Įkraunama...
Įkraunama...

Apšvietimas, lubos

Gera dienele 4u.gif

Anskciau uzmaciau is jusu skyrelio mane dominancias nuotraukytes

user posted image
user posted image

kur galima rasti panasius sviestuviukus? kad atrodytu kaip nuotraukoje sviecia kai saulute ar zvaigzdutes bigsmile.gif ir kokios mazdaug kainos butu g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(saldumelisss @ 2008 10 03, 15:25)
Gera dienele 4u.gif

kur galima rasti panasius sviestuviukus? kad atrodytu kaip nuotraukoje sviecia kai saulute ar zvaigzdutes bigsmile.gif ir kokios mazdaug kainos butu g.gif ?

http://www.terraluci...?gid=1193215492

pirmojo šviestuvo kaina apie 130 lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitukas80: 03 spalio 2008 - 14:40
siaip tai tu smulkiu sviestuviuku daug kur yra... ir kainu visokiu yra...
Atsakyti
Sveiki,
Gal galite kaip man patarti įrengti apšvietimą svetainėje.Vyras pradėjo vedžiuoti laidus, bet aš jam taip pasakiau, tai jis nežino.
Kambarys 4x6.Užapvaltiname kampe-židinys.
Šiaip galvoju dėti gražesnius halogenus.
Toje sienoje, kuri bus laisva dėti palei sieną viena eilute, per vidurį kambario normalų šviestuvą ir dar kažkaip reikia.Gal galite patarti.Dėkoju....
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2008 10 04, 14:38)
Sveiki,
Gal galite kaip man patarti įrengti apšvietimą svetainėje.Vyras pradėjo vedžiuoti laidus, bet aš jam taip pasakiau, tai jis nežino.
Kambarys 4x6.Užapvaltiname kampe-židinys.
Šiaip galvoju dėti gražesnius halogenus.
Toje sienoje, kuri bus laisva dėti palei sieną viena eilute, per vidurį kambario normalų šviestuvą ir dar kažkaip reikia.Gal galite patarti.Dėkoju....

Gal turi foto, nes "akli" patarimai nieko verti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristik: 04 spalio 2008 - 14:48
QUOTE(kristik @ 2008 10 04, 15:48)
Gal turi foto, nes "akli" patarimai nieko verti  smile.gif

Tai vat, kad neturiu.Šiaip kambarys dan neįrengtas, plikos nuluptos nuo tapetu sienos, sudeti tik lubose karkasai ir pradėti vedžioti laidai elektros, o židinio apdaila ir ne iki galo baigta, tik va dabar jau šildytis galime, tai labai gerai.
Ikelčiau, bet deja nemoku, geda, žinoma blush2.gif
Atsakyti
Mes tai niekaip neapsisprendziame kokias lubas daryti name(is medzio,gipso kartono,t.t)gal kas gali patarti kokios geriau ir kurios praktiskesnes ir geresnes?
Atsakyti
QUOTE(saldumelisss @ 2008 10 03, 15:25)

user posted image
user posted image

jetau koks grozis wub.gif jau pamaciau ir man prireike thumbup.gif tik dabar galvoju kuriam namo gale panaudoti sia ideja g.gif o idomu kaip praktiskumas tu lempuciu? kaip jos sviecia ryskiai ar cia daugiau kaip akcentas gaunasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(neringule @ 2008 10 04, 18:12)
Mes tai niekaip neapsisprendziame kokias lubas daryti name(is medzio,gipso kartono,t.t)gal kas gali patarti kokios geriau ir kurios praktiskesnes ir geresnes?

Mes rinksimės gipso kartoną ir įtempiamas smile.gif

QUOTE(kepuryte @ 2008 10 08, 17:34)
jetau koks grozis  wub.gif jau pamaciau ir man prireike  thumbup.gif  tik dabar galvoju kuriam namo gale panaudoti sia ideja  g.gif  o idomu kaip praktiskumas tu lempuciu? kaip jos sviecia ryskiai ar cia daugiau kaip akcentas gaunasi?  g.gif

Dauguma jų yra akcentinės/dekoratyvinės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2008 10 08, 22:19)
Mes rinksimės gipso kartoną ir įtempiamas  smile.gif

O kokios jos tos "įtempiamos" blush2.gif Girdėjau, kad tokios yra, bet neteko susidurt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Failas @ 2008 10 09, 09:56)
O kokios jos tos "įtempiamos"  blush2.gif  Girdėjau, kad tokios yra, bet neteko susidurt  blush2.gif

ČIA galit pasiskaityt kažkiek smile.gif
Man pirmadienį atvažiuoja montuoti įtempiamas lubas. Tikiuosi, kad nenusivilsiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardenija: 09 spalio 2008 - 09:02
laba, gal tarp pasisaskiusių yra apšvietimo projektuotojų? reikia patarimo. laukčiau žinutės į az.
Atsakyti