Įkraunama...
Įkraunama...

Auklė patiems mažiausiems

As tikriausiai dirbsiu ir iki pat gimdymo ir po gimdymo. Tik sau mini ofisa isirengsiu namuose, kad galeciau buti su savo kudikiu, ji maitinti. Bet reikes, kad kazkas darbo valandomis man padetu priziureti mazyli, galbut ir aptvarkyti namus, pagaminti valgi. Pirma menesi pades vyras, o veliau teks ieskoti auklytes, nes seneliai neturi jokiu galimybiu mums padeti. Tik kur rasti toki patikima zmogu? g.gif Be to reikia, kad ir turetu patirties su kudikiais, nes man pirmas vaikelis ir pati dar esu zalia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 09 vasario 2009 - 12:15
na ir as dairausi aukles nors man ir skauda sirdi, kad toki maziu teks palikt, bet nors kas antra sav po pora val. kad isleistu Nes kai esi viena tai yra begalo sunku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 01 27, 09:51)
visi zmones dirba del pingeliu,tik ne visi dirba megstama darba 4u.gif

na ne visis tikrai, pvz aš dabar esu moksleivė (17m)ir paskutiniai metai prieš egzus, tai vasarai ir keliom valandom per savaitę per mokslo metus labai norėčiau prižiūrėti kokį leliuką wub.gif , nes myliu vaikučius ir noriu užsiimt geru darbu (na auklė juk ne tik prižiūri, bet ir moko visko: kalbos, splavų žaidimų .. ir t.t)
Atsakyti
Mamos, nurimkit ir saves negrauzkit! As ir pergyvenau kaip cia savo pupa paliksiu kaip bus kaip kas ir nieko! Aukle turiu nuo tada kai vaikui buvo 1,5men dabar ji tapo mano seimos nariu, as visada garsiai kalbedavau ieskau aukles kaip mociutes ir matyt kazkas danguje mane isgirdo ir pasiunte nuostabu zmogu. Aciu jai uz viska 4u.gif Bet nukrypau nuo minties noriu pasakyti, kad kiekviena jauciam kaip reikia gyventi ir reikia taip daryti kaip sirdis sako nes ner blogiau kai bijai gyventi nes KA KITI PASAKYS. Vaje PASMERKS SAKYS BLOGA MAMA. Na ir tegul kalba o tu busi laiminga, besisypsanti savo vaikuciui juk vaikas nebus nelaimingesnis jei mama iki pietu dirbs ar i parduotuve isbegs ar dar kur nors. Kas nori gyventi tik pagal vaika ir tik nuo ryto iki vakaro su vaiku valio, saunuoles! O mes kiekviena sprendziam uz save!
Atsakyti
QUOTE(jurga197733 @ 2009 01 29, 23:14)
Mamos, nurimkit ir saves negrauzkit! As ir pergyvenau kaip cia savo pupa paliksiu kaip bus kaip kas ir nieko! Aukle turiu nuo tada kai vaikui buvo 1,5men dabar ji tapo mano seimos nariu, as visada garsiai kalbedavau ieskau aukles kaip mociutes ir matyt kazkas danguje mane isgirdo ir pasiunte nuostabu zmogu. Aciu jai uz viska 4u.gif Bet nukrypau nuo minties noriu pasakyti, kad kiekviena jauciam kaip reikia gyventi ir reikia taip daryti kaip sirdis sako nes ner blogiau kai bijai gyventi nes KA KITI PASAKYS. Vaje PASMERKS SAKYS BLOGA MAMA. Na ir tegul kalba o tu busi laiminga, besisypsanti savo vaikuciui juk vaikas nebus nelaimingesnis jei mama iki pietu dirbs ar i parduotuve isbegs ar dar kur nors. Kas nori gyventi tik pagal vaika ir tik nuo ryto iki vakaro su vaiku valio, saunuoles! O mes kiekviena sprendziam uz save!

thumbup.gif va va as manau, jai savim rupinis sportuoji i kirpikla ir pan, o mazylio neturi kur palikti tai nejaugi sedesi baisi savim nepatenkinta. Gaila, kad dar dauk kas mano jai jau taip savim rupinis tai vaiko nemyli.
Atsakyti

! 
Skelbimai šiame skyrelyje yra DRAUDŽIAMI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 04 vasario 2009 - 11:19
QUOTE(musicinme @ 2009 01 29, 19:32)
na ne visis tikrai, pvz aš dabar esu moksleivė (17m)ir paskutiniai metai prieš egzus, tai vasarai ir keliom valandom per savaitę per mokslo metus labai norėčiau prižiūrėti kokį leliuką wub.gif , nes myliu vaikučius ir noriu užsiimt geru darbu (na auklė juk ne tik prižiūri, bet ir moko visko: kalbos, splavų žaidimų .. ir t.t)

naturalu...jums tiktai 17 metu.tad neturite savo seimos,vaikuciu,buities....ar vaikucius ziuresite savo malonumui-visiskai nemokamai bigsmile.gif
Atsakyti
Kiek galima mokėti auklei, kuri prižiūrėtų pas save namuose pusės metukų leliuką pusę dienos (apie 5h) ir pirmoką berniuką (padūkusį) grįžusį po pamokų (jo priežiūra būtų tokia, kad reiktų paduoti valgyti ir paguldyti pietų miego)? Gal kas susidūrė su panašia situacija ir galėtų patarti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eligint @ 2009 02 19, 10:32)
Kiek galima mokėti auklei, kuri prižiūrėtų pas save namuose pusės metukų leliuką pusę dienos (apie 5h) ir pirmoką berniuką (padūkusį) grįžusį po pamokų (jo priežiūra būtų tokia, kad reiktų paduoti valgyti ir paguldyti pietų miego)? Gal kas susidūrė su panašia situacija ir galėtų patarti  g.gif

Dažniausiai tariamasi pagal valandas, kurias bus antras vaikas, jų metu priedas būna iki pusės sutarto valandinio atlyginimo už vieną vaiką. Tarkim, jei už mažiuko priežiūrą sutartumėte mokėti 1 pinigėlį, už valandas kai būna abu - 1,4 ar 1,5 pinigėlio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ir Guste @ 2009 02 19, 11:10)
Dažniausiai tariamasi pagal valandas, kurias bus antras vaikas, jų metu priedas būna iki pusės sutarto valandinio atlyginimo už vieną vaiką. Tarkim, jei už mažiuko priežiūrą sutartumėte mokėti 1 pinigėlį, už valandas kai būna abu - 1,4 ar 1,5  pinigėlio  4u.gif

Ar nebus per mažai (ar per daug), jei man mokės 3-4lt./val.? Per mėn. gautųsi 700-800lt.
Atsakyti
QUOTE(Eligint @ 2009 02 19, 16:34)
Ar nebus per mažai (ar per daug), jei man mokės 3-4lt./val.? Per mėn. gautųsi 700-800lt.

Nerealiai mažai....Siūlau mokėti 8 lt už val/1 vaikas ir 12 lt/1 val. už 2 vaikus. Tuomet bent realu bus. Pagrindžiu: Jūsų siūlomas atlyginimas yra pusė normalaus, tai reiktų dar pridėti padauginus iš dviejų arba tiesiog mokėti, tarkim 1200 - 1800 lt. Tai reali suma.
Atsakyti
QUOTE(pelėdžiukas @ 2009 02 19, 23:21)
Nerealiai mažai....Siūlau mokėti 8 lt už val/1 vaikas ir 12 lt/1 val. už 2 vaikus. Tuomet bent realu bus. Pagrindžiu: Jūsų siūlomas atlyginimas yra pusė normalaus, tai reiktų dar pridėti padauginus iš dviejų arba tiesiog mokėti, tarkim 1200 - 1800 lt. Tai reali suma.

Dar pamiršau parašyti, kad pati turiu mažą vaiką, kuris dar nelanko darželio. Tai gal dėl to man taip blink.gif muša kainą g.gif 1800lt. kažkaip daugoka už 5 darbo valandas g.gif
Atsakyti