Gal kas zinote ar galima Driclor naudoti maitinanciai mamai

Na, labai idomiai issivarte diskusija apie botulino injekcijas
Vis tik noriu padekoti tai, kuri ivede info apie dezodorantus nuo prakaitavimo i sia tema
(nors tikrai neatsimenu, kas tai buvo, bet aciu jai LAAAABAI
) Pagaliau jauciuosi zmogum, ir galiu teigti, jog gyvenu pilnaverti gyvenima. Tas, kas neturejo sios problemos, niekada nesupras, kokia slykstyne yra ta hiperhidroze
Dabar naudoju Driclor ir jauciuosi
Gal sis isradimas ir nevertas Nobelio premijos, bet jei butu mano valia, tikrai duociau kokia nors solidzia premija tam zmogeliui, kuris isrado si nuostabu dezika
Visoms rekomenduoju

Vis tik noriu padekoti tai, kuri ivede info apie dezodorantus nuo prakaitavimo i sia tema

QUOTE(witulee @ 2008 10 30, 13:33)
As naudoju. Man, tiesa, nereikia teptis daznai, bet kadangi paskunius 3 metus naudojau Driclor, tai ir dabar naudoju.... Nes po leliuko gimimo dar labiau pakaituoju, tai be Driclor is viso butu liudna....
O Driclor aprasymuose nieko apie tai nreaso, tai vadinasi naudoti galima...
QUOTE(joviliukste @ 2008 08 10, 15:04)
driclor ir neskirtass kojom
yra ahc 30 forte, skirtas koju ir ranku prakaitavimui mazinti, lb stiprus ir efektyvus.as naudoju ji pazastim, per klaida uzsisakiau, paskui tik pamaciau kad jis kojytem skirtas labiau.

yra ahc 30 forte, skirtas koju ir ranku prakaitavimui mazinti, lb stiprus ir efektyvus.as naudoju ji pazastim, per klaida uzsisakiau, paskui tik pamaciau kad jis kojytem skirtas labiau.
Papildyta:
QUOTE(joviliukste @ 2008 08 10, 15:04)
driclor ir neskirtass kojom

Sveiki,
Man labai idomu butu daigiau suzinoti apie ahc 30 forte. As turiu amzina problema-ranku prakaitavima. Galite daugiau parasyti apie tai.
Is anksto dekuju.
sveikos
dariausi pries kelis metus botulino injekcijas.tai visai nepadejo.gal keliom savaitem truputeli sumazino prakaitavima.o kaina tai
dabar jau naudoju driclor.tai jokiu injekciju nereikia.pasitepi karta per menesi ir uztenka.manau kad jis tinka visom kuno vietoms(kojoms delnams).tai jei kas tur tokiu problemu bandykit.manau visiems pades.
bet kodel jo lietuvoj nepardavineja nesuprantu

dariausi pries kelis metus botulino injekcijas.tai visai nepadejo.gal keliom savaitem truputeli sumazino prakaitavima.o kaina tai

dabar jau naudoju driclor.tai jokiu injekciju nereikia.pasitepi karta per menesi ir uztenka.manau kad jis tinka visom kuno vietoms(kojoms delnams).tai jei kas tur tokiu problemu bandykit.manau visiems pades.
bet kodel jo lietuvoj nepardavineja nesuprantu

Kad jau sitiek reklamuojamasi - maniau tai draudziama
, - tai parasysiu ir as:)
Jau ne viena Mamyte (ir Teveliai irgi) isigijo sia priemone ir dziaugiasi atsikrate dar vienos problemos. Tad jeigu norite ir Jus prisideti prie ju - drasiai rasykite i az

Jau ne viena Mamyte (ir Teveliai irgi) isigijo sia priemone ir dziaugiasi atsikrate dar vienos problemos. Tad jeigu norite ir Jus prisideti prie ju - drasiai rasykite i az

Galiu pasiulyti Odorex Antitranspirant 100 ml. Tinka bet kokio amziaus vyrams ir moterims. Esu is Vilniaus, bet galiu siusti ir i kitus miestus
Susidomejusios rasykite i a.z.

Susidomejusios rasykite i a.z.

Perskaičiau temos 6 psl, tai radau tik porą žinučių, atitinkančių temą

PERSPĖJIMAS!!!
Prakaitavimas - natūrali organizmo reakcija ir funkcija. Jį stabdant, prakitas niekur nedingsta, o yra priverstas kiek kitokiam pavidale kauptis kitur. Jei ilgą laiką tepate pažastis įvairiais prespirantais, tai greičiausiai neišprakaituotas brudelis susikaups krūtyse, guzelių pavidalu. O kas tai yra guzeliai krūtyse ir kuo tai gali baigtis, čia jau ita tema ir visiems labai gerai žinoma...
Būkite atsargios!!! Geriau nusipirkti drėgnų servetėlių ir pasišluostyti laikas nuo laiko pažastukes. Bet aš suprantu, kad ne visada tai įmanoma...
Norėjau tik perspėti...
Prakaitavimas - natūrali organizmo reakcija ir funkcija. Jį stabdant, prakitas niekur nedingsta, o yra priverstas kiek kitokiam pavidale kauptis kitur. Jei ilgą laiką tepate pažastis įvairiais prespirantais, tai greičiausiai neišprakaituotas brudelis susikaups krūtyse, guzelių pavidalu. O kas tai yra guzeliai krūtyse ir kuo tai gali baigtis, čia jau ita tema ir visiems labai gerai žinoma...
Būkite atsargios!!! Geriau nusipirkti drėgnų servetėlių ir pasišluostyti laikas nuo laiko pažastukes. Bet aš suprantu, kad ne visada tai įmanoma...
Norėjau tik perspėti...
QUOTE(tetukas-masažistas @ 2009 01 14, 05:36)
PERSPĖJIMAS!!!
Norėjau tik perspėti...
Norėjau tik perspėti...
aciu uz perspejima - bet kiek zinau, prakaitas turi galimybe issiskirti per kitas kuno vietas, visoje musu odoje yra prakaito liauku.. todel nemanau kad jis kazkur kaupiasi

o rizikos kaip visada ir visur ir del bet ko yra