Įkraunama...
Įkraunama...

Botulino injekcijos nuo prakaitavimo

sveikos 4u.gif
as jau vartohu apie du metus.is pradziu labai diaugiausi, buvo viskas labai gerai.pazastys sausos kiekviena diena .jokiu problemu.uztektadvo pasitepti tik karta per menesi.bet kelis paskutinius menesius prakaitavimas padidejo.tepuosi bet jau poveikis mazesnis.bijau kad visai dings poveikis.nes taip buvo gera gyvent be to prakaito.pamirsau visus juodus drabuzius schmoll.gif
gal kas irgi naudoja ilgiau.gal galit pasidalint patirtimi kaip jums?
aciu
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2008 03 05, 12:22)
Pas mane ta pati bėda ryte atsikeliu-į dušą išsišveičiu jau net su kempine išsibrūžinu pažastis doh.gif pasitepu paprastu dezodorantu kol nuvažiuoju į darbą jau būnu suprakaitavus o apie kvapą visai patyliu  schmoll.gif nusipirkau ir servietėlių drėgnų kad galėčiau darbe apsivalyti nieks nepadeda kvapas vistiek pramuša  doh.gif ir netyčia užtikau šią temą merginos gal galėtumėti kuri įkelti nuotrauką kaip atrodo buteliukas DriClor kaip tik kolegė ruošiasi skristi į Londoną būtų papraščiau jo ieškoti  blush2.gif Ačiū visoms dar kartą už pasidalintą nuomonę

user posted image

4u.gif

beje, kvapa labai puikiai "uzmusa" THAI mineralas (prakaitavimo jis man nesustabde, bet va kvapa tikrai panaikino) kainuoja apie 20lt gal g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sveikatele: 05 kovo 2008 - 23:07
Sveikos 4u.gif Na va as irgi isigijau Dirclor pries keleta dienu, ir dabar bijau naudoti, kadangi laukiuosi ... g.gif Galvoju ar nepakenks vaikeliui, juk visvien chemija, o mama pataria nenaudoti kol laukiuosi, sako per prakaito liaukas ir krauja vaikui gali pakenkti.. Bet labai knieti isbandyti ,,, unsure.gif
Atsakyti
tai gal toms,kurioms ilgai naudojus nebera poveikio Driclor'o, reiketu kokiem keliem men, ar net puse metu nenaudot jo, tada vel pradet naudot g.gif gal suveiks vel biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anaksunamun @ 2008 03 07, 01:20)
Sveikos  4u.gif  Na va as irgi isigijau Dirclor pries keleta dienu, ir dabar bijau naudoti, kadangi laukiuosi ... g.gif  Galvoju ar nepakenks vaikeliui, juk visvien chemija, o mama pataria nenaudoti kol laukiuosi, sako per prakaito liaukas ir krauja vaikui gali pakenkti.. Bet labai knieti isbandyti ,,,  unsure.gif

Aš tai nedvejodama padėčiau jį į šalį, tikrai nenaudočiau schmoll.gif
Atsakyti
As noriu DriClor kuo greiciau bigsmile.gif kas galetu man ji pasiulyti Kaune? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Harmony... @ 2007 10 30, 10:47)
Sveikutės. Jei norėtumėt įsigyti Certain dri, rašykite nenoriumailo@yahoo.com
Esu kaunietė, tačiau sutartume pristatymą ir į kitus miestus. Kaina 39 Lt

Aciū Harmony... 4u.gif
Prieš 3sav. įsigijau Certain dri ir galiu tik pasidžiaugti...Prakaito dėmių jau po pirmo pasitepimo neliko, o tokio reiškinio kaip niežėjimo, graužimo ar dilgčiojimo [požymiai,kuriuos įvardijo Driclor vartotojos] išvis nebuvo. ax.gif
Pasirinkimas preparato,kuris turi mažesnę aliuminio koncentraciją pasiteisino.. rolleyes.gif Naudosiu kol veiks, o poto gal ateis laikas ir stipresnėms priemonėms... ax.gif
Atsakyti
As taip pat vakar gavau siuntinuka is merginos kuri platina Driclor smile.gif vakar pasitepiau, na o snd pazastys sausuteles, bent jau kolkas bigsmile.gif jei taip ir toliau bus, tai galiu patvirtinti, kad Driclor tikras stebuklas, nes prakaitas mane vargino jau keleta metu verysad.gif buvau praradusi vilti uzsideti sviesu rubeli... manau Driclor vienas geriausiu mano pirkiniu mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir man reikia Driclor ax.gif. Gal kas pasiulytu Klaipedoj? O tai su tais siuntimais, tai as nelabai susigaudau doh.gif.
Atsakyti
As esu is Klaipedos, bet as turiu "Odorex".Kaina 50 Lt .Taip pat labai veiksminga priemone nuo prakaito, jei domina, tai parasykite i alma10@mail.ru
Atsakyti
[sveikos 4u.gif as griztu is airijos balandzio pradzioj.jei kas nori driclor tai galiu parvezt.bet as is alytaus tai jei kam reikia is alytaus galiu parvezt.rasykit i az
Atsakyti
SVeikos merginos,
Pasidalinsiu patirtimi ir savo... anksčiau turėjau šią problemą ir aš.... nusprendžiau, kad reikia kažka daryti, pabandžiau Odorex, man nepadėjo, bet va Driclor kokių pora mėn (į savaitę vieną kartą patepdavau) ir dabar jau nenaudoju kokį mėnesį niekas neatsinaujiną, jaučiuosi puikiai:) ir turiu problemėle mažiau, jausmas tikrai geras, o ti anksčiau nesvarbu, šalta ar karšta vis šlapia....
Tik va naudojasi jis labai taupiai. Pirkau iš karto 3 vienetus ir dabar turiu pora laisvų. Jeigu reikia, rašykit AŽ, aš esu vilniuje 60ml buteliukas- 50 Lt smile.gif
Atsakyti