Įkraunama...
Įkraunama...

Botulino injekcijos nuo prakaitavimo

QUOTE(Inqutte @ 2008 02 24, 20:15)
Sveikos, na atsiprasau labai, bet visos temos nepajegciau perskaityti..  blush2.gif

Gal kas trumpai ir aiskiai man gali papasakoti apie ta diclor, ar jis tikrai padeda, kaip ji naudoti, ir kokie galimi salutiniai poveikiai.

Aciu labai  blush2.gif

Jis sustabdo prakaitavima. Nebuna slapios pazastys. Tikrai padeda. Jau tepiau du kartus, pazastys neprakaituoja. Tepti reikia pries miega(ant tos vietos, kur auga plaukeliai, nes ten yra prakaito liaukos), o ryte nuplauti (ir tada naudoti iprastas priemones, t.y. rut.dezodoranta/kvepalus ir pan.). Tepi is pradziu dazniau - pora kartu i savaite, po to, jei matai, kad pazastys visada sausos, gali tepti dar reciau.
Man salutinis poveikis yra toks - labai kutena ir niezti, kai pasitepu. Bet gal pritepus buvau per daug ir ant didesnio odos plotelio negu reiktu. Kita karta tepsiu koki antradieni arba treciadieni bigsmile.gif
Uztenka, kaip suprantu, ilgam. 60ml - 50Lt - metams smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sveikatele: 24 vasario 2008 - 20:26
QUOTE(sveikatele @ 2008 02 24, 21:24)
Jis sustabdo prakaitavima. Nebuna slapios pazastys. Tikrai padeda. Jau tepiau du kartus, pazastys neprakaituoja. Tepti reikia pries miega(ant tos vietos, kur auga plaukeliai, nes ten yra prakaito liaukos), o ryte nuplauti (ir tada naudoti iprastas priemones, t.y. rut.dezodoranta/kvepalus ir pan.). Tepi is pradziu dazniau - pora kartu i savaite, po to, jei matai, kad pazastys visada sausos, gali tepti dar reciau.
Man salutinis poveikis yra toks - labai kutena ir niezti, kai pasitepu. Bet gal pritepus buvau per daug ir ant didesnio odos plotelio negu reiktu. Kita karta tepsiu koki antradieni arba treciadieni  bigsmile.gif
Uztenka, kaip suprantu, ilgam. 60ml - 50Lt - metams smile.gif

bet ji reik pastoviai tept? jis 'neisgydo' prakaitavimo? jei netepsi kokius 2men, vel bus kaip buve?
Atsakyti
[B] Na pirmą kartą girdžiu apie šį preparatą, man prakaitavimą mažina ir pažastų reguliari depiliacija. Na čia manau hormoniniai reikalai, tie tepimai trumpalaikiai. Gal ir klystu ...
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2008 02 25, 14:11)
bet ji reik pastoviai tept? jis 'neisgydo' prakaitavimo? jei netepsi kokius 2men, vel bus kaip buve?

na, taip pastoviai, taciau cia priklauso nuo organizmo. Vienoms uztenka vieno patepimo i dvi savaites, kitoms velgi kitaip. jei nustosi visiskai naudoti, tai zinoma - prakaitavimas gris ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,

As jau seniai naudoju Driclor ir man jis thumbup.gif

Pasiulysiu buda kaip sutaupyti neperkant jo is platintoju Lietuvoje - cia kiek maciau, uz 60 ml praso 50Lt, o as pati siunciausi is UK ir uz tris 60ml buteliukus su siuntimu sumokejau 81Lt mirksiukas.gif

Palieku internetini puslapi, kur padarote uzsakyma, atsiskaitote kreditine kortele ir 5iu dienu begyje gausite (surizikavau, uzsisakiau ir uzvakar pastininke pristate):

https://www.pharmacy...ults.asp?page=1

Sekmes visoms!
Atsakyti
O gal kas zinot kur butu galima DriClor Anglijoje ieskot? Kiek kainuoja? ir ar tik vienos rusies jis yra? Paprasyciau draugas nupirktu smile.gif labai jau sudomino sis dalykelis, tikiuos issprestu mano visas bedas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bellty @ 2008 02 26, 13:34)
O gal kas zinot kur butu galima DriClor Anglijoje ieskot? Kiek kainuoja? ir ar tik vienos rusies jis yra? Paprasyciau draugas nupirktu smile.gif labai jau sudomino sis dalykelis, tikiuos issprestu mano visas bedas ax.gif

labai atsiprasau, nepastebejau rainiaakes nuorodos virsuj, kaip tik ten viskas ir yra kas domina mane 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
brangiosios jei kas turite parduoti Certain arba Driclor, pls parasykit i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bellty @ 2008 02 26, 16:33)
labai atsiprasau, nepastebejau rainiaakes nuorodos virsuj, kaip tik ten viskas ir yra kas domina mane 4u.gif  blush2.gif

nu as tai radau ten tik kaina ir viskas, o tai kur parduoda neradau unsure.gif
vaistinese, kosmetikos parduotuvese??
Atsakyti
galima gauti visose vaistinese ar bootsuose.tavo drauge turetu zinot.tikrai labai padeda.tas naudoju jau fgal apie du metus.tai sakyciau poveikis silpneja.bjau kad viena diena teks grizt prie visu juodu drabuziu
Papildyta:
[quote=rainiaake,2008 02 26, 08:04]rainiake, kiek seniai tu naudoji driclora?
as jau gal apie du metus.bet matau kad poveikis tikrai mazeja.seniau pazastys buvo sausos sausuteles o dabar jau ir "slapiu"dienu pasitaiko.paskutiniu metu tepiausiu tik karta i menesi ir uzteko.dabar vel pradejau dazniau ir pakeiciau kompanija.kitos firmos nusipirkau.
idomu artaip visiem tas poveikis mazeja?gal organizmas ismoksta apsissaugot?
Atsakyti
QUOTE(palanga @ 2007 08 31, 11:49)
jau tokia problema turiu.kad o jo joi jau pradejau dometis ir tom injekcijom priprasiau vyro is saskaitos pora tukstanteliu nes jau nezinau ir ka bedaryt kaip zlaiugte zlaiugia prakaitas pro pazastis paciai salta o va prakaituoju kaip didziausiam darbe o tai fiziologija nusibodo viskas visos maikutes nugelto o ka jau sneket kad sviesiu nedeviu man ir ta ir ta siulo nusipirkt bet kur gi.......galvoju tik kad kaip cia nesimatytu verysad.gif bet va suradau ta preparaciuka ir uzsisakai ta driclor vienintele viltis atsiunte labai greitai labai patenkinta bet kazin kaip veiks laikiu vakaro nes jau pabodo taip gyvent unsure.gif vienas minusas kad brangu tos injekcijos tokiam trumpam laikui g.gif -9...menesiam ar pan

Pas mane ta pati bėda ryte atsikeliu-į dušą išsišveičiu jau net su kempine išsibrūžinu pažastis doh.gif pasitepu paprastu dezodorantu kol nuvažiuoju į darbą jau būnu suprakaitavus o apie kvapą visai patyliu schmoll.gif nusipirkau ir servietėlių drėgnų kad galėčiau darbe apsivalyti nieks nepadeda kvapas vistiek pramuša doh.gif ir netyčia užtikau šią temą merginos gal galėtumėti kuri įkelti nuotrauką kaip atrodo buteliukas DriClor kaip tik kolegė ruošiasi skristi į Londoną būtų papraščiau jo ieškoti blush2.gif Ačiū visoms dar kartą už pasidalintą nuomonę
Atsakyti
Aš norėčiau kad pasisakytų tos, kurios naudoja Driclor (ir kitus čia minėtus) ilgą laiką - pora metų ir daugiau - ar pastebėjote kokių neigiamų pokyčių (pvz. ar nesumažėjo preparato efektyvumas, gal kažkurioms jau išvis jis nepadeda...) ?
Ir dar labai įdomu būtų sužinoti ar nepadidėjo prakaitavimas toms kurios nutraukė jo vartojimą? Turiu galvoje, ar neprakaituojate dar stipriau nei prieš pradedant jį naudoti?
Na žodžiu,gundausi aš juo, bet noriu sužinoti ir neigiamų jo pusių ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bugyte: 05 kovo 2008 - 12:20