QUOTE(jurga197733 @ 2009 01 29, 23:14)
Mamos, nurimkit ir saves negrauzkit! As ir pergyvenau kaip cia savo pupa paliksiu kaip bus kaip kas ir nieko! Aukle turiu nuo tada kai vaikui buvo 1,5men dabar ji tapo mano seimos nariu, as visada garsiai kalbedavau ieskau aukles kaip mociutes ir matyt kazkas danguje mane isgirdo ir pasiunte nuostabu zmogu. Aciu jai uz viska

Bet nukrypau nuo minties noriu pasakyti, kad kiekviena jauciam kaip reikia gyventi ir reikia taip daryti kaip sirdis sako nes ner blogiau kai bijai gyventi nes KA KITI PASAKYS. Vaje PASMERKS SAKYS BLOGA MAMA. Na ir tegul kalba o tu busi laiminga, besisypsanti savo vaikuciui juk vaikas nebus nelaimingesnis jei mama iki pietu dirbs ar i parduotuve isbegs ar dar kur nors. Kas nori gyventi tik pagal vaika ir tik nuo ryto iki vakaro su vaiku valio, saunuoles! O mes kiekviena sprendziam uz save!

va va as manau, jai savim rupinis sportuoji i kirpikla ir pan, o mazylio neturi kur palikti tai nejaugi sedesi baisi savim nepatenkinta. Gaila, kad dar dauk kas mano jai jau taip savim rupinis tai vaiko nemyli.