QUOTE(Gorada @ 2008 10 03, 09:14)
tiksliai to sviestuvo nerandu, bet cia kazkas panasaus, tik tas laidas baisus. bet sviestuvo krastai mediniai (bent jautaip atrodo), nu kazkaip krito jis man i aki.

as ji norejau kabinti vidury virtuves. seip stalas prie desines sienos ir bus - jis bus pusapvalis (kitoks sunkiai tilps). kazkaip iprasta kad sviestuvas vidury kambario kabo

kazkaip ar neatrodys kad sugrybavau jei sviestuva tik virs stalo kabinsiu? sviesa gal tolygiau pasiskirstytu jei per vidury kabinti? idomu cia:

sviesa sklinda tik nuo tu sviestuveliu lubose? as apie kazka panasaus galvoju, is kambario ziurint jie bus uz rastu ir ju net nesimatys.
čia gal kiekvieno skonio reikalas, bet man tas šviestuvas visai netiktų vidury virtuvės

Mano vaizduotėje jis atrodo "pakabintas bile lempa kabėtų"

O kodėl tu kreipi dėmesį į tai kas "įprasta"

? Nesinori išsiskirti? Bet kuriuo atveju pas jus jau ir taip neįprasta virtuvė (turiu omeny rastus), tai įprasti dalykai gali ir netikti
Paveiksliuko nelabai įžiūriu (tu imageshack paspausk ant jo, tada jis pasididins, o tada jau nukopink

), bet nepasikliauk vien foto, nes realybėje apšvietimas gali ir nuvilti. Bet idėją supratau ir manau, kad ji labai gera

tavo vietoje panašiai ir pasidaryčiau (arba tvirtinčiau apšvietimą ant spintelės), o pakabinamą šviestuvą pasikabinčiau virš stalo, tik ne tokį koks pavyzdyje, o kokį nors smulkesnį (gal "kudesnį"). Tokiu būdu turėtum funkcinį apšvietimą ties darbastaliais ir bendrai erdvei apšvieti, o pakabinamas būtų tarsi dekoro detalė, išskirianti interjere valgomąją zoną ir gerai ją apšviečianti