Įkraunama...
Įkraunama...

Botulino injekcijos nuo prakaitavimo

Gal kas zinote ar galima Driclor naudoti maitinanciai mamai 4u.gif
Atsakyti
Na, labai idomiai issivarte diskusija apie botulino injekcijas lotuliukas.gif
Vis tik noriu padekoti tai, kuri ivede info apie dezodorantus nuo prakaitavimo i sia tema thumbup.gif (nors tikrai neatsimenu, kas tai buvo, bet aciu jai LAAAABAI clap_1.gif ) Pagaliau jauciuosi zmogum, ir galiu teigti, jog gyvenu pilnaverti gyvenima. Tas, kas neturejo sios problemos, niekada nesupras, kokia slykstyne yra ta hiperhidroze gun_rifle.gif Dabar naudoju Driclor ir jauciuosi yahoo.gif Gal sis isradimas ir nevertas Nobelio premijos, bet jei butu mano valia, tikrai duociau kokia nors solidzia premija tam zmogeliui, kuris isrado si nuostabu dezika aciuks.gif Visoms rekomenduoju victory.gif
Atsakyti
QUOTE(witulee @ 2008 10 30, 13:33)
Gal kas zinote ar galima Driclor naudoti maitinanciai mamai  4u.gif

As naudoju. Man, tiesa, nereikia teptis daznai, bet kadangi paskunius 3 metus naudojau Driclor, tai ir dabar naudoju.... Nes po leliuko gimimo dar labiau pakaituoju, tai be Driclor is viso butu liudna....
O Driclor aprasymuose nieko apie tai nreaso, tai vadinasi naudoti galima...
Atsakyti
QUOTE(joviliukste @ 2008 08 10, 15:04)
driclor ir neskirtass kojom  schmoll.gif
yra ahc 30 forte, skirtas koju ir ranku prakaitavimui mazinti, lb stiprus ir efektyvus.as naudoju ji pazastim, per klaida uzsisakiau, paskui tik pamaciau kad jis kojytem skirtas labiau.

Papildyta:
QUOTE(joviliukste @ 2008 08 10, 15:04)
driclor ir neskirtass kojom  schmoll.gif
yra ahc 30 forte, skirtas koju ir ranku prakaitavimui mazinti, lb stiprus ir efektyvus.as naudoju ji pazastim, per klaida uzsisakiau, paskui tik pamaciau kad jis kojytem skirtas labiau.

Sveiki,
Man labai idomu butu daigiau suzinoti apie ahc 30 forte. As turiu amzina problema-ranku prakaitavima. Galite daugiau parasyti apie tai.

Is anksto dekuju.
Atsakyti
sveikos 4u.gif
dariausi pries kelis metus botulino injekcijas.tai visai nepadejo.gal keliom savaitem truputeli sumazino prakaitavima.o kaina tai blink.gif
dabar jau naudoju driclor.tai jokiu injekciju nereikia.pasitepi karta per menesi ir uztenka.manau kad jis tinka visom kuno vietoms(kojoms delnams).tai jei kas tur tokiu problemu bandykit.manau visiems pades.
bet kodel jo lietuvoj nepardavineja nesuprantu g.gif

Atsakyti
Driclor lietuvoj nepardavinejamas parduotuvese..
Bet jei kas nors noretu isgyti, rasykit AZ, as jo turiu smile.gif
pati ji naudoju, ir tikrai rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, galiu padeti isigyto Odorex nuo prakaitavimo. Esu is Klaipedos, bet kiti miestai neproblema. O be to Kaledos jau ant nosies bigsmile.gif , galetu buti puiki dovana artimam zmogui. O laiko dar yra ir as galiu padeti mirksiukas.gif
alma10@mail.ru arba 8 610 43922
Atsakyti
Kad jau sitiek reklamuojamasi - maniau tai draudziama g.gif , - tai parasysiu ir as:)

Jau ne viena Mamyte (ir Teveliai irgi) isigijo sia priemone ir dziaugiasi atsikrate dar vienos problemos. Tad jeigu norite ir Jus prisideti prie ju - drasiai rasykite i az smile.gif

Atsakyti
Galiu pasiulyti Odorex Antitranspirant 100 ml. Tinka bet kokio amziaus vyrams ir moterims. Esu is Vilniaus, bet galiu siusti ir i kitus miestus 4u.gif

Susidomejusios rasykite i a.z. 4u.gif
Atsakyti
Perskaičiau temos 6 psl, tai radau tik porą žinučių, atitinkančių temą doh.gif
Atsakyti
PERSPĖJIMAS!!!
Prakaitavimas - natūrali organizmo reakcija ir funkcija. Jį stabdant, prakitas niekur nedingsta, o yra priverstas kiek kitokiam pavidale kauptis kitur. Jei ilgą laiką tepate pažastis įvairiais prespirantais, tai greičiausiai neišprakaituotas brudelis susikaups krūtyse, guzelių pavidalu. O kas tai yra guzeliai krūtyse ir kuo tai gali baigtis, čia jau ita tema ir visiems labai gerai žinoma...
Būkite atsargios!!! Geriau nusipirkti drėgnų servetėlių ir pasišluostyti laikas nuo laiko pažastukes. Bet aš suprantu, kad ne visada tai įmanoma...
Norėjau tik perspėti...
Atsakyti
QUOTE(tetukas-masažistas @ 2009 01 14, 05:36)
PERSPĖJIMAS!!!
Prakaitavimas - natūrali organizmo reakcija ir funkcija. Jį stabdant, prakitas niekur nedingsta, o yra priverstas kiek kitokiam pavidale kauptis kitur. Jei ilgą laiką tepate pažastis įvairiais prespirantais, tai greičiausiai neišprakaituotas brudelis susikaups krūtyse, guzelių pavidalu. O kas tai yra guzeliai krūtyse ir kuo tai gali baigtis, čia jau ita tema ir visiems labai gerai žinoma...
Būkite atsargios!!! Geriau nusipirkti drėgnų servetėlių ir pasišluostyti laikas nuo laiko pažastukes. Bet aš suprantu, kad ne visada tai įmanoma...
Norėjau tik perspėti...

aciu uz perspejima - bet kiek zinau, prakaitas turi galimybe issiskirti per kitas kuno vietas, visoje musu odoje yra prakaito liauku.. todel nemanau kad jis kazkur kaupiasi smile.gif
o rizikos kaip visada ir visur ir del bet ko yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sylvergirl: 14 sausio 2009 - 08:04