Įkraunama...
Įkraunama...

Botulino injekcijos nuo prakaitavimo

QUOTE(rucis1 @ 2006 10 22, 02:16)
Anksciau ir pas mane buvo tokia nemaloni situacija - malonu apie tai kalbeti butuoju laiku  thumbup.gif Tuo labiau, kad mano prakaito kvapas budavo labai astrus ir ne tik nemaloniai kvepedavo, bet ir gadindavo rubus. Staiga tai liovesi ir manau supratau kodel. Pirmiausia zinoma rekomenduoju daznai skusti pazastis, neleisti plaukams ataugti. Siaip man prakaitavima visada sukeldavo kava ir kiti gerimai su kofeinu, pvz. energetiniai gerimai. Bet didziausias pasikeitimas ivyko tada, kai emiau vartoti daug skysciu. Anksciau net karsciausia vasaros diena galedavau but negerus nei laselio. O juk jei negeri, tai ir sisiuko neini - o kaip tada susikaupusiems slakams ir kitiems brudams is organizmo pasisalinti  biggrin.gif Smagu dabar nebijoti rankos pakelti ar ka apsikabinti - fujjj kaip prisimenu ... Labai tikiuosi, kad mano pasisakymas taip pat pades kam nors susigrazinti pilnaverti gyvenima!!! Sekmes!

Bijau, kad nevisom šitas receptas tiks verysad.gif Aš vartoju labai daug skysčių ir daugiausia mineralinio vandens arba arbatas, vaisvandenių nemėgstu, nes jie troškulio nemalšina. Šeip dar sutikčiau, kad kofeinas turi įtakos.. g.gif Pabandysiu negerti juodos arbatos ir tada pažiūrėsim kiek šita teorija turi tiesos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ramaaske* @ 2006 12 03, 17:04)
O kas tas Odorex yra? Ar tai dezodorantas? Kur yra pirkti?

Odorex tai toks kaip losjonas. Driclor kaip rutulinis dezodorantas. Kiek žinau Lietuvoje jų nėra sad.gif Galima iš eBay nusipirkti ar draugų iš užsienio paprašyti, kad atvežtų.
Turiu vieną lyšną Odorex'ą. Užsitavarinau iš tos laimės, kad tokį stebuklą atradau, o jis pasirodo labai taupus, nuo pavasario naudoju ir tik vos vos pusę nunaudojau. Tai antrąjį buteliuką galėčiau perleisti 4u.gif
Atsakyti
Sveika,

Parasykit man i AZ. Noreciau ji rezervuoti
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2006 12 05, 12:52)
Odorex tai toks kaip losjonas. Driclor kaip rutulinis dezodorantas. Kiek žinau Lietuvoje jų nėra sad.gif Galima iš eBay nusipirkti ar draugų iš užsienio paprašyti, kad atvežtų.
Turiu vieną lyšną Odorex'ą. Užsitavarinau iš tos laimės, kad tokį stebuklą atradau, o jis pasirodo labai taupus, nuo pavasario naudoju ir tik vos vos pusę nunaudojau. Tai antrąjį buteliuką galėčiau perleisti  4u.gif

O tai to Ordex'o gal parduotuveje ar vaistineje yra pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Klumpė @ 2006 12 06, 14:59)
Sveika,

Parasykit man i AZ. Noreciau ji rezervuoti

Kol kas rezervuotas.
Papildyta:
QUOTE(ramaaske* @ 2006 12 06, 20:36)
O tai to Ordex'o gal parduotuveje ar vaistineje yra pirkti?

Užsienyje tai yra ir ne vienas tas Odorex. Yra visokių priemonių. Jei netingi pasiskaityk temoje Botulino injekcijos, prie Kūno priežiūros, atrodo, ten gal dar 3 pavadinimų produktai, kurie tokio paties veiksmingumo kaip ir Odorex.
O pas mus tai turbūt botulino injekcijų darytojai monopolį laiko ir todėl tų veiksmingų priemonių mūsų rinkai neveža verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SoJa: 07 gruodžio 2006 - 08:10
Aciu tikrai pasiskaitinesiu.
Atsakyti
QUOTE(MataHari @ 2006 10 24, 09:38)
Jeigu kalba yra apie hiperhidrozę, tai jo-kios liaudiškos priemonės bei kosmetiniai dezodorantai/pieštukai/akmenys/rutuliukai nepadės. Turiu šia problema nuo paauglystės. Nesvarbu, šalta ar karšta, visada pažastys permirkusios. Apie aptemtų rūbų dėvėjimą buvau pamiršusi. Tik prieš porą savaičių draugė iš Anglijos parvežė DriClor (SM forume apie grožį ir sveikatą perskaičiau, kad tai efektyviausia priemonė). Rezultatas - užtenka vieną kartą pasitepti ir visą savaitę vaikštau sausut sausutėlė. Įtariu, kad tai ne pats sveikiausias būdas atsikratyti prakaito, bet pagalvojus apie šlapias pažastis ir dėmes ant rūbų, abejonių nelieka.

as naudojau ir kai baigsiu maitinti naudosiu. sesuo is anglijos atveze, nu ziaurei geras, nei laselio prakaito nebuna, galiu kilnoti rankas nesigedindama. Tik taip pat nz kiek jis kenksmingas kiek ne, bet jau atsibodo prakaitavimas ir kiek zinau tai pavelgima, nes mano teta prakaituoja gausiai, mano dedukas, tevas prakaitavo daug.
Atsakyti
As irgi jo noriu bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos mano likimo mergaites paneles ir moterys smile.gif , Si problema mane kamuoja jau nuo paauglystes kiek pamenu nuo 14 metu, galiu pasakyti gali praustis kiek tik nori per diena, naudoti bet koky antiperspiranta, gerti vandens iki nukritimo - nieks nepades...nuo to laiko nesioju tik juodos spalvos bliuskutes, labai retai kitokios spalvos, nebent kuriu medziaga tokia ant kurios nesimato to nelemto dalyko pedsakai...Oioi kaip rubeliai nukencia , na ir ka tu padarysi... Va paskaiciau apie Odorex ir Diclor, pirma kart girdziu bet labai susidomejAU, AS IR TOKIO NORIU,bet kazin ar man tokei prakaitalei pades, nes pas mane baisiau nei pas mano vyra, dar iki siol nuo jo bandau tai paslepti schmoll.gif
Atsakyti
Kokios kainos?
Atsakyti
Kas galetu man uzsakyti viena is situ stebuklu? Rasykit i az aciu
Atsakyti
labius paneliutes 4u.gif .na taip vakar kaip tik gryzo mano draugyte is Anglijos ir mano prasymu parveze sy stebuklingaji Driclor dalykely . mes su seserimi irgi is tokiu nelaiminguju kurioms begte bega tas nelemtas prakaitas verysad.gif , maniau kad iskyrus botulino injekciju mums niekas nebepades doh.gif . Mano spintoj 95 proc. juodu drabuziu, nes kitokios spalvos megztuku bliuskuciu nesioti negaliu... . na ir stai vakar vakare pabandziau pirmaji karteli panaudoti Driclora, oioioi kaip nieztejo ir siek tiek perstejo,bet ko nepadarysi del sviesesnes ateities , na ziuresim kol kas dar neprakaituoju, bet dar visa dienele pries akis... mirksiukas.gif ,
Tiesa, tikiuosi zinote kad jis yra kenksmingokas rolleyes.gif , nes dezai kuriuose yra aliuminio sukelia guzeliu atsiradima pazastyse ir srityse netoli ju , na bet manes tai nesustabde naudoti Driclora, nes noras nesioti grazius drabuzius ir patogiai jaustis yra didesnis cool.gif
Ir dar, pritariu kazkuriai is cia jau minejusiu, as irgi maniau jog esu su seserimi vieninteles su tokia beda, ko tik esu nedariusi kad paslepti ta nemalonuma .. doh.gif , zinokit cirkas be pinigu lotuliukas.gif , bet.... kaip sakant uz Driclor ir sviesesne musu prakaitaliu ateity drinks_cheers.gif
Atsakyti