Įkraunama...
Įkraunama...

Botulino injekcijos nuo prakaitavimo

Sveikos, mane taip pat domina tongue.gif
Atsakyti
jetau tai kuris geresnis? kuo jie skiriasi?Zodziu man reikia pacio geriausio!!!
Atsakyti
kokia kaina? pati isbandei?
Atsakyti
QUOTE(draugaukim @ 2007 04 10, 13:09)
Jei kas galite padeti isigyti, rasykite i AZ
Mielai pirkciau smile.gif

Aš taip pat labai jo noriu. Širdingai dėkinga busiu, kas pagelbės įsigyti, nes prakaitas varo į neveltį. Naudauju double apsaugos priemones: mineralinį akmenį+Fidrofugal, deja...... nebepadeda schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashley: 11 balandžio 2007 - 16:49
O as galiu norincioms pasiulyti DRICLOR. Pati naudoju ir kitoms linkiu isisgyt:) Tikrai pasakiskas dalykas. O svarbiausia, kad galite gauti praktiskai is karto, t.y. per pora dienu jeigu esate ne Kaune, o Kaune, nors ir siandiena:)
Tikrai nesigailesite:)
O del cia aptariamo pavojingumo - tai visu antiperspirantu tikslas yra sumazinti prakaitavima. Gerai toms, kam ju pakanka ir lieka sausos, bet toms kam nepadeda - tai Driclor tiesiog padaro ta pati poveiki kaip ir kiti antiperspirantai, t.y. sausa ir jokio kvapo:) Ir dar - tinka ir pazastims, ir kojoms ir delnams...
Atsakyti
o kuo odorex skiriasi nuo droclor?kainom gal?nes jau driclor eina i gala,tai galvoju kuri pirkt reiktu g.gif
malonu,kai zn kad gali pas jus kreiptis ir gauti ju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astuškinas @ 2007 04 22, 14:13)
o kuo odorex skiriasi nuo droclor?kainom gal?nes jau driclor eina i gala,tai galvoju kuri pirkt reiktu g.gif 
malonu,kai zn kad gali pas jus kreiptis ir gauti ju mirksiukas.gif

Siu priemoniu Lietuvoje nera pirkti, tad galima rasti tik pas pardaveus per interneta. As galiu pasiulyti DRICLOR. 4u.gif Kaina 50 lt. Jeigu kas noretumet, drasiai rasykite i jurateda@hotmail.com arba 8684 69006. Tikrai padesiu ir dar informuosiu detaliai kaip naudoti.
O sios priemones (Odorex, Certain Dri ar Perspirex) praktiskai niekuo nesiskiria. Juose visuose yra ta pati veiklioji medziaga, tik skiriasi salis gamintoja ir stiprumas.
Tad jeigu kas norite jau iskarto pasijusti puikiai ir sausai, drasiai kreipkites tongue.gif
Atsakyti
nusprendžiau ir aš pamėginti šį taip išgirtą preparatą. Labai tikiuosi, kad ir man pagelbės... wacko.gif nes ateina vasara ir bijau net pagalvoti apie kasdieninį galvos skausmą - prakaito dėmes ant drabužių. fear.gif
Kenčiu nuo per didelio prakaitavimo nuo pauglystės ir ko tik esu nedariusi - nuo liaudiškų metodų iki visiškų mano pačios sugalvotų nesąmonių doh.gif, ale niekas negelbėjo... Mačiau anksčiau merginos rašė,kaip joms pagelbėjo ši priemonė, todėl labai tikiuosi, kad ir man ji tiks... smile.gif
Atsakyti
Odorex, Certain Dri ar Perspirex ar driclor,kuris is ju stipriausias? unsure.gif g.gif
Atsakyti
sveikos merginos. Vakar isejau su nuostabia suknute ir jauciausi puikiai, kol nenuejau i tualeta ir nepamaciau 2 ryskiu prakaito demiu pazastyse sad.gif Paskui visa vakara sedejau suskausciusi, bijodama net pajudeti.Kas baisiausia, suknute buvo trumpom rankovem ir patalpoje sedejo zmones su megztiniais, o as vistiek sugebejau suprakaituoti...

et... noriu ir as to dicloro ar ko ten. Juolab, kad artejanti vasara man visada kantrybes isbandymu metas. Esu sugadinusi per ta paveldeta prakaitavima kruva kostiumeliu sad.gif

Kuri galetumet padeti isigyti tu stebuklu? Busiu dekinga.
Atsakyti
QUOTE(suka @ 2007 04 30, 13:38)
sveikos merginos. Vakar isejau su nuostabia suknute ir jauciausi puikiai, kol nenuejau i tualeta ir nepamaciau 2 ryskiu prakaito demiu pazastyse sad.gif  Paskui visa vakara sedejau suskausciusi, bijodama net pajudeti.Kas baisiausia, suknute buvo trumpom rankovem ir patalpoje sedejo zmones su megztiniais, o as vistiek sugebejau suprakaituoti...
et... noriu ir as to dicloro ar ko ten. Juolab, kad artejanti vasara man visada kantrybes isbandymu metas. Esu sugadinusi per ta paveldeta prakaitavima kruva kostiumeliu sad.gif

Kuri galetumet padeti isigyti tu stebuklu? Busiu dekinga.

Parašiau į AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir aš pagaliau išbandžiau tą driclorą - kol kas veikia. thumbup.gif
Šiandien net išdrįsau užsidėti šviesią suknelę ir nei dėmelės! clap.gif

kadangi pačiai teko šiek tiek paieškoti iš kur čia geriau užsisakyti, nusprendžiau šia info pasidalinti, gal kam pravers.
Iš Amerikos man, deja, nepavyko šio gėrio užsisakyti, tai susiradau kokį tai puslapį iš D. Britanijos: http://www.pharmacy2...ults.asp?page=1 su atvežimu kainavo maždaug 45 Lt, užsisakiau šeštadienį, o trečiadienį jau gavau siuntinuką.
Atsakyti