Įkraunama...
Įkraunama...

Botulino injekcijos nuo prakaitavimo

Sveikut, ariele, labas visos kitos mergickos:)

As ce naujoke, tai nepazinosit manes, prisijungiu prie Jusu superforumo:) Situacija tokia, kad beieskodama info apie ipatinguosius dezodorantus, radau sia tema ir l.noreciau isigiti ta driclor ar kuri kita.
Apsidrausdama rasau ir i bendra foruma, nesu uztikrinta, kad Ariele, gausi AZ zinute blush2.gif Na bent tikiuosi kad kas nors atsilieps i mano prasyma ir kas turi parduoti, butinai nusipirksiu (PS as is Vln.) smile.gif Lauksiu ziniu, dekoju supermergaites is anksto smile.gif
Atsakyti
Gal yra platinančių Kaune tuos dezodorantus?
Atsakyti
Kaip ir jau kuri laika, visas norincias isigyti DRICLOR, kvieciu rasyti i az ir tikrai liksite patenkintos. Beje, jis tinka ne tik Jums, bet ir Jusu vyriskiams. 4u.gif
Atsakyti
Kuriame Jus mieste platinat Driclora?
Atsakyti
Sveikos,
As ir turiu sita beda... Tai sukelia man daug nepatogumu... verysad.gif Labai noreciau isigyti ta driclor, gal kas turite? smile.gif siuo metu esu Vilniuje. Is pradziu naudojau Hidrofugal is vaistines, savaitele padejo, bet dabar nebepadeda! schmoll.gif
tai labai skubiai isigyciau driclor, nes darbe kazkaip nejauku slapiom pazastim sedet! blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bird @ 2008 01 31, 18:52)
ar nepigiau nusipirkt driclor? kaina 50 lt (uztekt pusei metu tikrai turetu, gal net daugiau). pasitepi viena karta per 5 dienas ir jokio prakaito thumbup.gif nors anksciau vos iseidavau kur - iskart slapia, nepaisant vasara ar ziema. is pradziu netikejau kad toks veiksmingas, dabar negaliu atsidziaugt thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

o kas tas DRICLOR? ir kur ji pirkti?
Atsakyti
Sveiki, ar atsirastų daug norinčių Dricloro iš Vilniaus ir kitų miestų, miestelių ir kaimų??? bigsmile.gif Jeigu atsiras nemažai norinčių, užsakysiu. biggrin.gif
Rašykite į AŽ, taip bus greičiau.
Lauksiu norinčių lotuliukas.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Gucci_nails @ 2008 03 28, 21:45)
o kas tas DRICLOR? ir kur ji pirkti?

DRICLOR tai yra priemonė nuo prakaitavimo, kuria pasitepus vieną kartą į savaitę pažastys bus sausos, kitiems užtenka pasitepti vieną kartą į dvi savaites. Vieno buteliuko užtenka pusei metų, o kaikam ir ilgiau. Šiaip apie šia priemonę neblogi atsiliepimai. O įsigyti Lietuvoje kaip dar ir negalima , niekur nemačiau, reik užsakinėti.
Atsakyti
Del Driclor galite rasyti i AZ padesiu tikrai 4u.gif
Atsakyti
Vakar jau išbandžiau Driclor kaip tik visą dieną darbe, o vakare turėjau nemalonų pokalbį kuris sukėlė nemažiai streso doh.gif ir pirmiausia ką padariau išėjus iš jo apsičiuipinėjau pažastis lotuliukas.gif ir ką gi jokio prakaitavimo yess.gif
Atsakyti
Laba , as irgi turiu ta problema prakaito ir vis skaitineju apie ta diclora... Bet niekaip nesiriztu. Noretusi daugiau info, atisliepimu is naudojanciu, nes kazkur skaiciau kad poto pradedi daugiau prakaituot ir tos visos priemones nepadeda... 4u.gif Va dabar noriu nusipirkt Vicy krema dezodoranta isbandyt gal pades.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilona78 @ 2008 04 02, 14:46)
Laba , as irgi turiu ta problema prakaito ir vis skaitineju apie ta diclora... Bet niekaip nesiriztu. Noretusi daugiau info, atisliepimu is naudojanciu, nes kazkur skaiciau kad poto pradedi daugiau prakaituot ir tos visos priemones nepadeda... 4u.gif Va dabar noriu nusipirkt Vicy krema dezodoranta isbandyt gal pades.. g.gif

Naudojau Vichy antiperspirantą gana ilgą laiką - kaina tokia pat kaip diclor, bet nepasakyčiau, kad buvo labai veiksmingas. Iš pradžių dar kažkiek padėjo, o paskui visai jokio efekto unsure.gif . Dabar jau kurį laiką naudoju Diclor thumbup.gif Esu labai patenkinta. Tepuosi visai retai, ne daugiau kaip dukart per mėnesį - padeda nerealiai gerai.
Atsakyti
QUOTE(condoleeza @ 2008 04 03, 16:55)
Naudojau Vichy antiperspirantą gana ilgą laiką - kaina tokia pat kaip diclor, bet nepasakyčiau, kad buvo labai veiksmingas. Iš pradžių dar kažkiek padėjo, o paskui visai jokio efekto unsure.gif . Dabar jau kurį laiką naudoju Diclor  thumbup.gif Esu labai patenkinta. Tepuosi visai retai, ne daugiau kaip dukart per mėnesį - padeda nerealiai gerai.

Vat ir aš galvoju mastau.gif parašyta kad naudoti ne dažniau kaip 2 kart per savaitę, dabar pirmą kartą pasitepiau pirmadienį vakare, bet galvoju nenaudosiu taip dažnai dabar lauksiu kada tas efektas praeidinės, manau iškart pajausiu, tada tepimą pakartosiu ir žinosiu kas kiek dienų maždaug man reik jį naudoti g.gif
Atsakyti