Įkraunama...
Įkraunama...

Apšvietimas, lubos

QUOTE(Aruna @ 2008 09 29, 18:41)
O tai jie ką, blogiau dėl to šviečia  biggrin.gif  biggrin.gif Ir ar tik tie šviestuvai geri, kurie kainuoja kalnus pinigų vien dėl vardo?  smile.gif
Gariūnuose lenkiškų rasi, bet kitokių, nes iš kitur veža, bet BRANGIAU nei Lenkijoje.
O iš kitos pusės, svarbu, kad namuose būtų jauku, kad atėję draugai į svečius jaustusi gerai ir nenorėtų skubėti išeiti. O menkinti ir sakyti, fui čia lenkiški ar čekiški, ar baltarusiški, o jei Foscarini, Artemide ir pan. tada puiku (nors neaišku iš kur jie atvežti yra), tai nei šis nei tas. Be to, gamina jei pagal tuos pačius italų dizainerių kurtus pavyzdžius... ai ir ką čia diskutuoti.
Tiesiog ne visi gali skirti tam daug pinigų ir galima reikalingą daiktą nusipirkti pigiau.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2008 09 29, 18:41)
O tai jie ką, blogiau dėl to šviečia  biggrin.gif  biggrin.gif Ir ar tik tie šviestuvai geri, kurie kainuoja kalnus pinigų vien dėl vardo?  smile.gif
Gariūnuose lenkiškų rasi, bet kitokių, nes iš kitur veža, bet BRANGIAU nei Lenkijoje.
O iš kitos pusės, svarbu, kad namuose būtų jauku, kad atėję draugai į svečius jaustusi gerai ir nenorėtų skubėti išeiti. O menkinti ir sakyti, fui čia lenkiški ar čekiški, ar baltarusiški, o jei Foscarini, Artemide ir pan. tada puiku (nors neaišku iš kur jie atvežti yra), tai nei šis nei tas. Be to, gamina jei pagal tuos pačius italų dizainerių kurtus pavyzdžius... ai ir ką čia diskutuoti.
Tiesiog ne visi gali skirti tam daug pinigų ir galima reikalingą daiktą nusipirkti pigiau.

Nieko apsoliuciai nieko neturiu nei pries lenkiskui sviestuvus, baldus ar visa kita, patys vaziuosim i ikea , kai isirenginesim. Bet turejau omenyje, kad jie turi savo styliu ir tikrai nera pagaminti pagal italiskus brezinius, jie per daug auksiniai ir per daug blizga, nera kazkokio lengvumo, bent jau kuriuos as maciau. g.gif (nors ardenoj uzmacius nerealu lenkiska sviestuva, toki pasendinta, beveik balta wub.gif, bet cia isimtis negu taisykle)
Ir cia ne apie piguma kalbeta buvo, o apie styliu. rolleyes.gif
Atsakyti
Matai, Iriska, stilius, tai skonio reikalas, tas kas gražu pačiai, nereiškia, kad gražu kitam ir atvirkščiai. tokiu atveju galima ginčytis iki begalybės. Sendinti man irgi gražu, bet deja, netiktų. O dėl blizgumo, tai spręsti iš konteksto, ką až žinau... plius daryta su blicu iš arti...
O Ikejoj tikrai labai gražių dalykų yra, tik nepasiklyskt, jau baisiai didelė ta parduotuvė (mes iš tikrųjų pirmą kartą būdami ten pablūdijom) biggrin.gif
Atsakyti
SOS SOS SOS

reikia pagalbos del apsvietimo.

mano mini virtuvuke:
user posted image

reikia skubiai sugalvoti apsvietima... balkiai palubej sudeti kazkur kas metra. uzmaciau labai grazu sviestuva kuris puikiai tiktu pakabinti per viduri. bet MB sako bus per mazai sviesos, nes darbastaliai bis prie langu tai nugara sau sviesa uzstosiu. o kadangi pries darbastalius nemazi langai (jomajo ka susiprojektavom...) ten kokios lempukes pakabinti neiseis... MB sako reikia deti kelis sviestuvus su atskirom lempikem, na kai galima lempukiu krypti atskirai reguliuoti. tada paskirstytume sviesa, bet man vistiek labai norisi to vieno sviestuvo... ar nebus sviestas sviestuotas jei ir ta ir ta pakabinsim? labai laukiu minciu smile.gif
o cia preliminarus virtuves isdestymas, kad matytumet apie ka kalbu. visi pasisakymai laukiami smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gorada: 02 spalio 2008 - 12:52
man visada keistai skamba tokie vertinimai kaip "per daug paprasta, elementaru ir pan." iskart kyla klausimas, o Jus ka nustebint norite?gerbiu zmones, kurie nepaisant visokiu tokiu aplinkiniu nuomoniu laikosi savo linijos ir nepasiduoda kitu itakai, tegul jiems net ir kicas patinka, bet jei jiems jauku tokiuose namuose ir gera gyventi, tai puiku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2008 10 02, 12:40)
SOS SOS SOS

reikia pagalbos del apsvietimo.

galiu savo patirtim del darbastalio pries langa pasidalinti. pas mane irgi pagrindinis darbastalis yra pries langa, tai mes virs jo dejom lempikes... bet ir pacioj virtuvej nemazai vatu gavosi. (9 lempos po 40 kw ~15m2 plote)cia siek tiek matosi ta pirma eile lempu eina grynai virs darbastalio. Tai gal ir jums kazka panasiai galima prisitaikyti? buna gi visokiu tu mazu lempuciu...
vienas zmogus man sake, kad jei pakankamai daug sviesos, tai sienos (ir visa kita) pradeda atspindeti sviesa ir nebuna tokio didelio seselio. pas mano uosvius virtuvej kaba viena lempa per viduri virtuves, bet galinga ir tikrai kazkaip neerzina seseliai.
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 10 02, 15:25)
galiu savo patirtim del darbastalio pries langa pasidalinti. pas mane irgi pagrindinis darbastalis yra pries langa, tai mes virs jo dejom lempikes... bet ir pacioj virtuvej nemazai vatu gavosi.  (9 lempos po 40 kw ~15m2 plote)cia siek tiek matosi ta pirma eile lempu eina grynai virs darbastalio. Tai gal ir jums kazka panasiai galima prisitaikyti? buna gi visokiu tu mazu lempuciu...
vienas zmogus man sake, kad jei pakankamai daug sviesos, tai sienos (ir visa kita) pradeda atspindeti sviesa ir nebuna tokio didelio seselio. pas mano uosvius virtuvej kaba viena lempa per viduri virtuves, bet galinga ir tikrai kazkaip neerzina seseliai.

tai vat tame ir problema pas mane, kad as noriu tos vienos lempos. ir galvoju o jeigu mazuciu sviestuviuku pakabinti, kaip pas jus kad padaryta? nes tie rastai palubei dideli ir is kambario nedideliu sviestuvu net nesimatys. kita problema, jei daryti tik mazus sviestuvus - balkiai juos uzstos ir jie tik tiesiai po savim sviesti gales g.gif

o klausimas ne i tema: koki atsiliepimai apie kriaukle prie lango? as ikisau kriaukle i kampa, nes galvoju kad gal labai nepatogu prie lango? o kaip is tiesu? nes naudojimo atzvilgiu manau kriaukle kampe ne ka patogiau... kur indus laikote? man kazkaip iskiepyta kad indai turi buti virs kriaukles, o cia gausis kad sone kazkur?
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2008 10 02, 13:33)
tai vat tame ir problema pas mane, kad as noriu tos vienos lempos. ir galvoju o jeigu mazuciu sviestuviuku pakabinti, kaip pas jus kad padaryta? nes tie rastai palubei dideli ir is kambario nedideliu sviestuvu net nesimatys. kita problema, jei daryti tik mazus sviestuvus - balkiai juos uzstos ir jie tik tiesiai po savim sviesti gales  g.gif

o klausimas ne i tema: koki atsiliepimai apie kriaukle prie lango? as ikisau kriaukle i kampa, nes galvoju kad gal labai nepatogu prie lango? o kaip is tiesu? nes naudojimo atzvilgiu manau kriaukle kampe ne  ka patogiau... kur indus laikote? man kazkaip iskiepyta kad indai turi buti virs kriaukles, o cia gausis kad sone kazkur?

o neimanoma virs darbastalio kabinti mazas lempas + viena didele per viduri? (gal net ju ijungima atskira padaryti, ta prasme su dviem jungtukais). kad poto tarp balkiu tie mazi sviestuvai nemestu seseliu nuo balkiu g.gif as vienu metu net galvojau virs darbastalio kabinti tokias a la barines (ant sniuro) lempas. dar man vienas zmogus siule kabinti dienos sviesos pailgas lempas virtuveje...

kriaukles vieta po langu tai siaip sau. langas amzinai nutaskytas... tik tiek kad suskaiciuoju visus praienancius, nucioxinu kas su kuo ir kur eina... devil.gif (mano langas i gatve). o indai is indaploves keliauja tiesiai i stalciu, is kriaukles apsluostau ir vistiek dedu i stalciu. kolkas tikrai patogu.
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 10 02, 14:49)
o neimanoma virs darbastalio kabinti mazas lempas + viena didele per viduri?

aš taip pat daryčiau dvigubą apšvietimą su atskirais jungikliais. Nedideles lemputes galima kabinti ir šalia lango, nebūtinai lubose,
Atsakyti
QUOTE(vaba-liuks @ 2008 10 02, 15:06)
aš taip pat daryčiau dvigubą apšvietimą su atskirais jungikliais. Nedideles lemputes galima kabinti ir šalia lango, nebūtinai lubose,

Ir aš pritariu, kad reikalingas apšvietimas keliose vietose. Įsigykit tą savo gražųjį šviestuvą, pakabinkit palubėj, o kitas lempikes bandykit ant sienų. Būtinai reikia po spintele prie kriauklės (gali būti ir dienos šviesos) thumbup.gif Tik apsispręskit iš anksto, kad paskui nekabėtų laidai mirksiukas.gif
O jei kalbėt apie apšvietimą lubose, tai lempikes galima įmontuot iį į balkius, gerai atrodo, teko matyt. Jos g.b. nebūtinai darbinės, g.b. ir dekoratyvinės - naktinės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Failas @ 2008 10 02, 17:22)
Ir aš pritariu, kad reikalingas apšvietimas keliose vietose. Įsigykit tą savo gražųjį šviestuvą, pakabinkit palubėj, o kitas lempikes bandykit ant sienų. Būtinai reikia po spintele prie kriauklės (gali būti ir dienos šviesos)  thumbup.gif  Tik apsispręskit iš anksto, kad paskui nekabėtų laidai  mirksiukas.gif
O jei kalbėt apie apšvietimą lubose, tai lempikes galima įmontuot iį į balkius, gerai atrodo, teko matyt. Jos g.b. nebūtinai darbinės, g.b. ir dekoratyvinės - naktinės  thumbup.gif

sienose lempukiu jau nebegali buti ax.gif namas rastinis - skyles tam greziamos statybu metu... gerai sakot kad virs kriaukles reikia g.gif tik kazkaip laida reiks sugalvot pravest...
vat gera minti Mamicy su tais mazais sviestuvukais pametejo, as visad i juos itariai ziuredavau - tipo toks mazas? ka jis svies?
Atsakyti
Gorada, jei labai nori vieno sviestuvo, tai kabink ji ir dar gali prideti virs kriaukles kur spintele kabo, tai po ta spintele lempike kokia ir gartrauky buna apsvietimas, taigi manau tikrai pakaks tos sviesos mirksiukas.gif
Atsakyti