitvarke viskas ax.gif tik, kad vaziuodavau vos ne kelio vidury, o kai pamatydavau masina, tai pasitraukdavau link kelkrascio ax.gif Suprantu mieste taip jau nepavaziuosi, bet uzmiescio kelyje ir nesant dideliam eismo srautui, tai taip ir vaziavau daugiau nei 100 km blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sirdinga: 27 spalio 2008 - 13:48
QUOTE(sirdinga @ 2008 10 27, 13:47)
Kadangi dar neturiu VP blush2.gif ir negaliu paklaust pradedanciuju vairuotoju temoj, norejau pasiteiraut tu, kurios jau vazinejusios nakties metu, ar jums vaziuojant tamsiu paros metu irgi norisi vaziuot arciau skiriamosios juostos, o kai nera aplink masinu ir ja "apzergt" su savo masiniuku? Pries pora dienu MB pirma karta dave tamsiu paros metu vaziuot, tai mane automatiskai vis trauke nuo kelkrascio link kelio vidurio  g.gif  pradzioj tai isvis doh.gif  galva suktis pradejo, tai biski blaskiausi po savo juosta, bet paskui jau susitvarke viskas  ax.gif  tik, kad vaziuodavau vos ne kelio vidury, o kai pamatydavau masina, tai pasitraukdavau link kelkrascio ax.gif Suprantu mieste taip jau nepavaziuosi, bet uzmiescio kelyje ir nesant dideliam eismo srautui, tai taip ir vaziavau daugiau nei 100 km blink.gif

gali ir ten uzklausti pradedanciuju mirksiukas.gif

manes pvz. netraukia schmoll.gif
Atsakyti