Įkraunama...
Įkraunama...

Apšvietimas, lubos

Va šita tavo įkeltoj nuotraukoj tai KOLARZ firmos (austriškos). Mačiau jas. Bet kokybė nuo itališkų atsilieka gerokai, o va kaina - nė kiek schmoll.gif Nors šiaip tai nemažai gamintojų panašias gamina.
O čia va tos britiškos. Labai jie mėgsta tokio stiliaus.

user posted image
user posted image

Yra ir itališkų tokio stiliaus, bet kažkaip neatkreipiau dėmesio į gamintoją, nes į tokį stilių nesiorentavau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Temidė: 11 gegužės 2010 - 10:00
QUOTE(Temidė @ 2010 05 11, 10:58)
Va šita tavo įkeltoj nuotraukoj tai KOLARZ firmos (austriškos). Mačiau jas. Bet kokybė nuo itališkų atsilieka gerokai, o va kaina - nė kiek  schmoll.gif Nors šiaip tai nemažai gamintojų panašias gamina.
Yra ir itališkų tokio stiliaus, bet kažkaip neatkreipiau dėmesio į gamintoją, nes į tokį stilių nesiorentavau.

Nu maciau as tas kolarz topolinoj, visai nieko atrodo ax.gif O kur galima italisku tokiu paziureti bigsmile.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 05 11, 13:38)
Nu maciau as tas kolarz topolinoj, visai nieko atrodo  ax.gif  O kur galima italisku tokiu paziureti  bigsmile.gif Aciu  4u.gif

Indruciukai, o kiek kainavo Topolinoj toks šviestuvas (jei atsimeni) ?
Su kristaliukais man labai gražūs Marchetti
user posted image
user posted image
user posted image

Aišku AXO šviestuvai savo išbaigtumu ir kiekviena apgalvota detale pribloškia

user posted image

Metallux, Voltolina, Micron, Masiero turi sumodernintų šviestuvų su kristaliukais ir daugybė kitų firmų yra.

Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 05 11, 22:08)
Indruciukai, o kiek kainavo Topolinoj toks šviestuvas (jei atsimeni) ?

Ten ivairiai kainos buvo- priklausomai nuo dydzio- lyg nuo 2,5 tas mazytis iki 8 ar 9 dideli tie... man patikusio dydzio kazkur apie 5 buvo g.gif
Tie axo's grazus,bet ne mano stiliuj, tiksliau kaip turiu nuplanavusi tai nelabai jie tiktu...
Tera Liucidoj pas mus Klp buvo ispardavimas tu sietynu 50% tai toks kur kainavo 7t, palikes 3.5:
user posted image

tai blaskausi, to ilgo noreciau virs valgomojostalo, o to apvalaus svetainej, bet bijau,kad bus per daug tu "svarovskiu" doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 12 gegužės 2010 - 09:04
Na jei virtuvė kartu su svetaine, tai aš pirkčiau to paties gamintojo šviestuvus. Kolarz turi tokios pačios serijos susuktą tokį šviestuvą, kur tu ilgą įkėlusi buvai. NEs skirtingų svarovskių kratalynė gali ne kaip žiūrėtis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 05 12, 10:31)
Na jei virtuvė kartu su svetaine, tai aš pirkčiau to paties gamintojo šviestuvus. Kolarz turi tokios pačios serijos susuktą tokį šviestuvą, kur tu ilgą įkėlusi buvai. NEs skirtingų svarovskių kratalynė gali ne kaip žiūrėtis  g.gif

Na tai ir beda,kad svetaine nei kartu, nei atskirai doh.gif kazkada buvau imetu planeli...O tas susuktas is kolarz man negrazus schmoll.gif

Atsakyti
O foto neturi patalpos? Kokios sienos, lubos, apskritai koks stilius?
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 05 12, 10:48)
O foto neturi patalpos? Kokios sienos, lubos, apskritai koks stilius?

nuotraukose sienos is blokeliu dar biggrin.gif
stilius toks-svaru ir tvarkinga biggrin.gif, na lietuviska moderni klasika biggrin.gif
cia planas:
http://public.fotki....psvietimui.html

toliau svetaines nuotraukos
Papildyta:
O kai pagalvoju apie uzuolaidas visiems langams,tai visai bloga pasidaro doh.gif
Atsakyti
Bet ir brangius šviestuvus jūs renkatės ax.gif O gal geriau pigesnius ir nusibodus juos pakeist kitais?
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2010 05 13, 17:44)
Bet ir brangius šviestuvus jūs renkatės ax.gif O gal geriau pigesnius ir nusibodus juos pakeist kitais?

Per 14 metų tokio noro kilę nebuvo. Gal kad neatsibodo, o gal buvo būtent tokie, kokų ir norėjom. Tad dabar irgi rinkomės tokius, kurie laaaabai patiko ir esu tikra, kad nekeisim tol, kol čia gyvensim. Žodžiu bent jau aš šviestuvus keičiu tik keisdama gyvenamąją vietą. ax.gif
Atsakyti
Sveiki.Sakykit,kiek mazdaug cm reikia daryti nuleidziamas lubas,jei nenori kad butu labai siauros.Kalbu apie stai tokias:
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 05 13, 21:20)
Per 14 metų tokio noro kilę nebuvo. Gal kad neatsibodo, o gal buvo būtent tokie, kokų ir norėjom. Tad dabar irgi rinkomės tokius, kurie laaaabai patiko ir esu tikra, kad nekeisim tol, kol čia gyvensim. Žodžiu bent jau aš šviestuvus keičiu tik keisdama gyvenamąją vietą. ax.gif

drinks_cheers.gif
mes ir si karta pirkom ir pirksim brangesnius, tiksliau butent tokius kokiu norim ir keisti tikrai negalvoju schmoll.gif
Atsakyti