Įkraunama...
Įkraunama...

Botulino injekcijos nuo prakaitavimo

umn.gif taip visikai teisingai, nebutina naudoti daznai, jei yra galimybe tai kuo reciau tuo geriau, ateity maziau problemu bus tongue.gif .tik baisu kad ypratus prie gero nepradetum piktnaudziauti ax.gif , nes as linkus prie tokiu dalykeliu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedryy: 24 sausio 2007 - 16:44
QUOTE(giedryy @ 2007 01 24, 17:42)
umn.gif taip visikai teisingai, nebutina naudoti daznai, jei yra galimybe tai kuo reciau  tuo geriau, ateity maziau problemu bus tongue.gif  .tik baisu kad ypratus prie gero nepradetum piktnaudziauti ax.gif , nes as linkus prie tokiu dalykeliu tongue.gif

aš jau naduoju "Certain Dri" beveik metus, tai nepiktnaudžiauju. Jam, beje, mažiau procento aliuminio, ir dabar man pakanka pasitepti ~kartą į mėnesį ax.gif ir jokių guziukų, kaip minėjai, tfu tfu tfu, man nepasitaikė.
Atsakyti
QUOTE(Ariella @ 2006 02 09, 11:45)
Kaip tik noriu uzsakyti ji is USA,
tiksliau vadinasi Certain Dri,
kas moka skaityt angliskai, aprasymas
vieno kaina butu iki 45 Lt, bet jei uzsakysim kelios parsisiuntimas, draudimmas pasidalins ir kainuos pigiau
jei kas nori prisijungt prie uzsakymo, rasykit i AZ mirksiukas.gif

Sveikutes,ilgai ieskojau iseities nuo sios nemalonios ''dovaneles'' schmoll.gif ir va netyciukais uzsukau cia ir pamaciau,kad vis gi gal ir yra sioks toks issigelbejimas thumbup.gif tai va labai to daikciuko noreciau!gal kas uzsakineja ji,noreciau prisijungti! blush2.gif
Atsakyti
Konsultavausi su savo kosmetologe apie tas botulino injekcijas, tai sake grieztai nerekomenduojama, nes paralyziuoja raumeni ar ka ten, zodziu labai kenkia sveikatai, tuo labiau kad poveikis trumpalaikis.... Jau mineti cia dezikai, pati susiveikiau DriClor, tai juo dar galiu rizikuoti, nes bent jau nekanuoja 900 Lt kaip injekcijos.... Taio kad nerekomenduociau, nors paciai ta pati problema.... schmoll.gif
Atsakyti
O gal galėtumėt kas pasakyt, kuo skiriasi Driclor ir Certain Dri ir kurį geriau įsigyt?
Ir dar vienas dalykas. Aš taip pamąsčiau...bet juk nėra tokių priemonių, kurios efektyvios būtų visą laik, tai ar nenutiks taip, kad tas stebuklingas jų poveikis po kokių metukų ar dviejų sumažės ir ką tuomet reiktų naudot g.gif nes po tokių priemonių paprasti dezikai odai tikriausiai bus per silpni. Kaip manot? g.gif
Atsakyti
Radau, kad driclor koncentracija didesnė. Tad geriau matyt certain dri pirkt. Bet vis tiek neramu ar oda nepripras ir ar nebus paskui blogiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2007 03 02, 00:14)
Radau, kad driclor koncentracija didesnė. Tad geriau matyt certain dri pirkt. Bet vis tiek neramu ar oda nepripras ir ar nebus paskui blogiau  doh.gif
aga as ir apie viena is siu svajoju biggrin.gif tik,kad vis neprisiruosiu isigyt doh.gif o per kur tu galvoji pirkti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aislanda: 02 kovo 2007 - 12:30
aš irgi labai noriu. Ir kuo greičiau ax.gif gal susidarytų dabar kokią grupė parsisiųsti tų certain dri?
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2007 03 02, 14:28)
aga as ir apie viena is siu svajoju  biggrin.gif tik,kad vis neprisiruosiu isigyt doh.gif o per kur tu galvoji pirkti?

susiradau žmogų, kitos savaitės pabaigoj turėtų atsiųst mirksiukas.gif jei viskas bus tvarkoj ir atsiųs, tai galėsiu duot kontaktus, juolab, kad ji kaunietė, tai jei ką- nereiks siųst. Čia aš apie driclor kalbu.
tik baisiai bijau, kad oda nepriprastų ir, kad meškos paslaugą nepasidaryčiau su tais driclorais bigsmile.gif
Atsakyti
as nirgi nooooooooriu sito stebuklo, nes pavasaris atejo, noreciau deveti ryskesnius drabuzelius 4u.gif
gal kuri turit ta visa kortele, kuri reikalinga pirkti ebay ir noretumete kooperuotis? 4u.gif
Atsakyti
niu zinot ka pasakysiu, man sitas dalykiukas -odorex- padeda. po pasitepimo tai geras 3 dienas ne lasiuko prakaito!!! o anksciau budavo jo belekiek doh.gif cia kaip mazas stebuklas koks lotuliukas.gif aisku, man tai gerokai paniezti po pasitepimo ir taip nesmagiai gan, bet ko gi nepakesi del to, kad butum sausas rolleyes.gif
Atsakyti
mane domina certain dri, gal jungiames ir ieskom, kur ji gauti?smile.gif
Atsakyti