Esu kauniete zadu uzsisakyti per ebay orodex ar kas nori prisijungt?
O kokia jo kaina?kokiom kuno vietom tinka?nes man reiktu kojom...
pazastim naudoju Driclor.

Man vienai paciai sau iseina 28Lt, pussesere naudojo pazastims, tai jai super tiko, o siaip jau labai kompleksa turejo.. del koju nezinau.. nesidomejau
QUOTE(Pelėja @ 2008 08 29, 19:22)
Gal kas galėtu atsiųsti losjono Driclor platintojos tel. Kaune.
gal kiek paveluotai,bet gal prireiks tel.868469006.
as irgi isigijau driclor,kazkoks stebuklas

fantastika

QUOTE(grizliute @ 2008 09 22, 14:34)
gal kiek paveluotai,bet gal prireiks tel.868469006.
,3 dienas vaikstau sausom pazastim
fantastika

fantastika

nu va - kai tik paskelbet platintojos tel. tai ir baigesi tema

visoms aciu supermamoms - atgavau vilti neismesti i bala 1000 litu botulinui, o efektyviai ir nebrangiai susitvarkyti slyksciausia gyvenimo problema. dekui

o del kenksmingumo - sveikiausia butu susivynioti i balta drobule ir slinkti i kapines

QUOTE(discus-fish @ 2008 09 24, 16:14)
nu va - kai tik paskelbet platintojos tel. tai ir baigesi tema
visoms aciu supermamoms - atgavau vilti neismesti i bala 1000 litu botulinui, o efektyviai ir nebrangiai susitvarkyti slyksciausia gyvenimo problema. dekui
o del kenksmingumo - sveikiausia butu susivynioti i balta drobule ir slinkti i kapines
patikekit, kam si problema tokia aktuali kaip man (o tokiu sioje temoje netruksta), tai dzin tas Alzheimeris, kuri kazkas minejo. Kai busim tokio amziaus kai jis gresia, tai jau tiksliai nebeprakaituosim. Geresne gyvenimo kokybe - nezinau, ar galima tiksliau issireiksti apie nebeprakaitavima. Pirksiu tuos stebuklus kai tik gausiu 

pagaliau jauciuosi pilnavertis zmogus

Jei kam tik reikia
priemonę nuo prakaitavimo DRICLOR 60ml. kaina 35lt + siuntimas

priemonę nuo prakaitavimo DRICLOR 60ml. kaina 35lt + siuntimas

o gal kas turi pasiulit Certain Dri ? ... kas pigiau?

Sveikutės, reikia labai skubaus atsakymo
Gal kas žino kiek anglijoje kainuoja Odorex extra dry lotion, bent maždaug, dekoju iš anksto

Gal kas žino kiek anglijoje kainuoja Odorex extra dry lotion, bent maždaug, dekoju iš anksto

Sveikutes, galiu padeti isigyti Odorex extra dry losjona.Esu is Klaipedos, bet kiti miestai butu neproblema.Tai tikrai labai veiksminga priemone Taip pat galeciau padeti isiigyti Odorex rulononi dezodoranta kiekvienai dienai.Tos, kurios isbande nenusivyle ir toliau sekmingai pakartotinai uzsisako. Be to, tai gera dovana Kaledu proga
. Lauksiu laisku ar skambuciu. alma10@mail.ru arba 8 61043922