Įkraunama...
Įkraunama...

Botulino injekcijos nuo prakaitavimo

Botulino toksino injekcijos yra gan veiksmingos nuo prakaitavimo, bet veikia kazkur 6-8 menesius po suleidimo. Po to reikia kartoti. O daro Odos ir lazerines chirurgijos centre http://www.lazerinechirurgija.lt/
Atsakyti
Esu kauniete zadu uzsisakyti per ebay orodex ar kas nori prisijungt?
Atsakyti
O kokia jo kaina?kokiom kuno vietom tinka?nes man reiktu kojom... blush2.gif pazastim naudoju Driclor.
Atsakyti
Man vienai paciai sau iseina 28Lt, pussesere naudojo pazastims, tai jai super tiko, o siaip jau labai kompleksa turejo.. del koju nezinau.. nesidomejau
Atsakyti
Čia tas Jusu giremas Driclor?va Gal iš čia bandyti ušsisakyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Itka: 19 rugsėjo 2008 - 15:31
QUOTE(Pelėja @ 2008 08 29, 19:22)
Gal kas galėtu atsiųsti losjono Driclor platintojos tel. Kaune.

gal kiek paveluotai,bet gal prireiks tel.868469006.
as irgi isigijau driclor,kazkoks stebuklas smile.gif ,3 dienas vaikstau sausom pazastim smile.gif
fantastika thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(grizliute @ 2008 09 22, 14:34)
gal kiek paveluotai,bet gal prireiks tel.868469006.
as irgi isigijau driclor,kazkoks stebuklas smile.gif ,3 dienas vaikstau sausom pazastim smile.gif
fantastika thumbup.gif

nu va - kai tik paskelbet platintojos tel. tai ir baigesi tema biggrin.gif
visoms aciu supermamoms - atgavau vilti neismesti i bala 1000 litu botulinui, o efektyviai ir nebrangiai susitvarkyti slyksciausia gyvenimo problema. dekui thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
o del kenksmingumo - sveikiausia butu susivynioti i balta drobule ir slinkti i kapines ax.gif patikekit, kam si problema tokia aktuali kaip man (o tokiu sioje temoje netruksta), tai dzin tas Alzheimeris, kuri kazkas minejo. Kai busim tokio amziaus kai jis gresia, tai jau tiksliai nebeprakaituosim. Geresne gyvenimo kokybe - nezinau, ar galima tiksliau issireiksti apie nebeprakaitavima. Pirksiu tuos stebuklus kai tik gausiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(discus-fish @ 2008 09 24, 16:14)
nu va - kai tik paskelbet platintojos tel. tai ir baigesi tema  biggrin.gif
visoms aciu supermamoms - atgavau vilti neismesti i bala 1000 litu botulinui, o efektyviai ir nebrangiai susitvarkyti slyksciausia gyvenimo problema. dekui  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
o del kenksmingumo - sveikiausia butu susivynioti i balta drobule ir slinkti i kapines  ax.gif  patikekit, kam si problema tokia aktuali kaip man (o tokiu sioje temoje netruksta), tai dzin tas Alzheimeris, kuri kazkas minejo. Kai busim tokio amziaus kai jis gresia, tai jau tiksliai nebeprakaituosim. Geresne gyvenimo kokybe - nezinau, ar galima tiksliau issireiksti apie nebeprakaitavima. Pirksiu tuos stebuklus kai tik gausiu  drinks_cheers.gif

pagaliau jauciuosi pilnavertis zmogus smile.gif .galiu pakelti rankas,nereikia nestis i darba atsarginiu maikuciu thumbup.gif .stebuklas kazkoks thumbup.gif
Atsakyti
Jei kam tik reikia 4u.gif
priemonę nuo prakaitavimo DRICLOR 60ml. kaina 35lt + siuntimas 4u.gif
user posted image

Atsakyti
o gal kas turi pasiulit Certain Dri ? ... kas pigiau? wink.gif
Atsakyti
Sveikutės, reikia labai skubaus atsakymo 4u.gif
Gal kas žino kiek anglijoje kainuoja Odorex extra dry lotion, bent maždaug, dekoju iš anksto mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, galiu padeti isigyti Odorex extra dry losjona.Esu is Klaipedos, bet kiti miestai butu neproblema.Tai tikrai labai veiksminga priemone Taip pat galeciau padeti isiigyti Odorex rulononi dezodoranta kiekvienai dienai.Tos, kurios isbande nenusivyle ir toliau sekmingai pakartotinai uzsisako. Be to, tai gera dovana Kaledu proga smile.gif . Lauksiu laisku ar skambuciu. alma10@mail.ru arba 8 61043922
Atsakyti