Įkraunama...
Įkraunama...

Apšvietimas, lubos

QUOTE(Gardenija @ 2008 10 09, 10:00)
ČIA galit pasiskaityt kažkiek smile.gif
Man pirmadienį atvažiuoja montuoti įtempiamas lubas. Tikiuosi, kad nenusivilsiu doh.gif

Čia gal tokios kur būna ir žvilgančios, šiek tiek atspindinčios vaizdą? blush2.gif Gal ir ne blush2.gif
Mane domina tokios it dažytas stiklas, bet neteko tokių matyt, tik nuotraukose g.gif
Atsakyti
QUOTE(Failas @ 2008 10 13, 12:12)
Čia gal tokios kur būna ir žvilgančios, šiek tiek atspindinčios vaizdą?  blush2.gif  Gal ir ne  blush2.gif

Taip taip, tokios smile.gif Gali būti blizgios, matinės, su nuotraukos atpaudu ir t.t. ir pan. smile.gif
Montuoja kaip tik šiuo metu pas mane, žiūrėsiu, kas čia bus cool.gif
Atsakyti
gal kas nori pasiganyti?
ganykla

cia vokieciu neckermann katalogas, tai labai norint per tarpininkaujancias gal net ir parsisiusti imanoma smile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif
QUOTE(Gardenija @ 2008 10 13, 13:11)
Taip taip, tokios smile.gif Gali būti blizgios, matinės, su nuotraukos atpaudu ir t.t. ir pan. smile.gif
Montuoja kaip tik šiuo metu pas mane, žiūrėsiu, kas čia bus cool.gif

bigsmile.gif Tada turėtų būti labai gražu... Lauksim nuotraukytės ax.gif
P.S. O kiek maždaug tai kainuoja?... Jeigu be jokių nuotraukų it kitų pribumbasų? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Failas @ 2008 10 14, 09:28)
bigsmile.gif
bigsmile.gif  Tada turėtų būti labai gražu... Lauksim nuotraukytės  ax.gif
P.S. O kiek maždaug tai kainuoja?... Jeigu be jokių nuotraukų it kitų pribumbasų?  blush2.gif

Nuotraukos nebus, nes pas mane paprastos baltos be jokių pribumbasų biggrin.gif Nėr į ką žiūrėt biggrin.gif
Kainavo 140Lt už 1m2( su atvažiavimu). Būtų padarę ir pigiau, jei būtume iš karto didesnį plotą nusprendę "aptempt". Bet kadangi nedidukė patalpa (~12m2), tai ir kaina didoka cool.gif Bet esu patenkinta, viskas greitai, švariai, baldų nereikėjo išnešti. Po visų darbų vyriukai su siurbliu išsiurbliavo dulkes ir viskas smile.gif O tai didelis pranašumas prieš gipskartonį, ypač, kai jau gyvenama.
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 10 14, 11:10)
Nuotraukos nebus, nes pas mane paprastos baltos be jokių pribumbasų biggrin.gif Nėr į ką žiūrėt biggrin.gif
Kainavo 140Lt už 1m2( su atvažiavimu). Būtų padarę ir pigiau, jei būtume iš karto didesnį plotą nusprendę "aptempt". Bet kadangi nedidukė patalpa (~12m2), tai ir kaina didoka cool.gif Bet esu patenkinta, viskas greitai, švariai, baldų nereikėjo išnešti. Po visų darbų vyriukai su siurbliu išsiurbliavo dulkes ir viskas smile.gif O tai didelis pranašumas prieš gipskartonį, ypač, kai jau gyvenama.

blush2.gif Tai kaip ten "tempia"? Ar ten iš tikro ir tempia? blush2.gif O palietus, ką primena ta medžiaga?
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 10 09, 10:00)
ČIA galit pasiskaityt kažkiek smile.gif
Man pirmadienį atvažiuoja montuoti įtempiamas lubas. Tikiuosi, kad nenusivilsiu doh.gif

Aciu uz info ax.gif o kazi kainos kokios?
Atsakyti
o kaip sudurimai? man tai jos beee.gif

QUOTE(Gardenija @ 2008 10 14, 11:10)

neblogas variantas, šviečiančios lubos ir nereikia švestuvu kabinti smile.gif lol
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelija29: 14 spalio 2008 - 17:59
QUOTE(aurelija29 @ 2008 10 14, 18:58)
o kaip sudurimai?

Sudūrimai? Taigi iš vientiso audinio tempia, iš kur tie sudūrimai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija29 @ 2008 10 14, 18:58)
neblogas variantas, šviečiančios lubos ir nereikia švestuvu kabinti smile.gif lol
user posted image

o kazin kaip tokais padaro? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija29 @ 2008 10 14, 17:58)
user posted image

Sprendžiant iš foto, tai nelabai apšviečia toks apšvietimas g.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti