Įkraunama...
Įkraunama...

Pilnasis siuvinėjimas

Įtariu tokiam siuvinėjimui reikia geležinės kantrybės.
Atsakyti
[IMG]http://public.fotki.com/svaja77/paveiksliukas

merginos, padekite, nuvyle mane mano darbelis
manau kazko truksta, kazko perdaug...
patarkite. Virsuje paveiksliuko nuoroda
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svaja77: 12 vasario 2010 - 18:03
user posted image
zinoma dar reikia iskrakmolint, islygint ir iremint
ax.gif
ko dar truksta, ka pakeisti?
nesuprantu kas man nepatinka, patarkite g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svaja77: 12 vasario 2010 - 18:24
žolele, ka manai?
Atsakyti
Labutis. Na, tik šiandien žvilgtelėjau į temutę. Mano akimis žiūrint, trūksta pilnumo. Tas pilnumas atsirastų, jei angelų rūbus pilnai užpildytum (išsiuvinėtum) siūlais. Vaikų rūbelius taip pat pilnai išsiuvinėčiau. Tada, manau atsirastų pilnumo ir išbaigtumo vaizdas. Na, bet čia mano nuomonė.
Atsakyti
O man norėtusi kito fono blush2.gif kokio tamsesnio blush2.gif Arba angeliukų drabužėliai siuvinėti su blizgučiu blush2.gif . Na bet vaizdas atrodys kitaip, kai išlyginsi ir įrėminsi smile.gif .
Atsakyti
Angeliuku rubelis turi blizgutį, o fono deja jau nebepakeisiu. Kaip manai, gal vaikams reikėtų kokio kamuoliuko prie kojų ar veliavėlės ar širdelės ar kokio žaisliuko į rankas?
Ir užraše myliu Dievą irgi yra blizgutis.
Darbelį jau išlyginau, bet kazko vistiek trūksta g.gif

Papildyta:
o dėl pilnumo, tai ar visai pilnu siuvinėjimu, ar tiesiog daugiau "virvelių". Jei tik vaikus ir rūbus, tai ar nereiks po to ir foną išsiuvinėt?
Kaip nesmagu, kad padaryto vaizdelio neradau unsure.gif
ir ne menininkė esu verysad.gif
Aciu merginos, kad dalinates patarimais
Atsakyti
Labas rytas. Su meilės diena visas! 4u.gif Na, žvilgtelėk į tą mano zuikį, kur ankstesniame puslapyje buvau įdėjus. Taip palengva ir reiktų visą „užtušuot", kaip čia pasakius. Tik tada jau truputį kitu atspalviu, kad neprapultų linijos klosčių ir kt. Kamuolys tikrai tiktų, nes abu po vieną kojytę pakėlę, lyg spirtų.
Papildyta:
angeliukas

Nors čia ir nepilnu siuvinėjmu atlikta, bet kaip pavyzdys
Atsakyti
Galima būtų įvairiais dygsniais pašešėliuoti. Tarkim, angelo rūbą ne visą siuvinėti, bet tik tam tikras dalis. Sparnams "plunksnas" padaryti.
Atsakyti
noriu pasidžiaugti. Siuvinėlio kraštus apsiuvau bordo virvele, kaip prijuostėlę, iškrakmolinau, pritvirtinau medines juosteles iš nugaros, ir darbelis tarsi atgijo.
Vakar padovanojau tėtukui. Kaip vargšas susigraudino, sako beveik toks, kaip mamytė buvo išsiuvinėjus, pasikabino prie lovos.
Nepamenu, kada paskutinį kartą buvo toks laimingas. thumbup.gif
Aciu padėjusioms patarimais ir nuorodomis
4u.gif
Atsakyti
sveikinu! Svarbu, kad tavo darbelis suteikė džiaugsmo tėvukui. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svaja77 @ 2010 02 17, 12:26)
sako beveik toks, kaip mamytė buvo išsiuvinėjus,


Žiūrėjau, žiūrėjau, tylėjau - nenorėjau kritikuoti (juolab, kad prisipažinot ne menininkė esanti). Bet va kur šventi žodžiai - darbelis atsiduoda 19 amžiumi g.gif Tais laikais tai buvo madinga. Dabar toks stilius - atgyvena. Todėl ir nesižiūrėjo jis jums... Atleiskit už kritiką, bet gal ji padės susimąstyti kuriant kitus darbrlius 4u.gif

(Kad tuoj pat nepultumėt kaltinti tuščiai liežuvaujant, galiu iš karto pasakyti, kad esu pilnuoju siuvinėjimu išsiuvinėjusi gerokai didesnių darbų. Bet nuotraukų neturiu - pardaviau nenufotkinus doh.gif )
Atsakyti